Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
В началото майките смятат, че е достатъчно да повдигнат леко матрака в горната част, като поставят плътна хавлиена кърпа под самия матрак, за да има съвсем лек наклон. Възглавницата влиза в употреба на по-късен етап. В началото майките не препоръчват използването на възглавници за бебета и предпочитат да повдигнат матрака с плътна хавлиена кърпа. По отношение на пелените някои майки използват около 5 на ден и предпочитат марката Pampers, като често използват еднократни пелени.
-
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
-
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
-
Какво представлява естественото раждане в Св. Лазар?
-
Какви са препоръките за закупуване на пелени за новородено?
И след кола маска ли дерат, егати?!!
Разтреперах се като прочетох, какво се случва тук ..
направо стаята придоби най хубавия си вид.. Да ви споделя за моите болежки.. След като сутрин станах в 5 до 6:30 неможах да заспа
че гърлото се подготвя да ме стегне.. Преди звъннахме на АГ каза да пия разтварящи се от рода на колдрекс и смучещи за гърло. Ако знаете колко ме е яд през цялата бременност не се бях разболявала точно пред финала и ме стегнаха болежките..
а бе направо върха..като парцал съм
с какво да продължа нацепих се тук таме по корем и бедра с червени стрии уж се мажа то кефал-файда
след месец дай боже се почувствам човек
най-лошите моменти от бременноста след това стават най-сладките спомени
и си казваш "а бе мамка му заслужава си"
нямам търпение да дойдат да им се порадвам
като малко дете съм
то и аз като някои от вас, ми омръзна с това напрежение и страх всеки ден ,измъчих се вече да се моля зо още една седмица да мине и така всяка ново седмица
Аз пък освен болките в корема, изпитвам ужасяваща блока в дясната част на кръста и по надолу като си легна и искам да стана или да се обърна на дясно направо съм като скована