Велико Търново

• 91 418
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм доволна от детската част в НМ. От английски сайтове поръчвам често. Доставката е 10% от сумата на стоките и пак ми излиза по-евтино от колкото да купя неща от тук. Примерно супер качествено детско боди с доставката ми излиза под 3 лв.

# 601
Когато писах, че не харесвам дрехите в НМ, не уточних, че става въпрос за дамската част. За детските нямам никакво наблюдение. Мои приятелки с малки дечица знам, че ходят до София на разпродажбите на Бенетон за наистина хубави дрешки.

# 602
Аз пазарувам само онлайн, от Англия и Германия (понякога и Нова Зеландия Simple Smile ) H & M го харесвам също и накупих разни дрешки на децата оттам при откриването. По-евтино ми излиза от Англия обаче Wink

# 603
  • В.Търново
За болничния - издаден, еднолично -  40 дни годишно Peace С ЛКК - както е написала моарейн Peace
Не бяха ли 45 дни, включително общо за мен и детето?А тези 180 дни ми каза една позната, че се броят от последните 3 години, вярно ли е?

# 604
40 дни са за теб и детето, а таткото има право на 20 дни! Помня това, понеже голямото ми дете боледуваше толкова много, че моите болнични и отпуски свършваха 2-3 месеца преди края на годината  Confused

# 605
За болничния - издаден, еднолично -  40 дни годишно Peace С ЛКК - както е написала моарейн Peace
Не бяха ли 45 дни, включително общо за мен и детето?А тези 180 дни ми каза една позната, че се броят от последните 3 години, вярно ли е?

За последната година, не три

# 606
  • В.Търново
Благодаря ви!

# 607
Някой с четвъртокласник в ОУ Бачо Киро, за да изкаже мнение за учителите, които догодина ще поемат първи клас?

# 608
  • Велико Търново
Моята дъщеря е второкласничка там, но ако те интересува някой конкретен учител, мога да поразпитам Peace

# 609
  • Велико Търново
А аз търся някой да изчисти или изцикли не знам термина мозайката дали сте ползвали фирма или човек за такава услуга намирам все Софийски фирми в нета. Sad
Здравей, намери ли някой? И аз се интересувам...

# 610
Някой с четвъртокласник в ОУ Бачо Киро, за да изкаже мнение за учителите, които догодина ще поемат първи клас?

Ако имаш време, отиди до училището, разходи се на етажа на 4ти клас и поразпитай! Знам, че някои родители така са процедирали Peace Макар че аз лично не си го представям  Thinking

# 611
Засега
А аз търся някой да изчисти или изцикли не знам термина мозайката дали сте ползвали фирма или човек за такава услуга намирам все Софийски фирми в нета. Sad
Здравей, намери ли някой? И аз се интересувам...
Блясък Ив от които съм много доволна ще погледнат но казаха че машините им са големи и за коридор може и да не могат да го изчистят, ще пиша пак.

# 612

Ако имаш време, отиди до училището, разходи се на етажа на 4ти клас и поразпитай! Знам, че някои родители така са процедирали Peace Макар че аз лично не си го представям  Thinking

Хич не си го представям така.

Някой с мнение за г-жа М. Станева, която в момента преподава на 4 Г клас?

# 613
Здравейте!
Някой скоро правил ли е термоизолация вкъщи? Трябват ни 3 листа каменна вата и реших преди да купим цял пакет да питам дали случйно на някого не са му останали и се чуди какво да ги прави, че да ги продаде на нас Simple Smile Ако някой може да помогне нека ми пише Simple Smile

# 614
Знаете ли къде се е преместил магазина на Дайхман? В събота минах от там има разлепени транспаранти "МЕСТИМ СЕ" , но не пишеше къде?

Общи условия

Активация на акаунт