Връзка с женен мъж

• 50 946
  • 443
  •   1
Отговори
# 420
Ми споделят ми хората. Представете си изписано ми е на лицето, че могат да ми споделят всичко и ми имат доверие. Но на вас двамцата само простотии са ви в главата. Мислех да си замълча, но блек кет като за по-по най-дама речникът ти е много просташки да не кажа селяндурски. Не подхожда айде в случая сме далеч от термина дама, но на жена............ужас

# 421
  • Sofia
Ми споделят ми хората. Представете си изписано ми е на лицето, че могат да ми споделят всичко и ми имат доверие. Но на вас двамцата само простотии са ви в главата. Мислех да си замълча, но блек кет като за по-по най-дама речникът ти е много просташки да не кажа селяндурски. Не подхожда айде в случая сме далеч от термина дама, но на жена............ужас

Знаеш ли какво е значението на думата "речник"? Mr. Green И поработи върху правописа и пунктуацията. Peace

А ми е интересно и за "дама" какво е определението ти? Може би жена, "посещавана" от различни мъже? Е, за това има друг подходящ термин, петбуквен. Mr. Green

# 422
Аз не разбирам какъв точно им е проблема на моралистите в темата.
Или хайде, да кажем на тези, които изневяра никога не може и не би им се случила.
Има хора, които го правят. Правят го с кеф, с желание, за спорта или за каквото друго си искат.

# 423
Аз не разбирам какъв точно им е проблема на моралистите в темата.
Или хайде, да кажем на тези, които изневяра никога не може и не би им се случила.
Има хора, които го правят. Правят го с кеф, с желание, за спорта или за каквото друго си искат.

И това прави ли го изведнъж нещо похвално, което да развяваш с гордост заедно с детската радост, че мъжа, когото ощастливяваш, вече не пипа жена си? Не съдя никого без да го познавам, но тези номера съм ги виждала. Имаше една подобна от на баща ми репертоара, която се хвалеше, че той е спрял да ми плаща издръжка, за да я води насам натам и да харчи пари по нея. Мен отдавна не ми трябваше вече въпросната издръжка, но пък получих ценен урок за ценностите в живота. Извънредно полезно.

Изневярата в едно семейство не е нещо нормално. Камо ли дълготрайни афери, свързани с криене, лъжи и прочие красоти. Както никой не се хвали с еректилната си дисфункция, среднощната диария и с това, че е преписал на матурата по математика, така не виждам похвалното на това да изневеряваш на жена си/мъжа си, да спиш с женен мъж/омъжена жена и прочие. А, да... забравих. Останалите изброени не те правят "фаталната жена" или "големия сваляч".

# 424
Не го прави похвално нито факта,  че един човек изневерява. ..нито и това че не го прави.
Аз не се интересувам дори дали сред приятелите ми има такива хора...а още по малко пък непознати.  И не бих тръгнала да се изживявам като тякакъв стожер на морални ценности. 

# 425
Какво значи морално и нормално? Всеки човек има своя норма и разбирания за морал. Ако според нечии светоглед е нормално да изневерява, с какво право някой друг има правото да го съди или обижда? Бих могла да съдя такъв човек единствено и само ако това е моят съпруг, просто защото моята норма не включва изневяра. Има много семейства, които живеят по този начин - тя с много, той с много, събота и неделя са заедно вкъщи с децата. И не говоря само за млади хора, родителите ми имат едно такова познато семейство - хората вече са над 60 годишни и са си женени все още, и си живеят заедно. Аз също не го приемам, но все пак животът е един и всеки има право да го живее както намери за добре. Ако и съпругата и съпругът смятат, че изневярата е нещо нормално, то тогава всичко е ок. А иначе да се правим тук на големи моралистки е малко смешно. 

# 426
  • Sofia
Има много семейства, които живеят по този начин - тя с много, той с много, събота и неделя са заедно вкъщи с децата. И не говоря само за млади хора, родителите ми имат едно такова познато семейство - хората вече са над 60 годишни и са си женени все още, и си живеят заедно.

Чудесно – нямам нищо против подобни двойки – въпросът е и двамата да са наясно със семейните си обстоятелства, а не единият да играе ролята на лековерния рогоносец, докато другият си развява байрака, каквато е, всъщност, ситуацията при повечето двойки, в които се е прокраднала изневяра. Peace

# 427
Бих могла да съдя такъв човек единствено и само ако това е моят съпруг, просто защото моята норма не включва изневяра.
Двойните стандарти са характерни за безличните хора. Няма как да презираш и осъждаш нещо в съпруга си, да го намираш за долно и противно и да си правиш от това лоши изводи за мъжа си като човек....., но в същото време да намираш такова поведение за напълно приемливо у други хора.

Нагласяш си нещата, както ти е удобно. Изневерителите са лъжливи същества. Ако някой лъже съпругата си, децата си, близките си, ако някой живее двойствен живот, как мога аз да вярвам на такъв човек, примерно като мой приятел или мой доверен колега, или бизнес партньор или контрагент?
Ако някой лъже съпругата си нагло и безцеремонно и играе уникално добра роля пред нея, на какво ли е способен човек с такива морални "принципи" за приятели, колеги и т.н.

Лъжата си е лъжа. Тя е зло, оригинално и автентично. Да осъждаш един лъжец, само ако го хванеш в лъжа към себе си, но да ти е ОК да го виждаш как мами други - това те приравнява с него.

# 428
В корпоративна среда, когато се заговори за бизнес, колеги, и т.н. неминуемо трябва да можеш да играеш, да лъжеш и да умееш да лавираш. Освен, ако не държиш сергия с чорапи на Красно село.
Част от най-успешните бизнесмени имат достатъчно връзки тип несемейни.

# 429
  • София
В интерес на истината, голяма част от добрите бизнесмени, както не се задоволяват да бъдат на заплата и редови работници, а развиват бизнес, защото са любопитни, предприемчиви и изискващи, така менажират и няколко връзки едновременно, защото не ги задоволява само една.  Mr. Green
За мен хора с много бизнес контакти е много трудно да са верни на мъжа си/жена си. Когато  Whistlingизкушенията дебнат отвсякъде, е по-трудно да се възпреш.

# 430
Аха. Тоест моралът, телесните задръжки, комплексите и равнището на редовия бг бизнесмен в пирамидата на Маслоу са на нивото на един плажен спасител? Щото... така излиза..

# 431
  • София
Не, просто казвам, че изкушенията са повече.

# 432
  • тук-там
Аз пък, не съм съгласна, точно с това определение....
Ето Нофелет, например е доказателството, че не всички богати и преуспели хора изневеряват.
Или пък на тях им! Peace

# 433
В бг. да си преуспял,обикновено значи да удариш кьоравото, което не е принцип за преуспяване,нито за умност в това начинание.Не казвам че не е имало такива -и умни ,  и предприемчиви,  и морални също, но така е изчегъртано  всичко през времето, че потомците са обикновено обслужващи спомени, без грам друго като продължение. Хората  пък без спомени от този род - пак някак си могат да се нагмездят и да се направят на велики като  родоначалници на спомени...Еднаквото в двата вида е в комплексите - имаш минало и история, но си тъпо парче и гледаш да се възползваш от миналото...или -  нямаш минало, но от тъпо парче правиш  история и гледаш да се възползваш от правенето. При тъпите парчета обаче има още една еднаквост - комплексирани са и всяка ценност за тях е архаична и оправдателна в ненамирането на ценност. И не е вярно, че хората с пари имат много изкушения - точно хората без да са имали такива, без нужната стабилност от към ценности,слабите, неуверените - точно те ,придобивайки финансова или социална "стабилност", правят глупости, с извинението, че изкушенията ги дебнат от всякъде...Ми не ги дебнат в повече, отколкото други, просто  има хора -аристократи по душа, има и такива, които се пробват да са аристократи, но си остават прости...Не е сложно, но пък е  социално приемливо явно.

# 434
Аха. Тоест моралът, телесните задръжки, комплексите и равнището на редовия бг бизнесмен в пирамидата на Маслоу са на нивото на един плажен спасител? Щото... така излиза..

Нищо подобно.
Равнището си е ок, средата подтиква, и дори не е до съблазън точно това. А е част от цялата "игра".

Общи условия

Активация на акаунт