Връзка с женен мъж

• 50 353
  • 443
  •   1
Отговори
# 165
Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. 
Ахааа.... т.е. ако ти беше изневерил с някоя много по-красива, по-интелигентна, по-забавна, по-успяла, с по-големи гърди, по-дълги крака и по-висока и по-чаровна от теб жена, щеше да му простиш? Хм, само на мен ли ми бие на кухо това изказване?
Не само няма да е проблем, а ще искам да направим тройка с въпросната дама.
Ти очевидно не схващаш какво искам да ти кажа. Или се преструваш. Отказвам се. Който ме е разбрал, ако иска да ти обясни.

Нофелет, много добре те разбирам, можеш да ми вярваш. Това, което ти не разбираш е, че има хора, които умеят да чупят оковите на предразсъдъците и скованото мислене. В този смисъл, общуването с половинката минава на едно друго ниво, което засега ще остане неразгадаемо за теб. Вие момченцата сте подвластни на първосигналните реакции (което в определени моменти е трогателно и забавно).

# 166
  • Tам през Атлантическия океан
Вероятно щях да му дам шанс, но когато видях и разбрах с каква глупава и елементарна жена си е легнал се вбесих и нещата приключиха скоропостижно. Ако беше някоя, която си заслужава усилията вероятно щеше да има място за преговори относно статуса на връзката ни. 
Ахааа.... т.е. ако ти беше изневерил с някоя много по-красива, по-интелигентна, по-забавна, по-успяла, с по-големи гърди, по-дълги крака и по-висока и по-чаровна от теб жена, щеше да му простиш? Хм, само на мен ли ми бие на кухо това изказване?

Не само няма да е проблем, а ще искам да направим тройка с въпросната дама.

Mr. Green
ще се състезавате 'негласно'  Laughing
Яко  Mr. Green

# 167
Уф, многоо си оригинална, разбрахме те вече. Айде сега си отивай в темата да мрънкаш как не си се видяла с гаджето тая вечер.

# 168
Svetlina, какво те тормози?

# 169

Въпрос на светоусещане. Аз бих била бясна ако ме заместват с нещо, което с няколко класи под мен. А в идеалния вариант двата се възползваме от всеобщ обект на симпатии. Но това е по-скоро изключение.

А с възрастта би ли се състезавала  Mr. Green
на 30 и си  Mr. Green

Ако те замени хем с по от теб че и по-млада  Mr. Green  с това как се състезаваш  Whistling
Ще си сложиш пискЮли на зърната или перо у г*за ?!

# 170

Въпрос на светоусещане. Аз бих била бясна ако ме заместват с нещо, което с няколко класи под мен. А в идеалния вариант двата се възползваме от всеобщ обект на симпатии. Но това е по-скоро изключение.

на 30 и си  Mr. Green

Ако те замени хем с по от теб че и по-млада  Mr. Green  с това как се състезаваш  Whistling
Дес, трябва да се усещаш кога е време да игнорираш някого, който просто си чеше езика. Остави я да прави тройки с по-високите топки на гаджето си. На такива най-голям кеф им е да им обръщаш внимание...

# 171

на 30 и си  Mr. Green

Мисля, че 36 е една прекрасна възраст. Чувствам се в зенита на своята женственост и сексуалност, изглеждам прекрасно, животът най-често е хубав. Младите дами ще трябва да помислят за друг leverage освен възрастта си. В никакъв случай не ги подценявам, напротив. Бих се радвала ако има повече млади девойки, които водят с няколко обиколки на връстниците си. Не ме е страх от конкуренция, а и няма защо.

# 172
А ти се състезаваш , забравих  Mr. Green

# 173
  • Варна
ЛаУрчееее, ЛаУрче, тука става въпрос за семейство, моето момиче, за брак, за деца, които хората се чудят струва ли си да зарежеш в името на любовта... К'ви гаджета, к'ви пет лева говориш?
Не си по темата, бейби!
Разбрахме, че си намазана филия, дето не й пука да прави тройки и да са плющиш с тоя и оня по командировки, ама си има други теми за т'ва... Т'ва не е изневяра дори, ама няма да ти обяснявам какво е...  Wink

# 174
От изневярата много боли!Никой не заслужава такова предателство...
Аз бях от другата страна...и човекът знаешерче няма да е по-обичан,по-глезен и и...и въпреки всичко хлътна...
Е-кво толкова-край на един брак и всеки по пътя си...
Не прощавам такова нещо.
Към днешна дата аз съм спокойна,щастлива и имам най-важното от живота,а той-сам...от мнооого дълго време...
И тук ако няма поука-здраве му кажете...

# 175
  • София
А вие като сте толкова освободени и оправдавате изневярата , защо не споделите от личен опит или каквото и да е било там как ще се справите като ви изневерят - но честно, без да остроумничите ? Посъветвайте ни как да я преодолеем тази потребност любимия да търси подслон другаде .
Имам личен опит и с това и с много по-големи проблеми в отношенията си с мъжа ми.  Мога да споделя и съм споделяла как съм го преодоляла, но темата не е за това... Wink

# 176
На мен ми прави огромно впечатление заглавието на темата, и то е "Връзка с женен мъж". Сякаш мъжа е по-женен от авторката. Все едно тя не е, или поне не се чувства вече така. Това ми е достатъчно, за да не я съдя.  Peace

# 177
На мен ми прави огромно впечатление заглавието на темата, и то е "Връзка с женен мъж". Сякаш мъжа е по-женен от авторката. Все едно тя не е, или поне не се чувства вече така. Това ми е достатъчно, за да не я съдя.  Peace
Аз пък колкото повече мисля, толкова повече не искам да я съдя!

# 178
  • тук-там
Плюйте по три пъти през рамо и се молете да не ви стига! Peace

# 179
Плюйте по три пъти през рамо и се молете да не ви стига! Peace
Да, права си! Не знаем обаче как се е стигнало до тази връзка с другия мъж.

Общи условия

Активация на акаунт