Велико Търново

• 91 523
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Всяка година ми е мъка, че госпожицата иска да е с нещо ново и различно, а е с толкова "стандартни" размери, че ми става лошо. За петък изплетох една копринена пола на една кука и мисля да комбинираме с едно бяло потниче, но ми трябва нещо отгоре, а нямам идея какво да бъде. А и децата вече не са малки и тяхното мнение/желание натежава.
Иначе за малките има толкова красиви неща...
долу-горе и при нас е така завършването е на 2 юни.

# 136
  • Beyond the stars
Здравейте! Търся координати на добър, утвърден нотариус във В Търново. Освен Братванова /която знам само по име/ ми се иска да имам координати и на друг нотариус, а ако може споделете и впечатления. За Братванова ми казаха, че таксите и били в пъти по-високи от тези на останалите, което малко ме озадачи, защото смятах, че при покупко-продажба на имот таксите са точно определени - някакъв % от покупната стойност.

# 137
  • в здрача
Е, поне до 2.06 имате почти седмица.

# 138
  • Велико Търново
Относно дрешките за по-големи дечица, знам че предочитате магазин, но може да погледнете тук. Поне има размери на всяка дрешка и може да се прецени по-добре.

# 139
  • в здрача
Относно дрешките за по-големи дечица, знам че предочитате магазин, но може да погледнете тук. Поне има размери на всяка дрешка и може да се прецени по-добре.
Хареса ми това, че има точно посочени размери за всяка възраст. Щерката макар да няма 12 г влиза в почените размери на височина в момента именно за тази възраст, но как може в талията да са 66 см? То ако наистина е с тези размери ще откаже да я носи, а и то ще и стои реално като чувал /представи си дете 152 см височина и 30 кг/, следователно трябва да е с набор на кръста, а 2-те такива рокли, които открих там първо нямат наличност и второ аз няма да и купя за официално събитие различно от сватба рокля с пола тип пачка.
С панталоните е още по-зле положението - няма начин да купя нещо от сайт, то тези които ги мерим ако стават на дължина, са адски широки в дупето и талията. Рядко намираме нещо, кара предимно на клинове.

# 140
  • Велико Търново
Tsv давам само предложение. Голямата ми дъщеря също е слабичка и носи предимно клинове, затова и в сайта има размери, всеки да прецени ще стои ли добре или не на неговото дете.

# 141
Наистина би било интересно, ако се проведе анкета сред родилките и жените, ползвали АГ, кого биха избрали за ръководител на отделението. Щом претендират за стремеж да върнат доверието на жените и те да раждат в Търново, може би трябва поне неформално да се обърнат към тях за мнение Peace
По случая за бебето във фризера, ДА, оневиниха лекарите, но пък всички чухме какви коментари си разменят те, колко просташки обсъждат една човешка трагедия Close Русанов е не е човек, на който бих се доверила-не е разбран, циничен е, а Паньова избива рибата с безразлично отношение и несговорчивост........Трудна работа ще е това, с връщането на доверието!  Thinking

# 142
Намерих много съм щастлива Съвсем набързо влязох в един  магазин за големи и страхотна рокля на точки мисля е С, ако изобщо има етикет на нея, отгоре е без презрамки но ще сложим иначе е от трико горе, абе супер.... даже и без презрамки стои супер ама тя иска та ще слагаме и това.
Моето кюфтенце си е 67 талия нищо че е малко над 140. Аз да Ви кажа това 67 талия май имах на сватбата си, ама няма как.
 Simple Smile
scrye Мерси за сайта друг път ще го имам предвид, има хубави неща.

# 143
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! Търся координати на добър, утвърден нотариус във В Търново...

http://www.notariusi.info/%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D … 0%BE%D0%B2%D0%BE/

Аз имам добри впечатления от Братванова. Винаги може да се попита на място каква би била таксата за конкретна сделка и да се сравни с таксите на останалите.

За Дешка Рачевец съм чувала добри отзиви, но нямам преки впечатления.

Диана Раднева - в кантората й съм правила само пълномощно. Обслужи ме дъщеря й - Петя Калчева-Сербезова - направи ми много добро впечатление. Беше максимално съдействаща, компетентна и любезна.

# 144
Чипоноска, много хубав е хотел Гурко (контакти лесно ще намериш в гугъл). Малък, но с любезен персонал и прекрасна гледка. Имат си места за паркиране за гостите. Ако гостите искат да са в голям хотел с фитнес, басейн и т.н., Янтра вероятно е добър, но в момента ремонтират терасата и пред него има огромен кран, от който знам, че някои гости се притесняват. Така че остават Панорама и Болярски.
fifi04, това за високите такси на Братванова не е вярно. Всички нотариуси прилагат едни и същи такси по закон. За мен Братванова е най-добър вариант за нотариус. Бих препоръчала също нотариус Петко Кънчевски (на ул. Никола Габровски под пазара). Кантората му е малка, но е изключително внимателен и много точен.
Хубав ден!

# 145
  • велико търново
Благодаря за отговорите ,но търся официална рокля в бяло за сватба .Ръст 122см. тегло 24 кг.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 146
Благодаря за отговорите ,но търся официална рокля в бяло за сватба .Ръст 122см. тегло 24 кг.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сватбените агенции дават под наем шаферски рокли. Не знам дали би ти свършила работа.
Хубав ден!

# 147
  • велико търново
Смятам да проверя ,но ,ако я скъсаме
 или изцапаме ?

# 148
Не знам какви са условията в такива случаи. Може да попиташ тук: http://www.siana.bg/, 0889 501 973 , 0888 264 044

# 149
Ние сме на сватба юни месец и шием на дечко по поръчка рокличка но на сватбата на сестра ми ходихме до Русе за рокля, взехме нещо страхотно на половин от тукашната цена, да не говоря, че и вида беше на светлинни години от най-евтините модели тук. Иначе казано тук щях да дам за този модел 3 или 4 пъти над цената която похарчих  А я купихме от магазин съвсем на центъра, не да кажеш от някое забутано магазинче.
Ако ти се разхожда, де...
В булчинските магазини са скъпички, но на едно място ни предложиха да шият и цената не ми се стори висока. В Хиполенд преди време имаше едни принцески рокли, не помня повода за който я купих, Мисля пак за сватба беше, но беше синичка. Е и като изпълнение честно беше лошо но беше пък ефектна.

Общи условия

Активация на акаунт