Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 340
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Доли, страхотно!  Лелеле, 10 кг за 17 дни, Браво Миличка!  От колко кг тръгна?  Hug

# 376
  • Sofia
благодаря,много са килата,срам ме е да споделя Embarassed

предполагам,че ги свалих бързо з-то са натрупани от зимата/след лятното дълго плодуване,когато свалих около 20/,а и много спортувах този път-ходене,плуване,фитнес...

# 377
Беше голо любопитство, извинявай, нали тук всички си се питаме  та и аз  така.. Hug  Не се тревожи колко си кг!  Нали правиш ,каквото трябва и имаш резултати, нещата ще си станат, само си трябва време, както с всяко нещо !  Hug

# 378
  • Варна
Здравейте,
не е важно колко си висока и колко тежиш, важно е да се харесваш и като решиш нещо да се постараеш да го постигнеш. Аз ще се присъединя към вас през септември, засега запазвам постигнатото и искам още малко да смъкна именно за да се чувствам добре в кожата си.
Успех на всички!

# 379
От как проядох нормално започнаха да ми излизат още повече пъпки от преди. Преди беше само по брадата и лицето, а сега навсякъде, най-вече по задника и то големи като циреи. Някой има ли подобен опит, щото съм на 99% сигурна, че гладът го провокира

# 380
  • Sofia
стриктно ли направи захранването,постепенно ли въведе храните,отново ли се храниш както преди?

# 381
  • Попово
Здравейте момичета днес ми е 7 ден и за 6 дни съм свалила 3,200кг смчтам че е добре.  лек неделен ден на всички  Hug

# 382
Здравейте, плодчета! Преди време отново бях активна, но все не остава време за форума, а ми е доста по-леко ако плодувам и съм активна тук. Та... последно правих плодуването тази пролет, като за 14 дни свалих 11 кг (от 64кг на 53кг), но нямаше спиране. Сутрин от 6ч. до вечер късно, само разходки, магазини, кафета. Бях предимно на ябълки, спомням си и някакви ягоди си взех един път, но не ми харесаха и се отказах. Имало и някои вечери, когато съм с по-отслабена воля, може и от недоспиване и си хапвах по едно пудингче (някой път и по 3 Blush ). Но сега голям проблем - не мога и не мога да започна!!!! От две седмици се опитвам и "утре" все не идва!!! Моля ви, да си плодуваме заедно! Къде ми отиде волята не знам.. А и най-голямата грешка. Върнах си 7кг, знам че не е оправдание, но поради лични проблеми, психиката ми тотално се срина. Последните месеци, нямах желание дори да идва следващата сутрин. Нямах и култура на хранене. Спортувах, но без желание! Утре е ново начало на седмицата и съм решила да започна, както трябва. С последни дини и с последни сили, ще направя 3 седмици, за да се върна на 53, след което никакви джънк фуудс, а само природосъобразно хранене. Леле, как ми липсва лекотата от плодуването и физическата и психическата. Малко дълго се получи, но имах нужда да го излея някъде. Хубава вечер от мен и нов старт от утре! newsm51 smile3525

# 383
стриктно ли направи захранването,постепенно ли въведе храните,отново ли се храниш както преди?

не по схема, но аз и не гладувах по схема, а с плодове и салати. Сега ям като преди, но заменям част от яденето с плодове и салати, които преди много рядко употребявах и избягвам боклуци по възможност, като чипсове и т.под.

# 384
Момичета здравейте! От днес съм на плодова диета, купила съм си динка и ще карам предимно на дини. Мисля да направя 20 дневното плодуване, надявам се де ....
Та на кратко за мен: на 25 години съм, 70 кг и съм висока 1,60.  Sad За тази височина кг  са ми доста. Само преди 2 години бях 55 кг, а сега съм като диво прасе  Cry. Но надявам се за тези 20 дни да съм с 5-6 кг по лека. От около една седмица се интересувам от тази диета, а и от този форум и реших че трябва и аз да се включа.
Искам да благодаря на всички, момичета - тъй като вие сте много добри и ми давате мотивация  newsm51. Хайде, тогава от днес си давам старт и заедно с вас ще успея да отслбна.
Пожелавам на всички един прекрасен усмихнат ден и разбира се без изкушения!

# 385
Но сега голям проблем - не мога и не мога да започна!!!! От две седмици се опитвам и "утре" все не идва!!!  newsm51 smile3525
Нани и при мен е така...Набирам ентусиазъм и сигурно ще почна,но от неделя ,че в събота имаме семеен празник...
Ти как си,почна ли?

# 386
  • Попово
аз пък да се оплача днес ми е девети ден и съм свалила само 3,200кг. от 2 дена не мърда кантара  #Cussing out дано нещата се раздвижат като ми свърши МЦ
alisa_alisa1989 моят случай е точно като твоя, аз бях 74кг килограма и 160см височина, преди да започна диетата май месец като я завърших бях 63 кг после качих до 64.500кг  и сега съм 61,300кг дано да успея да стана до края поне 58 кг.  Sunglasses а пореди да забременея бях 49кг успех на всички нови плодуранки   bouquet

# 387
Здравейте и от мен! Ден 2-ри, продължавам с диня и с много водаа  Simple Smile. От днес започвам и да спортувам (скачане на въже и бягане).
Успех на всички момичета!

# 388
И аз се включвам от днес момичета. Планирам да изкарам до края на другата седмица. Doli, благодаря за отговора, междувременно бях писала на имейла на клиниката на д-р Емилова, те също ми отговориха, че ни би трябвало да има проблем. Аз не съм си правила изследване на хормоните скоро, последно уж всичко бе наред, но по симптомите си направих извода за хипотиреодизим, а и преди съм била с ендемична гуша. Сърбежите също си мисля, че се дължат на хормонален дисбаланс на щитов. жлеза. Ще си направя и изследване на ТСХ и като приключа.
Приятно и леко плодуване на всички!

# 389
Но сега голям проблем - не мога и не мога да започна!!!! От две седмици се опитвам и "утре" все не идва!!!  newsm51 smile3525
Нани и при мен е така...Набирам ентусиазъм и сигурно ще почна,но от неделя ,че в събота имаме семеен празник...
Ти как си,почна ли?

Започнах, да....., но от днес  Cry И ние в събота сме на сватба, но най-много някоя краставичка да си взема. Чак ми се плаче, повръща ми се от храна вече. Не се чувствам добре в кожата си. Ако можеше цял живот само на плодчета....  Blush Laughing

Общи условия

Активация на акаунт