Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Нова тема е пълна с хубави новини и пожелания за лека и безпроблемна бременност. Мамите споделят своите очаквания за ритници и установяване на пола на бебетата. Те също така обсъждат проблеми, свързани с бременността, като болки, наддаване на тегло, стрии, хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Майките споделят своя опит с кремове и лосиони за бременни жени и предлагат практични идеи за подаръци за свекърви и други теми, свързани с бременността.
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
Майките обсъждат различни теми, свързани с бременността, като очаквания за ритници, установяване на пола на бебетата, наддаване на тегло, проблеми с хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Те също така споделят опит с подаръци за свекърви и кремове и лосиони за бременни. Освен това те обсъждат притеснения и безпокойства относно бременността.
-
Как да избера между МБАЛ „Надежда“ и Тина Киркова за раждане?
-
Какви са преживяванията на други майки с обърната назад матка?

а аз нищо не съм гледала все още
, Бог е с теб и ние всички от тук също!
, в противен случай ще трябва да пращам бебето с количката и аз да тичам по стълбите и да чакам пред вратата 
Той пък започна да разказва, как на един лагер край огъня някой си разправял такъв смешен виц, че той с пълна със салата уста така се разсмял гръмовно, та чак му изхвърчала една краставица от носа... Такива небивалици заразказва, че аз съвсем забравих, че съм на масата и ще ме клъкат, а и всъщност не бях разбрала, че са започнали. Анестезиологът и асистентката му непрекъснато ме питаха, как съм, какво изпитвам и аз си помислих, че явно вече ме разкрояват зад параванчето. Другото което почувствах беше тъпия натиск в костите, които ме боляха много тежко от около петия месец - не можех да ставам, да ходя, да се обръщам дори в леглото, ако не ми помагаше мъжа ми по десетки пъти на нощ. И явно докато са ме разтварли ли, не знам точно, почувствах силно бутане долу и им явно съм направила физиономия и анестезиолозите веднага "КАКВО?!" Казах нищо - нищо - костите малко ме болят долу, после обаче стана още по-силно бутането, а те си ме боляха с месеци така сило, сякаш див кон ме беше сритал между краката. Опитах да кажа, че боли, но се задъхах и през хрипове прошепнах "боли, боли..." (Да не се стреснете тази болка си ми мина с времето след раждането, като започнах да се смалявам, не е от операцията), момичето над главата ми каза да се успокоя, под силно напрежение съм, но мисля, че може да са ми влели още нещо, защото последната част от операцията ми се губи малко. После усетих отново Бояна Love Малко преди да стане време да раждам бях захлипала на мъжа ми, че скоро тя веченяма да рита в мен, няма да е част от мен, че ще ми липсва този постояннен и неспирен малък живот вътре в мен, който ми съсипваше и дните и нощите, но който ме изпълваше с трепет и щастие.... Горкият ми мъж, не помня, какво и как се е опитал да ме успокои Mr. Green Та тогава на масата я усетих отново, пак ме срита високо в дробовете, усмихнах се и попитах колко е часът. Момичето над главата ме попита, за какво ми е сега да знам, аз по-нетърпеливо попитах, колко е часът. Тя ми каза 10,24. В 10,24 Бояна за последен път ме стрита отвътре, мигове след това всички в залата викнаха ЧЕСТИТООООО!!!! и я видях... ох Божичко и сега се разревах дори - вдигнаха я за крачетата високо, видях я - мургавичка, рошавичка, моето детенце. 
. Мъжо беше много доволен, ама каква усмивка направи - до ушите. Аз останах доста изненадана, дори ми каза, че съм изглеждала все едно ще зарева. Всичко ни е наред, расте си детето. Обаче много се кри - ей нямаше такава гоненица да го снимат - все слагаше ръце пред лицето си. Тя и каката беше така - абе ще си личи че са брат и сестра