Велико Търново

• 92 060
  • 757
  •   2
Отговори
# 165
  • В.Търново
Вече напича, утре може да е перфектно времето.

# 166
Аз четох, че освен мероприятията в Марно поле, щяло да има и "Парад на бебешки колички" (или шествие го бяха кръстили, не помня), който да завърши пред театъра, където щяло да има приветствие от кмета...
Мисля си аз, дали да не отида, само за да попитам кмета, що за цинизъм е да организира Парад на бебешки колички, при положение, че търновските тротоари са най-отвратителният, неудобен и мъчителен терен (имам предвид в град), по който може да се кара количка... Да, по маршрута на шествието от студентския стол до театъра тротоарът е приличен, но всички останали улици са трагедия: изпочупени плочки, криви плочки, високи тротоари, липса на скосявания при пешеходните пътеки, стълби без рампи...

# 167
Някой да знае къде в града продават  репеленти на Чико. Малката е много нахапана, а пък искам нещо безопасно, че всичко лапа и ближе. newsm78

# 168
  • Велико Търново
Някой да знае къде в града продават  репеленти на Чико. Малката е много нахапана, а пък искам нещо безопасно, че всичко лапа и ближе. newsm78

В някоя аптека? Аз съм купувала репеленти от Асклепий, но не бяха на Чико.

# 169
  • shumen
Силви и нас са ни нахапали яко и се чудя с какво да го мажа.Вие какво ползвате за децата?
Аз утре незнам дали ще ходим някъде,че с тези малки автобуси е зор да вкараш количката,а ММ няма да може да ни закара.

# 170
Аз четох, че освен мероприятията в Марно поле, щяло да има и "Парад на бебешки колички" (или шествие го бяха кръстили, не помня), който да завърши пред театъра, където щяло да има приветствие от кмета...
Мисля си аз, дали да не отида, само за да попитам кмета, що за цинизъм е да организира Парад на бебешки колички, при положение, че търновските тротоари са най-отвратителният, неудобен и мъчителен терен (имам предвид в град), по който може да се кара количка... Да, по маршрута на шествието от студентския стол до театъра тротоарът е приличен, но всички останали улици са трагедия: изпочупени плочки, криви плочки, високи тротоари, липса на скосявания при пешеходните пътеки, стълби без рампи...
Не си ли свикнала? Mr. Green Моето дете много го съжаляваха как го тръскам докато спи и си бие главата във възглавницата.
Дано е хубаво утре времето!

# 171
Честит 1ви юни на децата ви и на вас ако се чувствате деца все още. Simple Smile

За ухапване аз съм взела едно масло лавандулово и намазвам ухапаното,  знам че е безвредно и не е скъпо а и е супер икономично, даже капя от него против молци. Има го в аптеките.

А моето питане е знаете ли къде в Търново мога да намеря отделни модели-кройки на Бурда не цяло списание. В София знам че има но за една кройка ми идва далеко. Wink

# 172
# 173
аз пак изтървах половината тема,за да не е спам ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!

# 174
Има ли някое дете, което не е прието в ДГ или сме само ние?

# 175
Някой знае ли каква е процедурата по смяна на личния лекар?

# 176
  • shumen
Ениди,в коя детска градина е това.На нас ни казаха,че в яслената група в Чолаковци няма да има неприети деца набор 2012 нищо,че са много.
Виолетка,мисля,че трябва да вземеш някаква бланка от ЗК и да е подадеш при новия лекар.

# 177
Някой знае ли каква е процедурата по смяна на личния лекар?

Тук има някакво обяснение: http://www.nhif.bg/web/guest/news;jsessionid=QqM5TNpCwyzmWjWnTHF … eb%2Fguest%2Fnews

# 178
Има ли някое дете, което не е прието в ДГ или сме само ние?
Не сте само вие,и детенцето на братовчедка ми не е прието.

# 179
За градина или ясла става въпрос? И за коя точно?

Общи условия

Активация на акаунт