Защо българките не раждат?

• 3 754
  • 77
  •   1
Отговори
Здравейте, мами.

Пиша ви по повод темата за раждаемостта.

Не знаех, че ще предизвика такова напрежение това, че съм описала вашите мнения, нито че ще се почувствате използвани. Не такава беше моята цел. Опитах се да пиша администратора, но явно е забранил получаването на лични съобщения. Не съм била наясно с условията на сайта, не съм ги чела при регистрацията си.

Не съм получила хонорар за текста, нито съм го писала сама - писал го е целият екип. Не си мислете, че съм публикувала тема във форума с някаква користна цел. Можех да се обърна към институции, специалисти, неправителствени организатори и т.н. Разбира се, че всеки може и сам да се сети за причините защо българката не ражда. Избрах този форум, защото мисля, че вашето мнение е много по-авторитетно и представително.

Извинявам се, ако сте се почувствали засегнати.

# 1
Ама Вие дори не сте ги описали като хората нашите мнения, нищо не сте описали.

# 2
Всъщност на мен ми хареса как е миксиран материалът. Не е за Пулицър, но като за интернет журналистика- доста добре.

Макар че това с био-дизайнерските играчки и кърменето го писах малко иронично:) но има голяма доза истина.

# 3
Аз търсих старата тема в списъка с мои публикации и не я намерих, може ли някой да ме светне какво е станало?

# 4
  • Once there was a Hushpuppy...
Хубаво правиш, че се извиняваш.
Това ти прави чест, ако си искрена!
Това ми е мнението по въпроса!

# 5
Къде да търсим въпросната творба?

# 6
http://www.kmeta.bg/zashto-bylgarkite-ne-razhdat-26730.html

Мен повече ме дразни дървеният стил. Още не може да се отърси журналистиката ни от изказа на Работническо дело...

# 7
Аз търсих старата тема в списъка с мои публикации и не я намерих, може ли някой да ме светне какво е станало?
Да и аз не разбрах какво е станало.... ако разбера може би ще разбера и целта на темата... която е дискусия може би...   bouquet

# 8
При регистрацията си сте отбелязала

Съгласен съм с общите условия за ползване на сайта, където общите условия са линк към правилата и което предполага, че сте ги прочели.
Линк към правилата има както на заглавна страница - първият от Бързи връзки, така и на всяка страница вдясно долу.

Там е описано ясно, че проучванията трябва да бъдат съгласувани с нас.
В същия абзац има линк към мейла ми, както и в темата Кои са администратори и модератори в същия този раздел Правила.

Добре е да уточните, че опитите за изпращане на лично съобщение до мен е СЛЕД като вчера Ви писах, а не преди да пуснете темата-проучване.
Некоректно е не само това, че сте публикували тема-проучване в разрез на правилата, а че никъде в темата не сте уточнили, че е такова, а темата е представена като личен интерес

Здравейте, мами! На всички е ясно в каква демографска криза е изпаднала България. И понеже всички във форума (или поне повечето) имат деца, ми е много интересно да разбера какво според вас спира тези жени да раждат? Кои са основните проблеми, които спират бъдещите майки? При вас децата планирани ли бяха. Самата аз съм една бъдеща майка, която много се притеснява от тези фактори и си мисля, че ако чуя вашето мнение по въпроса, ще ми стане по-спокойно. Благодаря  Crazy

Именно това са причините хората тук да се чувстват подлъгани.

# 9
Ти дори не си ползвала нещо съществено от тоновете мнения, които, като изключим плявата, имаха доста смислен оттенък.

М, да, вечната критика, а сега това ъъъъ статията ставала.  newsm47

# 10
Ами има за какво да се извиняваш Габи... И за това дето се направи на ударена като те питаха направо защо се интересуваш, и даже още повече за тъпата статия, която е излязла накрая.

# 11
Аз не се чувствам излъгана. Ако цялото това писане е помогнало поне на още един човек да се замисли има ли надежда и откъде извира тя, няма да се хващам за буквата на правилата.

Както е казал един от по-големите журналисти: ако не е субективно, не е съвсем истинско и автентично. Така че в крайна сметка статията си е свършила работата: да събере мнения, все едно това ни е личният интерес. Иначе се стига пак до говорене в клишета.

# 12
А след като целите са били толкова безкористни, защо просто не ги описахте в първия си пост - "Правим колективно проучване, събрали сме информация оттук-оттам, но искаме да прочетем и автентични мнения..."  Stop
Изрично питаха няколко потребителя каква е целта на темата, и вие лично отговорихте - че сте млад човек, че се безпокоите и искате да прочетете нещо успокоително...  Нито дума за проучване, задача, и т.н.  Stop

Не се оплитайте в повече лъжи, че и ние помним достатъчно, а и по-нагоре Мамма е дала копие от един от постовете ви  Stop

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 13:36 от BirdsFlu

# 13
Иначе се стига пак до говорене в клишета.

да, ама от толкова мнения накрая статията пак е голямо клише. А темата беше интересна.

# 14
Здравейте, мами.

Пиша ви по повод темата за раждаемостта.

Не знаех, че ще предизвика такова напрежение това, че съм описала вашите мнения, нито че ще се почувствате използвани. Не такава беше моята цел. Опитах се да пиша администратора, но явно е забранил получаването на лични съобщения. Не съм била наясно с условията на сайта, не съм ги чела при регистрацията си.

Не съм получила хонорар за текста, нито съм го писала сама - писал го е целият екип. Не си мислете, че съм публикувала тема във форума с някаква користна цел. Можех да се обърна към институции, специалисти, неправителствени организатори и т.н. Разбира се, че всеки може и сам да се сети за причините защо българката не ражда. Избрах този форум, защото мисля, че вашето мнение е много по-авторитетно и представително.

Извинявам се, ако сте се почувствали засегнати.

Айде, айде. Направо си лъжеш в първия пост в пряк текст. Аз съм една бъдеща майка и затова ме интересува. Да беше писала - искам да напиша тук едно материалче...
 Аман от пишман журналисти. То и журналисти не са това - някакви драскачи.

Защо сте такива некоректни, предполагам, че сте млади хора, така ли смятате да си развивате в професията си с лъжи и подлъгване на хората? Би ли ни обяснила това, може да стане по-интересно от темата.

Общи условия

Активация на акаунт