Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 340
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Здравословните проблеми са с краката...  Confused Бях 47-8 кг, когато ми казаха да не напълнявам, защото всеки килограм оказва влияние и ето, че когато качих до 53 се почнаха болки  Cry  Не искам да ги смъкна тези няколко килогрма от лигавщина или от суета, но наистина ме боли, а другата алтернатива е да почна от сега да се тъпча с лекарства, което някак не ми се иска.  А поисках съвет от вас, защото според мен не е нормално да ям  само  диня да речем и да не свалям.  В крайна сметка до скоро не се ограничавах в яденето и не качвах. Качих тези килограми от лекарства за жалост и наистина ен разбирам как може калориите да са в пъти по-малко , а да не свалям... Както и да е, благодаря ви все пак, ще продължавам да се боря   bouquet

# 361
ppk_e , ако искаш виж тази група https://m.facebook.com/home.php?ref=bookmark&app_id=4748854339#!/groups/473856682737681?message_id=542359695887379&comment_id=542593045864044&ref=m_notif&notif_t=like&actorid=100000534793280
, в нея има  много информация и не само за сваляне на  килограми, а и за постигане и установяване на трайно здраве.

# 362
  • гр. София
ppk_e , ако искаш виж тази група https://m.facebook.com/home.php?ref=bookmark&app_id=4748854339#!/groups/473856682737681?message_id=542359695887379&comment_id=542593045864044&ref=m_notif&notif_t=like&actorid=100000534793280
, в нея има  много информация и не само за сваляне на  килограми, а и за постигане и установяване на трайно здраве.

Не ми се отваря за съжаление....

# 363
Здравейте, Плодчета!
Днес ми е 8-ми ден. Мисля да карам до 10-ти ден.
През повечето дни ям диня, не пия вода и чай с мед.
Понякога ям праскови.
От вчера езикът ми е обложен. Имам горчив вкус в устата си.
Имам въпрос - днес прочетох, че д-р Георгиева, окято има център за здраве в Банкя и е последовател на Лидия Ковачева, казва, че след 50-годишна възраст се променя метаболизмът. Аз съм на 48 години, но от 2-3 години съм менопауза. Трудно свалям килограми. Нямам кантар. Утре ще се претегля. Та, знаете ли, какви са особеностите за прилагане на плодово-чаения режим при менопауза?
За намаляване на апетита вземам хомеопатичен продукт Цефамадар.
Така се чувствам по-добре. Grinning

# 364
Здравейте, от мене пак!
10-ти ден ми е. Започвам да се захранвам. Освен дините и прасковите вече ядох на обяд чушка. Не ми се яде особено.
За 10 дни отслабнах с 3.7 кг. Не е много, но все пак е нещо! Grinning

# 365
Резултата ти е страхотен ! Гледай сега да ги задържиш ! Внимавай със солта ! Аз съм в твоята възрастова група и знам за какво става на въпрос ! Аз съм на друг режим, но си ви чета....преди години и аз го правех този режим 2 пъти в годината . Не знам колко имаш да сваляш, но те съветвам това да е последното ти сваляне ,след 2-3 години ще ти е още по трудно! /ако ти се налага!/   Hug

# 366
Здравейте, някой знае ли дали плодолечението е противопоказно за хипотиреодизъм - ендемична гуша и синдром на Хашимото? Знам, че е противопоказно за  базедовата болест, но за хипотиреодизма не съм срещала подобна информация?

# 367
здравейте аз започна от вчера не ми е за първи път на тази диета дано устискам повече дни имам дост за сваляне до мечтаноттоо тегло 15 кг.

# 368
Здравейте момичета,
от днес и аз се присъединявам към вашата групичка. Днес ми е първи ден. Няколко пъти съм правила режима и мога да кажа, че ми се отразява доста добре. Най-трудното при мен не е да стигна до върха,а да се задържа там. 80% от успеха си дължа на Вас, постигнатите резултати, подкрепата..безценни!!! Успех на всички плодуващи Simple Smile)

# 369
ppк_е , https://m.facebook.com/home.php?ref=bookmark&app_id=4748854339#!/groups/473856682737681?ref=bookmark
 Групата е „Просветление прочистване природолечение пранаяма” във ФЕЙСБУК. Надявам се да ти е от полза Simple Smile.

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 14:06 от didka__pitka

# 370
  • София
И аз тук!
3-ти ден, доста диня изядох Simple Smile
Чувствам се много добре, като даже не съм спирала да готвя за домашните Simple Smile

# 371
Добро утро ,момичета! От днес и аз стартирам плодуването със 73 кг ппри ръст 162 . Мисля да издържа 15-20 дни . Ще споделям резултати Simple Smile . Стискайте палци само да бъдат наистина добри

# 372
  • Попово
Здравейте момичета, днес ми е трети ден и съм -2,000кг Стартирах с 64,500кг при ръст 160см. гонч 50кг  надявам се да издържа поне 15дена но да видим Simple Smile лек ден

# 373
Бандата се разраства  Party
аз да ви кажа издържах 5 дни,свалих 3кг, но много ми прималя,защото ми дойде и започнах да се захранвам. Имам да гоня още -17кг и се чудя дали да не опитам пак.

# 374
  • Sofia
Здравейте, някой знае ли дали плодолечението е противопоказно за хипотиреодизъм - ендемична гуша и синдром на Хашимото? Знам, че е противопоказно за  базедовата болест, но за хипотиреодизма не съм срещала подобна информация?
И аз съм с хипо и Хашимото,само с този режим успявам да свалям.Не мисля,че с нещо ми вреди,чувствам се прекрасно когато съм на плодолечение,а като сваля и някое кило е още по-добре.Правя си изследвания на хормоните преди и след и са в норма.Днес ми мина 17-ия ден,с такава лекота изкарах този път,дано и захранването от неделя го спазя стриктно Praynig
Свалих 10кг. goodscale

Общи условия

Активация на акаунт