Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Това с бръсненето също си е гадно.

# 181
  • София
Моя приятелка ме предупреди за бръсненето с тъпо ножче, въпреки липсата на косми, сигурно е стандартна процедура. Чудя се какво налага тая инквизиция, особено при секцио  #Crazy И след кола маска ли дерат, егати?!!

# 182
Момичета, като гледам темата с помпите и шишета е много актуална за всички в момента. Има 20% отстъпка от помпите за кърма на Аvent -http://www.iventas.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8

# 183
Тези обикновените шишета от айко на авент не са хубави ли ?

# 184

цената като я гледаш изгодно... и след като попълниш формата за доставка, то тя ти стъпва на +10лв.....тццццц ?! каква е тая доставка по дяволите, според мен е по добре да се поръчат от продавалник ги има нови, закупени от английски сайт и се продават, горе долу пак на тая цена...мое мнение Simple Smile

# 185
Моя приятелка ме предупреди за бръсненето с тъпо ножче, въпреки липсата на косми, сигурно е стандартна процедура. Чудя се какво налага тая инквизиция, особено при секцио  #Crazy И след кола маска ли дерат, егати?!!

Идея си нямам. Бях се бръснала ден преди това, но това не възспря девойката да се бори  ooooh!

# 186
Разликата между шишетата Classic (тези на промоцията в Айко) и другите Natural e самата биба ако мога така де се изразя , тази на Natural уж е по-анатомична и анти-колик... Natural е по-новия им модел, иначе самите шищета са абсолютно еднакви!

# 187
  • Pb
Белисима, Рейчъл, честити да са ви синовете!   bouquet Разтреперах се като прочетох, какво се случва тук .. Simple Smile Явно ще растат нетърпеливи и любознателни деца Simple Smile

Чилимура, жива и здрава да си, че сподели тези кърмачески сутиени. Направо в чудо се бях видяла от къде да си взема, а искам да премеря, он лайн сутиен не смея да купя.

# 188
Аз си взех от шишетата на Авент които сега са на промоция в Айко. С баткото ползвах такива и съм доволна. За мен лично са си екстра и цената е добра.
Точно този модел сутиени днес след обяд ги нямаше в мол Сердика, ако някой реши да се запъти натам Simple Smile Зимата ги гледах и ми се сториха доста добре.

# 189
Точно този модел сутиени днес след обяд ги нямаше в мол Сердика, ако някой реши да се запъти натам Simple Smile Зимата ги гледах и ми се сториха доста добре.
  Еееееех, а видя ли дали има от тези сините.... http://www.hm.com/bg/product/16622?article=16622-A 

# 190
Добър вечер мами след цял ден ходене напред назад най накрая сглобиха креватчето на бебка  Party направо стаята придоби най хубавия си вид.. Да ви споделя за моите болежки.. След като сутрин станах в 5 до 6:30 неможах да заспа  #Crazy но усетих че се разболявам  Cry че гърлото се подготвя да ме стегне.. Преди звъннахме на АГ каза да пия разтварящи се от рода на колдрекс и смучещи за гърло. Ако знаете колко ме е яд през цялата бременност не се бях разболявала точно пред финала и ме стегнаха болежките.. ooooh! на всичкото отгоре костите "отдолу" така болят че не смея да се "разчекна"  Grinning а бе направо върха..като парцал съм  Tired с какво да продължа нацепих се тук таме по корем и бедра с червени стрии уж се мажа то кефал-файда  Laughing цирка е пълен  ..ех  Joy след месец дай боже се почувствам човек  Blush най-лошите моменти от бременноста след това стават най-сладките спомени  Heart Eyes и си казваш "а бе мамка му заслужава си"  Blush
Относно шишета  Laughing поръчах от англия на приятели комлект на авент с помпа за кърма, стерилизатор, биберони, биберони за шишета, четка за миене и анти колик шишета и бебефонче  baby_neutral нямам търпение да дойдат да им се порадвам   hahaha като малко дете съм

# 191
Елхичка аз сутиен си взех от Хиполенд там можеш да пробваш.Всяко раждане си е преживяване а тези последни седмици така летят.........

# 192
Тези сините сутиени ги има в H&M но те не могат да се премерят а само някак да се нахлузят. На чашките са много хубави но на обиколка са много тесни поне за мен и не можах да ги закопчая отзад. Хубаво ги вижте в пробната дали ще ви станат че не може после да се сменят Simple Smile

# 193
Хахаха, тооо за това толкова трудно се добрах до предната тема,  Joy за една седмица, нова тема! Браво супер сте  bouquet И ние с това пренасяне, голям зор   ooooh! ама няма как,  то доста съм изостанала от темите, които сте обсъждали  Blush  Вече купих количка, стерилизатор от продавалника,  някоя друга дрешка кремчета... малко по приготвих и чантата за болницата, че знам ли кога ще стане белята Sad то и аз като някои от вас, ми омръзна с това напрежение и страх всеки ден ,измъчих се вече да се моля зо още една седмица да мине и така всяка ново седмица Simple Smile да идва по бързо 29.05 че поне да вляза в деветия та да си отдъхна  Praynig Аз пък освен болките в корема, изпитвам ужасяваща блока  в дясната част на кръста и по надолу като си легна и искам да стана или да се обърна на дясно направо съм като скована Sad  

# 194
Rachel Bean, честита рожба! Нещо се увеличават нетърпеливите бебчета, ама да са живи и здрави, и да радват мамите си, това е най-важното  Wink

Така като чета, повечето сме с оплаквания от болки тук и там. Аз тъкмо ще си лягам и си представям поредната почти безсънна нощ, аранжирана със сто и едно ставания до тоалетната, въртене в леглото, болки в тазовата област и "изръбване" отвсякъде... Оххх, още малко остана, ще удържим фронта. Спокойна нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт