Връзка с женен мъж

• 50 380
  • 443
  •   1
Отговори
# 240
  • София
"Малката радост" е в срещата не с "един п.... веднъж месечно", а с "друг п... веднъж месечно"  Mr. Green Това, разбира се, е доста вулгарно казано и се отнася за тези, които си хващат любовник основно заради секса.
А за тези, които имат любовници, обикновено това не е драма, а тръпка.
А защо споменавам "малките неща"...понякога липсата на уважение, внимание и признателност, разнообразие и тръпка в семейството е доста осезаема. Тогава евентуално се търсят резервни варианти...Един от тях е да си хванеш любовник и той да ти дава от време на време тези неща. Тогава се радваш на "малките неща", т.е. редките срещи и обаждания, красивите мигове, като съзнаваш и знаеш, че повече от това не можеш да очакваш. А и понякога не искаш повече от отделни мигове.

# 241
  • тук-там
...понякога липсата на уважение, внимание и признателност, разнообразие и тръпка в семейството е доста осезаема.
А когато всичко е на лице - включително тръпка, не просто любов и семейство, страхотен секс, пеперуди ли му казваха....разбиране, разнообразие, ...абе, имаш всичко! И въпреки това!?

Може би думичката - ново? Не, не е скуката! - така казват тези, които съм питала.

Приятелка ми е споделяла, че ловът е присъщ не само на мъжете.... Peace
Може би е права.

# 242
  • Sofia
А защо споменавам "малките неща"...понякога липсата на уважение, внимание и признателност, разнообразие и тръпка в семейството е доста осезаема. Тогава евентуално се търсят резервни варианти...Един от тях е да си хванеш любовник и той да ти дава от време на време тези неща. Тогава се радваш на "малките неща", т.е. редките срещи и обаждания, красивите мигове, като съзнаваш и знаеш, че повече от това не можеш да очакваш. А и понякога не искаш повече от отделни мигове.

А не е ли по-лесно да напуснеш мъжа си и да потърсиш щастието си другаде, щом се чувстваш толкова неудовлетворена от отношенията ви, вместо да лавираш между 2 не особено допълващи се реалности? Rolling Eyes

# 243
  • София
Приятелка ми е споделяла, че ловът е присъщ не само на мъжете.... Peace
Може би е права.
Peace Да, има го и "ловът".  Wink
   А не е ли по-лесно да напуснеш мъжа си и да потърсиш щастието си другаде, щом се чувстваш толкова неудовлетворена от отношенията ви, вместо да лавираш между 2 не особено допълващи се реалности? Rolling Eyes
Не вярвам, че има човек, който може да ти даде всичко. Дори и да ти дава всичко, то е до време. Не вярвам, че един мъж може да ми дава всичко в продължение на 50 години.

# 244
  • Sofia
Не вярвам, че има човек, който може да ти даде всичко. Дори и да ти дава всичко, то е до време. Не вярвам, че един мъж може да ми дава всичко в продължение на 50 години.

А кой звучи като максималист сега... Wink

# 245
Брех тез женени мъже. Аз само едно искам да питам: Как живеете като втори номер?
...Може да съм прекалено изискваща, но не бих била доволна с половината.
  Каква ти половина, любовниците и толкова не получават, задоволяват се с трохи, но никога няма да си го признаят. Wink

Същата съм като теб в това отношение, не бих могла да си представя вниманието и усилията на мъжа да не са фиксирани само и единствено върху мен. На принципа – или всичко, или нищо съм, относно почти всеки житейски аспект и най-вече любовния. Peace
Едното няма нищо общо с другото. Всяка съпруга си е прима-балерина вкъщи, там са любовта, уважението, претенциите и компромисите. Другото няма нищо общо с тези чувства.
Съгласна съм с Beauty, че:

А за тези, които имат любовници, обикновено това не е драма, а тръпка.
...понякога липсата на уважение, внимание и признателност, разнообразие и тръпка в семейството е доста осезаема. Тогава евентуално се търсят резервни варианти...Един от тях е да си хванеш любовник и той да ти дава от време на време тези неща... и понякога не искаш повече от отделни мигове.
Много хора умеят да разграничават нещата и гледат на този тип връзки като отдушник от битовизмите. Не съм радетел на такива отношения, от една страна запълват някои празноти, от друга са  толкова безперспективни, консуматорски, но са безспорен феномен в друго отношение - прелюбодеецът нерядко се връща вкъщи по-влюбен от всякога в половинката си. Има го и другия момент, много двойки не се понасят, но продължават да си стоят заедно, заради децата, заради общия бизнес или ипотека и т.н. Изчерпването на някои чувства след дългогодишен брак, не са повод за раздяла със законната половинка. Познавам само една двойка, които направиха семейство в резултат от кръшкането си, не познавам други, които да са развалили семейството си заради тези моментни забавления.  За себе си разсъждавам, че  ако ми липсва нещо във връзката, хич не се заричам, че никога, ама никога не би ми се случило. Въпрос на избор.  Wink

# 246
  • София
   А кой звучи като максималист сега... Wink
Да, звучи така, защото за много хора тези връзки са свързани с много нерви и мислене как точно да се случва всичко, дали няма да се издънят, какво ще стане, ако ги хванат и т.н. С една дума, кръшканията не им се получават лесно и им носят твърде много негативни усещания.
Но когато нещата стават с лекота и не ти е нужно кой знае какво мислене/защото имаш сравнително голяма свобода вкъщи или пък просто си такъв тип-ловец/, защо пък да не се възползваш...

# 247
В моята такава връзка никога не съм се чувствала като втора цигулка.  Това въобще не ме е интересувало честно  казано Laughing Не съм искала да се женя за другия Joy

# 248
скъпи момичета благодаря ви за отговорите,но влизам рядко....всичко с този човек приключи.смятам,че взех правилното решение....тежко го преживявам все още,но както се казва всичко с времето си Simple Smile  Naughty

# 249
Сексът как беше? По скала от 1 до 10?

# 250

Е, сексът ако не е 10, какъв е смисълът от тази връзка?

# 251

Именно. Но от друга страна, ако е 10, да прекратиш подобна връзка е пълна глупост. Оправдано е само ако на хоризонта се е появил кур с потенциал за 11.

# 252

Именно. Но от друга страна, ако е 10, да прекратиш подобна връзка е пълна глупост. Оправдано е само ако на хоризонта се е появил кур с потенциал за 11.
Joy А дано, ама надали!

# 253
Здравейте

Отскоро поддържам интимни отношения с женен мъж. Аз също съм семейна и двамата нямаме намерение да си разваляме семействата.  Старая се да не влагам чувства, но се усещам че се влюбвам. Той е скрита картина, за чувства не говори. Интересува ме някой, който е бил в моята ситуация да сподели колко често са се виждали, имало ли емоционално привързване, колко е продължила такава връзка.... В началото беше само като на шега, но колкото повече се виждаме толкова повече искам да го виждам...

Сега виждам темата и ти отговарям, после се вращам да чета. Бях в тази ситуация едно към 1едно преди 7 години. В крайна сметка и двамата се разведохме, нищо че още от самото начало се уговорихме, че това няма да се случи. Първо се разведе той и тогава стана много зле - аз се чувствах виновна, че съм му развалила семейството и длъжна да разваля и своето, въпреки че той не искаше това от мен, просто аз така се чувствах. Подадох молба за развод и няколко дни след това реших да се разделя и с въпросния човек. В кратце - останах сама с детето си. Явно така е трябвало да стане, защото щом вече имаш връзка успоредно сбрака си, явно бракът не върви /поне при мен беше така. Повече никога не се видях или чух с въпросния човек, дори никога не мисля за него. Три години след това срещнах друг човек, с когото вече сме семейство и гледаме двете си деца - моето от първия брак и нашето общо. Честно казано за нищо не съжалявам, но си помисли добре струва ли си връзката и човека. Каквото и да решиш, вярвай, че е най-доброто за теб.  

# 254
 Сега виждам темата и ти отговарям, после се вращам да чета. Бях в тази ситуация едно към 1едно преди 7 години. В крайна сметка и двамата се разведохме, нищо че още от самото начало се уговорихме, че това няма да се случи. Първо се разведе той и тогава стана много зле - аз се чувствах виновна, че съм му развалила семейството и длъжна да разваля и своето, въпреки че той не искаше това от мен, просто аз така се чувствах. Подадох молба за развод и няколко дни след това реших да се разделя и с въпросния човек. В кратце - останах сама с детето си. Явно така е трябвало да стане, защото щом вече имаш връзка успоредно сбрака си, явно бракът не върви /поне при мен беше така. Повече никога не се видях или чух с въпросния човек, дори никога не мисля за него. Три години след това срещнах друг човек, с когото вече сме семейство и гледаме двете си деца - моето от първия брак и нашето общо. Честно казано за нищо не съжалявам, но си помисли добре струва ли си връзката и човека. Каквото и да решиш, вярвай, че е най-доброто за теб.  

202uu

Общи условия

Активация на акаунт