Велико Търново

• 91 519
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Февруари пробивах ушите на каката в Бюти. 15лв струва с обеците, доволна съм.

# 121
Къде беше това Бюти, има едно до ЦБА Парк, в него ли?

# 122
  • Велико Търново
Къде беше това Бюти, има едно до ЦБА Парк, в него ли?

Да.

# 123
Имам едно питане търся официална дрешка за момиче ръст 146 или 152. ОСВЕН на Пето Авеню не се сещам за нищо друго, ако имате идеи пишете.Не ми се дават безбожно много пари, защото като повечето официални неща ще се облече и захвърли в гардероба, но и искам да е нещо различно. Simple Smile
Има едно момиче ,което ши на моя позната рокличка за завършване на детската градина-много оригинална беше ,а и тя каза че не и е излязла скъпа.Ателието и е на Пишмана,има и страничка във фейсбук : https://www.facebook.com/pavlina.tonkova?fref=ts
Дано съм била полезна!

# 124
  • в здрача
Имам едно питане търся официална дрешка за момиче ръст 146 или 152. ...
С детето във всеки магазин за дамски дрехи.  Ако мислиш, че ще откриеш нещо по детските за ръст 146 и нагоре жестоко се лъжеш, пък ако откриеш свиркай, защото аз обикалям от миналата година когато щерката достигна именно този ръст.
На Дензела /китайския/ имаше разни официални дамски роклички и макар че щерката се вмъкна само в един-единствен модел /просто другите, които хареса изискваха да имаш все някакъв бюст/ пак остана доволна в рокля до петите.
Иначе от старото кино Искра надолу /не в отбивката за поликлиниката, другата/ покрай шивашките и преждите има едно магазинче с по-официални дрешки за момичета, но там специално не намерих нищо подходящо за голямата, само за малката. Не пречи отново да бъде "преслушано".

# 125
  • Велико Търново
Имам едно питане търся официална дрешка за момиче ръст 146 или 152. ...

Миналата година за едно дете в 5-ти клас с ръст 173 см купих страхотна туника от Карнавал кидс

# 126
Знаете ли дали магазин Актив в Мола издава ваучери за подарък? Или ако може да споделите някой друг магазин за хубави мъжки часовници, който да издава такива ваучери?

# 127
  • велико търново
Имам едно питане търся официална дрешка за момиче ръст 146 или 152. ОСВЕН на Пето Авеню не се сещам за нищо друго, ако имате идеи пишете.Не ми се дават безбожно много пари, защото като повечето официални неща ще се облече и захвърли в гардероба, но и искам да е нещо различно. Simple Smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Също търся официална рокля за момиче 122см.-128см. ръст ,но за един ден не ми се дават 50-60 лв. и на горе даже.Някой ,ако има излишна умаляла рокля в гардероба да пише на лс.
Нещо интересно за 1 Юни? Laughing

# 128
  • Абсурдистан
Здравейте мами от Велико Търново. Много се извинявам,че нахлувам в темичката ви, но спешно ми трябва да резервирам много, ама наистина много хубав хотел във Велико Търново за чужденци.
Пробвах с мнения за хотелите - Янтра и Болярски. Цените ме устройват, но прочетох не добри коментари за тях в последствие.
Моля да ми предложите хотел.

# 129
  • в здрача
Нещо интересно за 1 Юни? Laughing
Избери си от седмичната програма

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1269898

За рокля не мога да се включа, че всичко междинно между двете госпожици съм раздала, но ако имаш бюджет 20 лв мини през магазинчето до ОУ "Бачо Киро". Имат и доста официални роклички за по-малки дами - от много принцески тюл, до по-семпли роклички в тази сума.

Миналата година за едно дете в 5-ти клас с ръст 173 см купих страхотна туника от Карнавал кидс
Разгледах, но много малко неща предлагат за по-големите, а и вече не вярвам на on-line размери, не е ли да се пробва, особено при 10+ годишните...

# 130
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Въпросът за пробиване на уши го "дъвчем" във всяка тема. А търсачката на форума се справя с намирането  Peace.

Относно официалните дрешки за момичета - аз лично съм купувала 2 пъти от Ebay рокли - и двата пъти бяха страхотни. Излязоха 2 пъти по-евтини отколкото подобна рокля в реален магазин, в България. Има много оферти /и семпли, и не чак толкова/ 17-25$, с free shipping.

Чипоноска, аз лично с хотел не мога да помогна. Мислила ли си за хотел в Арбанаси?

# 131
Много благодаря страничката ме заинтригува но сигурно няма да е този път просто не ми стига времето за шиене. Имаме дънков плат и съм сигурна че ще стане нещо хубаво но имаме една седмица.
Иначе миналата есен й взех от 2ия етаж на пето Авеню рокля която в последният момент не облече и може като краен вариант да е с нея. В дамското още не влиза, пробвала съм тя е нисичка пък по-пухкава и дамски дрехи трябва да се прекрояват.
За он -лайн и аз мисля че рискът да не стане е голям. Кактоо казах тя е доста особен размер и доста мерене пада да й нацелим размера.
 Hug Благодаря ще поразгледам ако намеря нещо хубавичко ще постна да помогна и на други мами. Иначе имаме умалял дънков сукман рокля ако някой го иска да пише.

# 132
http://www.dnesbg.com/obshtestvo/tchetirima-sa-kandidati-za-shef … eto-na-mobal.html

Според вас кой е редно да спечели? В интерес на истината не съм ходила при никого от тях и не мога да дам мнение...а за Паньова някъде бях чела, че не работила в Търново вече, а се оказа, че не е така. Едно време си мислех да ходя при нея...другите само съм ги чувала, не знам за никакви отзиви за тях. Някой може ли да се включи с инфо?

# 133
Здравейте! Търся координати на добър, утвърден нотариус във В Търново. Освен Братванова /която знам само по име/ ми се иска да имам координати и на друг нотариус, а ако може споделете и впечатления. За Братванова ми казаха, че таксите и били в пъти по-високи от тези на останалите, което малко ме озадачи, защото смятах, че при покупко-продажба на имот таксите са точно определени - някакъв % от покупната стойност.

# 134
  • в здрача
Според мен ще спечели д-р Лазаров. Имаше слухове, че именно защото бе спечелил конкурса в Търново му е спретната акцията "бебе във фризера".

opelcorsa за края на учебната година ли ви трябва тоалет? Всяка година ми е мъка, че госпожицата иска да е с нещо ново и различно, а е с толкова "стандартни" размери, че ми става лошо. За петък изплетох една копринена пола на една кука и мисля да комбинираме с едно бяло потниче, но ми трябва нещо отгоре, а нямам идея какво да бъде. А и децата вече не са малки и тяхното мнение/желание натежава.
Иначе за малките има толкова красиви неща...

За нотариус не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт