Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 299
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Да попитам и аз - тези служебни бележки с разпределението по зали и индивидуалния номер трябва да са раздадени до 16.05.нали???

# 616
Ще ходите ли с децата до училище в самия ден на матурите? И ще ги чакате ли там?
Все пак, те са в собствените си училища, а и е от 10ч, не е рано, че да закъснеят евентуално... Thinking

ще бъда там, да. Не сутринта с него, но в по-късните часове ще съм там.  И майка ми, и брат му - всички ще сме там.  Така беше и миналата година. Това е желанието му.

Служебните бешежки дет се вика може и в деня на първата матура да им ги даде класната с цел да не ги погубят преди това. Ама може и да не е така, зависи как са решили.

# 617
  • Карлово

Не знам обаче личната лекарка дали би му дала бележка просто за да отсъства преди
матурите

Не вярвам да откаже.

# 618
  • София - Рим и обратно
Моята недоумява защо бих стояла там. Не, че има нещо против, но ме пита "Ама за какво ще стоиш, какво ще правиш?" на въпроса ми има ли желание да идвам с нея. А я питах защото чувам, че по други училища щели да стоят отвън майките.

# 619
  • в тристайна гарсониера :)
Аз ще го закарам моя син и може би ще го изчакам. Ще си ходи на училище другата седмица.

# 620
  • Русе
Вие сериозно ли ще карате децата да решават тестове в деня  преди изпита?

# 621
  • дядовата ръкавичка
В класа на сина ми, повечето деца си ходят на училище. Освен това в понеделник имат класно по мат, а във вторник трябвало да изнасят презентация по английски.... Само да са здрави децата.

Аз смятам да съм на работа и двата дни. Бях си заявила отпуска в началото на годината, но сега ми се струва безсмислено. Надали младежът ще има нужда от мен.

# 622

ние не, те децата сами  Joy Joy Joy

ей сега го взех от курса и го доставих у дома и по пътя ми обясняваше какви планове има до другата сряда. Включително урок на 21-ви и 22-ри по математика. И му се учи - с мерак го прави, не е със зор.

# 623
  • София - Рим и обратно
Моята дъщеря, дето цяла година я "карам", сега сама се е подкарала, седи и решава вкъщи, а за 22ри си имат цяла план програма с учителя по математика  Crazy...

# 624
  • София
В нашето училище по не помня каква причина, във вторник няма да се учи. Събират ги само да им дадат бележките.

За деня на изпита питах - ще отида с него, ще поседя може би половин час да съм сигурна, че всичко е наред и е започнал изпита барабар с детето, после си отивам на работа. След изпита предполагам, че ще ходят насам-натам с приятелите, надали ще му се миткосва с майка му  Laughing

# 625
  • В тъмната гора.

Пълен релакс ще му предоставя на моя синковец.
Но на 24-25-26 май ще учи за последващите изпити.

# 626
След първия модул имат ли почивка ?Ако му се доходи до тоалетна ще го пуснат ли?

# 627
  • София
След първия модул имат ли почивка ?Ако му се доходи до тоалетна ще го пуснат ли?

Да, имат почивка. Ще го пуснат.

# 628
някъде съм чела, че няма почивка между двата модула, но излизане (до тоалетна) се разрешава след първите 30 минути от началото на изпита

# 629
някъде съм чела, че няма почивка между двата модула, но излизане (до тоалетна) се разрешава след първите 30 минути от началото на изпита
В инструктажа, който изтеглих от сайта на РИО - Варна точно това пише.

"Учениците могат да напускат изпитната зала 30 минути след началото на всеки от модулите.
 Учениците, които работят и по двата модула, нямат право на почивка между двата модула."

Общи условия

Активация на акаунт