Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга- тема №44

• 33 234
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И моята щерка го раздава спокойно.Тези 2 дни я спрях от училище, имаше много домашни по математика от госпожата. Нашите бележки- или понеделник, или вторник, не се знае точно. Забелязвам вече, че започва да допуска елементарни грешки, явно уморота е в повече. Госпожите ни посъветваха, денят преди изпита да е посветен на разходка сред природата и релакс.

# 691
Нямаме притеснения, само да минава тази велика драма "7 клас", според мен един абсурд (на който се поддадохме и ние естествено)...  Но - тези служебни бележки. От вчера младежът е болен и ясно, че не е на училище днес-утре (не знам за класно по МАТ да отиде ли утре). Ако не отиде и понеделник/вторник - къде да ги търся? Сигурно е различно за всяко училище, но някой ако има опит? И без това чувам за ниска посещаемост последните дни - как ще си получат бележките всички?
Отивам да лекувам, има време, но май ще ми отпадне пътуването за концерта на Aerosmith...

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 18:12 от svet65

# 692
и при нас е спокойствие, надявам се обаче не олимпийско [важно е участието, а не резултатите Laughing]

ангажирано си учи по химия, история и всичките други, по които са им изсипали тестове, а понеже от школата не са им дали домашно за последната сесия в събота, на практика двата важни предмета са позарязани - предполагам само, че така нещата ще поулегнат, иначе наистина от прекалено решаване в последния момент може да се стресира от евентуално незнание на конкретна задача или въпрос

предпочитам да си иде на изпитите със самочувствието от последните пробни, вместо уплашен, че има бели петна, пък каквото стане

# 693
  • Варна
svet65 ,просто се свързваш с класната и отиваш до у-ще да вземеш заветната бележка.  Peace
Тресе ви вече повечето! Вас да ви тресе колкото си иска, само децата да са спокойни и здрави!  Peace

# 694
Момичета, вчера помолих за достъп до пощата. Ще ми помогнете ли?

# 695
ganis, хиляди благодарности

# 696
Айала, за издаване на свидетелствата са тези 5 лв Wink

Elan, честит празник!

# 697
  • София
НПМГ са допълнили таблиците за приравняване на резултати от
олимпиади и състезания в оценки.

http://uploads.npmg.org/priem/2014/2014tables.htm

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 23:26 от Carmela Biscuit

# 698
Омммммм...
Копче, разсмя ме рано-рано!
Бърди   bouquet
 Аз съм си притеснителна по презумция, не, че ми жизненоважно училището и матурите, но сега има повод за стрес, що да не се "натоваря".
Спокойните може би са много добре подготвени., на нас ни куца тип 24 задача и наблягаме на тях.
И тъй, спокоен ден днес! Дано са здрави децата и ние цялото семейсво сме с херпеси, още 5 дни и всичко ще мине Wink

# 699
  • София
А сега де - утре ще се учи ли или не? Едното дете твърди, че ще се
отучва на 31 май, другото - утре  Thinking
Кога е последното занятие в Регалия - утре или в неделя?
Нещо се омотах с това отучване  Tired

# 700
  • Варна
Официално 5 май се отработва на 31-ви.

# 701
  • Пловдив
А сега де - утре ще се учи ли или не? Едното дете твърди, че ще се
отучва на 31 май, другото - утре  Thinking
Кога е последното занятие в Регалия - утре или в неделя?
Нещо се омотах с това отучване  Tired

Официално работен ден е 31 май  Peace
ако ще отучват, ще е тогава. На нашите са им замислили спортен празник.

# 702
  • София
На 31 и то след обед, Кармела, за седмокласника
--
-

# 703
  • София
Благодаря ви   bouquet, в някаква заблуда сме се вкарали.
Намерих си и мейла от Регалия, на 17 май (утре) е последното занятие.

# 704
  • София
Дали е удобно някой ако има отговорите от ПИ по БЕЛ в СМГ да ми ги изпрати на лични. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт