Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 465
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
И аз да се запиша.
И да попитам - някой знае ли теста в ТУЕС прилича ли на НВО-то?

# 151
  • София
Здравейте, може ли да ми помогнете с решението на тази задача за 7 клас: Даден е четириъгълник АBCD , AB=8см,  BC=16 см, CD=4см и AD=6 см.Намерете диагонала BD, ако дължината му е цяло число.
 newsm78

Отговорих ти в математическата тема:)

# 152
  • София
И аз да се запиша.

Питай в отчетната на ТУЕС.
Доколкото аз зная, не е съвсем като на НвО, защото някои деца се подготвяха допълнително.

# 153
И аз да се запиша.

В пощата има изпит от ТУЕС. Защо не му хвърлиш едно око? От 2010-та е. 30 задачи, 25 с избираем отговор и 5 с посочване на отговора. Не видях да има описателна. Може нещата от тогава да са се променили, де.

# 154
Упс, май съм се заблудила за резултатите на последния пробен а Межучасие по математика. Имах впечатление, че ги видях тук, но разрових темата и разбрах, че съм грешала.  Ако някоя мама има отговорите, би  ли ги пуснала? Митко отиде на тренировка и после ще го захваща, а ако не намеря отговори, май аз ще трябва да го захвана незабавно. И не е гаранция, че ще го реша правилно....

# 155
Вече е решен в къщи този тест, но и на мен ми е нужно достоверно мнение за отговорите.
Освен за почивните дни, съм благодарна и за лошото време. Чак съм изненадана от усърдието, с което се учи.

# 156
zazo, аз запецнах на последното подусловие на 24-та.  Ganis , ако си на линия и ти се занимава, дай  идея  Praynig

# 157
Извинявам се ако този въпрос се повтаря, но къде пускате тези тестове ? Ново-регистрирана съм и не знам, как мога да ги видя ?

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:21 от someredsmile

# 158
Нaмирaт се в пощaтa нa учaстниците в тaзи темa. Достъп до нея имaт хорa, учaствaли поне в 2 теми aктивно.

# 159
  • Варна
Здравейте ! Наистина с времето наближаването на събитието  се пообъркваме, кога ще подаваме заявлението с желанията ?

# 160
Здравейте ! Наистина с времето наближаването на събитието  се пообъркваме, кога ще подаваме заявлението с желанията ?

след като излязат резултатите и детето си получи свидетелството с годишните оценки. Това е след 17.06.2014

# 161
Естера, виждам, че си от Варна. Детето ти къде иска да кандидатства?

# 162
Уж се бях записала, а темата не ми излиза.
Моята девойка утре почива. Ходи почти всеки ден на уроци,после виси на компютъра. Да го прибирам ли се чудя newsm78

# 163
  • Вече на светло в София
Привет, дами Hug
Финални метри идват, напъна и треската са във възходяща линия. Нервите на мамите опънати като струни. ( на някои им е бързо повторение от миналата година, гърмяни зайци са те Wink) Стискам палци Peace

Въпрос за близко дете. Кога и къде ще има най-близко по дата пробен по бел за София?

# 164
В пощата има изпит от ТУЕС. Защо не му хвърлиш едно око? От 2010-та е. 30 задачи, 25 с избираем отговор и 5 с посочване на отговора. Не видях да има описателна. Може нещата от тогава да са се променили, де.

Нали знаеш - по-лесно е първо да попиташ в бг-мама, а после да помислиш...  Laughing

Благодаря. Видях ги.

Общи условия

Активация на акаунт