Връзка с женен мъж

• 50 388
  • 443
  •   1
Отговори
# 225
О, да! Спомних си случая! Пропуснала съм детето, тцтцтцт!

Чудя се каква ли би била реакцията му, ако разбере за плановете ѝ. Twisted Evil

Как каква?  Laughing Ще се прави, че не я познава! Аз друго се чудя! Добре, забърсал си нещо, балансираш хормоните, какви са тия драми след време, какви са тия любови?! Мъжете са доста по-прагматични. Сваляш гащи, вършиш работа, вдигаш и бягаш! Е, сега, ако си залипсваме, вкъщи все по-често се дразним от половинката, влече ни все към забраненото, готови сме да захвърлим целия свят, заради някого - да! Май е любов! И най-важното условие - ДА Е СПОДЕЛЕНО! Ама нека не се заблуждаваме, не всеки срещнат е голямата, единствена любов!

# 226
Аз имах такава връзка преди съпруга си. И да! Знам, че лошо ми се пише за това което ще кажа, но какво толкова? Бях млада, нямах за какво и кого да мисля, живееше ми се общо взето. Връзката ми беше с тогавашния ми шеф. На мен ми беше ясно, че не е и няма да бъде нещо сериозно, а и аз не исках. Разбирахме се много в работата, той ме харесваше и беше много доволен. Един ден получих съобщение: Искаш ли да излезем да пийнем нещо? Изобщо не ми е минавало през ума, че може да се случи нещо, но се случи.  Whistling Виждахме се често, дори някои от колегите ми знаеха, но става въпрос за бройка и пръстите ми на едната ръка са много. Когато бях по-свободна сме излизали и по 2 пъти седмично. Прекарвахме си супер, ходихме тук там, говорихме и явно и на двамата ни беше много приятно. А секса беше много добър. Но...всяко нещо с времето си. Аз познавах съпруга си по това време, но нямаше нищо между нас. Когато започнаха да се развиват нещата помежду ни аз прекратих този си вид отношения с въпросния мъж. Той известно време продължи да ме търси, дори ми се сърдеше, когато му отказвах, но такъв е живота. Не мога да те посъветвам да не си разваляш семейството, защото вече си го направила според мен. Аз не бих могла да живея с този товар, но това е въпрос на принципи и характер. Лично аз мисля, че трябва да прекратиш отношения всякакви и да се опиташ да забравиш всичко.  Peace
Забравих да отговоря на другите въпроси: чувства съм нямала към него, както и той към мен или поне не знам за такива. А връзката ни продължи почти 2 години, като сме имали 2 прекъсвания за по 1-2 месеца заради отсъствието на единия.

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 14:56 от lady_b7

# 227
  • София
Повечето млади момичета са имали такива връзки. Мога да го разбера за 20-годишните. Но за 30-годишни, особено вече със семейство, никак не ми го побира моралът. Оправдания от вида "тресна ме голямата любов" не вървят, защото на 30 човек има по-добре развит контрол върху действията си от 20-годишните, най-малкото заради житейския опит и моралните задължения към семействата си. А и дори да нямат семейства, не си заслужава  на 30 занимавка с женен мъж, защото дори той да се разведе, пак ще си влачи миналото. Миналото не може да се изтрие, колкото и на човек да му се иска и да полага усилия да го направи. Както се казва, шило в торба не стои - все се показва отнякъде.

# 228
  • София
30-годишните търсят това, което не намират в мъжа си. Най-"удобният" любовник за омъжената жена е жененият мъж. И двамата имат еднакъв интерес, нямат намерение да се развеждат, не си държат сметка кой, къде, какво и с кого и не си висят на вратовете, изисквайки постоянно внимание.

# 229
  • София
о, много често настъпва един момент, в който единият вече не се задоволява като в онази песен "ключ за час, не ги съдете - те са хора като всички нас", а иска "за цял живот" и "да остареем заедно". На единия щукне ли му това, рано или късно бомбата гръмва.

# 230
Да много позната история...Аз също съм така само че от 4 години.Добре ми е .Виждаме се ведъж седмично и така Heart Eyes

# 231
  • Бургас
Брех тез женени мъже. Аз само едно искам да питам: Как живеете като втори номер?
Питането ми не със злобен подтекст. Просто питам, защото никога не бих дала и грам от себе си, ако не съм примата в живота на мъжа до мен. Може да съм прекалено изискваща, но не бих била доволна с половината.

# 232
  • Sofia
Брех тез женени мъже. Аз само едно искам да питам: Как живеете като втори номер?
Питането ми не със злобен подтекст. Просто питам, защото никога не бих дала и грам от себе си, ако не съм примата в живота на мъжа до мен. Може да съм прекалено изискваща, но не бих била доволна с половината.

Каква ти половина, любовниците и толкова не получават, задоволяват се с трохи, но никога няма да си го признаят. Wink

Същата съм като теб в това отношение, не бих могла да си представя вниманието и усилията на мъжа да не са фиксирани само и единствено върху мен. На принципа – или всичко, или нищо съм, относно почти всеки житейски аспект и най-вече любовния. Peace

# 233
  • sf
Какви трохи?  Rolling Eyes
Ами те си имат мъже вкъщи и просто кръшкат с женени мъже  Mr. Green

# 234
  • Sofia
   Принципно, образът на любовницата е на необвързана жена, имаща връзка с женен мъж и опитваща се да го придърпа към себе си (неуспешно в повечето случаи, обаче). А на тези, които са омъжени и все пак кръшкат, не знам какъв им е сърбежът между краката, а и малко ме интересуват точно такъв тип хора. Laughing

# 235
  • София
На принципа – или всичко, или нищо съм, относно почти всеки житейски аспект и най-вече любовния. Peace
Ето в това е разликата между хората. Има хора на принципа "или всичко, или нищо", а има хора на принципа "колкото-толкова". Има хора-максималисти, има и хора, които се радват и са щастливи от това, което имат, от малките неща. Аз, например, съм от вторите. Дори бих казала, че не мога да си представя да съм примата-звучи ми плашещо и задължаващо.

# 236
  • Sofia
На принципа – или всичко, или нищо съм, относно почти всеки житейски аспект и най-вече любовния. Peace
Ето в това е разликата между хората. Има хора на принципа "или всичко, или нищо", а има хора на принципа "колкото-толкова". Има хора-максималисти, има и хора, които се радват и са щастливи от това, което имат, от малките неща. Аз, например, съм от вторите. Дори бих казала, че не мога да си представя да съм примата-звучи ми плашещо и задължаващо.

Да се радваш на малките неща в живота е едно (аз също се наслаждавам и на не толкова значимите), а да се задоволяваш с половинчати мигове на щастие и полуистини – съвсем друго. Peace Не виждам в каква връзка споменаваш точно умението "да се радваме на малките неща" и какво общо има то с драмата да си имаш любовник. newsm78

# 237
За някои радостта от срещата с един пенис веднъж месечно, докато този пенис по принцип си има друго официално постоянно работно място и адрес.... е "малка радост".

Ми така де Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 238
  • sf
драмата да си имаш любовник. newsm78
Joy е айде сега пък драма  Mr. Green

# 239
  • Sofia
драмата да си имаш любовник. newsm78
Joy е айде сега пък драма  Mr. Green
  Като гледам пейзажа на "Семейни отношения", голяма драма по темите с тези любовници. Чудя се тези дами откъде имат нервите, енергията и времевия ресурс да обслужват толкова мъже... Mr. Green

nofelet, ако пенисът е с по-значителни размери, може пък радостта да е "голяма", знае ли човек... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт