Велико Търново

• 91 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Виждали ли сте някъде такава масичка за лаптоп?

# 151
  • Велико Търново

Само онлайн съм ги виждала. Иначе брат ми има, но не съм впечатлена, не са особено стабилни.

# 152
В Юска съм виждала, но не точно такава

# 153
  • Велико Търново
Здравейте! Искам да попитам, знаете ли какво е работното време на д-р Иринков, специалист по УНГ? newsm78

# 154
  • shumen
Аз водих малчо при Пеева,че Иринков не става за нищо.Без малко щеше да умори детенце на една позната.Помисли си пак,ако е за детето дали искаш да го заведеш при него.

# 155

Само онлайн съм ги виждала. Иначе брат ми има, но не съм впечатлена, не са особено стабилни.

Почвам да се разубеждавам...по-скоро ми хареса комбинацията, че е хем подложка за лаптоп с вентилатори, хем като масичка newsm78

# 156
Благодаря на всички, които се отзоваха с информация за нотариуси във В Търново. Искам да попитам някой има ли впечатления от Галя Стателова - на мой познат  са му я препоръчали  newsm78

# 157
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря на всички, които се отзоваха с информация за нотариуси във В Търново. Искам да попитам някой има ли впечатления от Галя Стателова - на мой познат  са му я препоръчали  newsm78

Изглежда груба, звучи грубо, в офиса се пуши мноооого, чак се чудя как стоят там. Иначе е разбрана.
От друга страна - имам преки впечатления за допускани неточности /в никакъв случай не фатални/, както и за недискретност.

# 158
  • В.Търново
Здравейте! Искам да попитам, знаете ли какво е работното време на д-р Иринков, специалист по УНГ? newsm78
И аз не съм доволна от Иринков.По-добре вървете при Белчилов, но работи само на частно.Въобще в Търново няма добри специалисти и за това вече се насочваме към Плевен.

# 159
  • Велико Търново
А мен личния ме насочи точно към Иринкив newsm78 Малкия ще водя. А на въпросната д-р Пеева къде и е кабинета и какво и е работното време? Работи ли с направления?

# 160
  • shumen
Вики,на д-р Пеева кабинета е в Поликлиниката.С направления работи,но работно време мога да дам утре,че сега малчо спи и не мога да вляза да го търся.

# 161
За уши нос и гърло има двама много добри специалисти в Горна Оряховица д-р Атанасов и д-р Арсова и двамата работят с направление и за мен са страхотни. Водила съм детето и при тях и в София на доцент, като се доверих на местните лекари и не съжалявам.  Simple Smile
Мога да дам и телефони.

# 162
Здравейте, аз се интересувам при кой очен лекар в града водите малките деца - имам предвид до 2 годинки. Дали има направление, което се полага до тази възраст. Дали има детски офталмолог в града?

# 163
  • shumen
Силви,аз досега не съм водила малчо на очен,а аз ходих при един мъж в поликлиниката преди да родя.Незнам обаче как се казва и дали работи с направления.
Вики,телефона на д-р Пеева е 0887508553,Поликлиника,кабинет 327.Аз се обадих предварително и записах час и понеже малкия беше бебе влезнахме с предимство нищо,че вънка чакаха много хора.

# 164
  • Велико Търново
Утре за празника дали ще е подходящо за разходки? Четох програмата, ама ако пак вали...

Общи условия

Активация на акаунт