Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 502
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Rachel Bean, честита радост! Да ви е жив и здрав, скоро да се гушкате вкъщи!
Gaggi, в Майчин Дом обличат бебетата с техни дрешки докато сте там. Сестра ми беше там ноември месец. Ще я разпитам още по-подробно да каже как е било ако искаш и ще ти пиша. Тя беше точно на 12ет.

# 136
Честито, Rachel Bean. Да расте жив и здрав юнака, чакаме подробности  bouquet
За дрешки за родилното мисля, че не са разрешени. Болниците си ползват техни, стерилни.

# 137
защото иначе само дигиталният термометър е към 5-6лв.  Сега само трябва да го проверя доколко точно отчита, на базата на сравнение с класическия живачен, който имам.[/color]

За бебче най -добра работа върши живачния. При тях няма грешки, като при дигиталните, а ъи е много важна температурата на малкото човече. Аз в тъпотията си преди време изхвърлих три. Добре , че мъжът ми сега изрови един, защото вече ги няма. Били забранени. С един такъв дигитален боклук 7 дни в болницата ми беше спокойно, че нямам температура. Онзи ден установих, че той си показва едно и също  ooooh!

Gaggi  само пелени и кърпички мило. Те си имат тяхна козметика за къпане на бебчетата. Дрешките също са си техни. Обличат ги с блузки и ританки и после ги замотават с пеленка и одеалце.Проблемът е,че като е пълно отделението не достигат дрешки, а ако изпусне памперса е голям зор да се преоблечете. Въпреки това не дават да с с твои.

# 138
  • Германия
Rachel Bean, честито малко съкровище!
Някоя мама с опит, ако може да каже, че се замислих - и за нормално раждане ли трябва да си си дибидюс? 

# 139
Gaggi  само пелени и кърпички мило. Те си имат тяхна козметика за къпане на бебчетата. Дрешките също са си техни. Обличат ги с блузки и ританки и после ги замотават с пеленка и одеалце.Проблемът е,че като е пълно отделението не достигат дрешки, а ако изпусне памперса е голям зор да се преоблечете. Въпреки това не дават да с с твои.
Ясно...мерси  Hug
За термометъра съм на същото мнение, дигиталните хич ги няма  Tired

# 140
Пак да кажа, че всяка болница си има свои правила - поне в две от нашите искат да отидеш с 3 комплекта дрехи за бебето + този за изписването.

# 141
Амилия тотхемата няма да ти вдигне много хемоглобина!

Сега пия един изостанал у нас Малтофер...

Гаги, да, бебчетата в МД си ги обличат  и мият там.
Както се е споменавало досега, може да си вземеш ръкавички, ако са пораснали ноктетата да не се драска бебчо, че първите дни не се режат.
Може да си вземеш пелена, за да си го слагаш на леглото при теб и да кърмиш легнала.
Тези неща си държиш при теб обаче.
Памперсите не мъкни когато те приемат, мъжът ти може да донесе после.
Аз си купих някакъв апарат за кръвно от Лидл миналата седмица, електронен и не скъп. Не мога да преценя колко е верен още обаче, кръвното доста ми играе и напоследък падна, та си мислех, че апарата не е верен, но този път и при док показа подобни стойности.

Малко пухче,за нормално раждане - по нощница.

ПП Аз мисля да пухна вторият багаж в колата заедно с този за приемане и ако нещо съм позабравила и трябва да е с мен,бързо да си го набавя.

# 142
А не трябва ли памперс веднага след раждането? Т.е. да трябва да е с мен?
Това за колата е добра идея, ММ ще чака в нея най-вероятно да се роди бебето...
А пеленката и ръкавичките предполагам са с "вторичния" багаж.
Уф, много ми е объркано  ooooh!. ММ кога ще ми донесе нещата, веднага след като родя ли?

# 143
Уф, много ми е объркано  ooooh!. ММ кога ще ми донесе нещата, веднага след като родя ли?
Ако ще раждаш нормално може бая чакане да изчака мъжът ти  Mr. Green
Аз раждах 22 часа  Blush

Честито бебче Рейчъл   bouquet

# 144
Rachel Bean Честита рожба! Да ви е жив и здрав малкия юнак и скорошно изписване ...   bouquet

# 145
Аз раждах 22 часа  Blush

Изобщо не съм го карала да чака. Като ме приеха му дадох свободно и после му звъннах да му честитя и да дойде. За какво да тъпче като реквизиран кон отвън и да се чуди какво да прави. Те и без това не деянят на стрес  Mr. Green

# 146
  • София
Теб кога ще те приемат за наблюдение и при кой лекар ще си?
Гаги, сигурно не си видяла въпроса ми.

# 147
Аз раждах 22 часа  Blush

Честито бебче Рейчъл   bouquet
Мики направо ме разби 22 часа...... Shocked , сигурно ще се моля да ме резнат.

# 148
  • София
Аз раждах 22 часа  Blush

Изобщо не съм го карала да чака. Като ме приеха му дадох свободно и после му звъннах да му честитя и да дойде. За какво да тъпче като реквизиран кон отвън и да се чуди какво да прави. Те и без това не деянят на стрес  Mr. Green
Е, то секциото е половин час. После нали не ти дават телефон, как си му звъннала??

# 149
Малко мише и аз се молих по едно време,ама нямаше за кога  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт