Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ха, ТДИ, ти ме дебнеш  Mr. Green Тамън викам да изключвам компа и да се отдавам на фемилито и ти ме хвана  Hug Шегичка  Wink Hug
Да, така разбирам и аз храната, мисля, че кортизола си е свършил работата. Моят режим е същия, в смисъл тренирам на гладно и ям на обяд. Мисля, че няма за какво да се тревожиш, хващаш и този бонус. А за който закусва - просто яде белтъчинно -мазнинна закуска и продължава да се възползва от тази лека кетоза сутрин  Heart Eyes

Кортизола е и стресов хормон, така че не е само в графата "горене на мазнини", просто тогава е "полезен".
Мама Мил, зло да ви забрави, честит празник и на теб   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фея, Джо Дилън колко мин. го правиш? Аз направих 35мин. по 25 повторения. Мисля така да го направя още 2-3 пъти и после да увелича повторенията, но пак ли 30-35мин.? Или да увеличавам и времето? newsm78

# 62
ТДИ, Джо се прави поне по 30 мин. Ако искаш повече - може. Но не надвишавай час. Поветоренията увеличавай с по пет.

За днес пак отчитам обедна тренировка с колегите. Правихме 20 мин Табата със собствена тежест. Имаше и нещо интересно: т.нар. stations, във всяка от които трябва да правиш различно упражнение. Имаше 4 кръга от по 3 стейшънс, като между упражненията правехме боксови удари, а между кръговете - 45 сек. планк. В момента усещам краката, дупето, корема и гръдните мускули.

Честито на празнуващите!  bouquet   Да ви се случва само това, което е най-добро за вас!

# 63
Здравейте момичета! Имам един въпрос, когато тренирате Т25, само това ли правите или включвате и още нещо? Аз досега правих на Body Rock тренировките, които приключвам след 4 дни... та сега се чудя с какво да продължа. Имам за сваляне 3-4 кг. Благодаря;)

# 64
  • София
Здравейте. Може ли да се цопна във вашата темичка?  Rolling Eyes
Имам бебе родено януари и тренирам в домашни условия. Тренирах преди по залите 2 пъти тае-бо и веднъж кунг фу седмично + всяка сутрин 30 мин workout в домашни условия, но това преди да забременея. Сега ми останаха тренировките вкъщи по 30 мин вечер като си легнат ММ и бебо, някъде към 11-12 часа Simple Smile. Имах да свалям 7 кг след раждането + още един кг качен от козунаците (общо 8 станаха  Embarassed ). От около седмица съм на едно разделно хранене, което аз съм си измислила, т.е. не спазвам някаква схема. Всеки ден ям само едно нещо - я пилешко печено месо, я печени картофи, я зеленчук някакъв, но вечер си хапвам и малко салата с ММ.  Свалих към 4 кг, но днес нямам минус, закучи се работата. Надявам се до края на май да сваля поне още 2. Ще ви чета, пък дано имам по-голям стимул така. Simple Smile Поздрави и лека нощ:).
ТДИ, с теб не се ли знаем от януарската тема???

# 65
  • Canada
Имам бебе родено януари и тренирам в домашни условия. Тренирах преди по залите 2 пъти тае-бо и веднъж кунг фу седмично + всяка сутрин 30 мин workout в домашни условия, но това преди да забременея. Сега ми останаха тренировките вкъщи по 30 мин вечер като си легнат ММ и бебо, някъде към 11-12 часа Simple Smile. Имах да свалям 7 кг след раждането + още един кг качен от козунаците (общо 8 станаха  Embarassed ). От около седмица съм на едно разделно хранене, което аз съм си измислила, т.е. не спазвам някаква схема. Всеки ден ям само едно нещо - я пилешко печено месо, я печени картофи, я зеленчук някакъв, но вечер си хапвам и малко салата с ММ.  Свалих към 4 кг, но днес нямам минус, закучи се работата. Надявам се до края на май да сваля поне още 2. Ще ви чета, пък дано имам по-голям стимул така. Simple Smile Поздрави и лека нощ:).

Салати не ядеш ли с месото или картофите? Ако не - яж!  Simple Smile  За междинни закуски също нищо не казваш.
Не си писала какво тренираш вкъщи - кунг фу и тае бо ли?

# 66
  • София
Здравейте момичета! Имам един въпрос, когато тренирате Т25, само това ли правите или включвате и още нещо? Аз досега правих на Body Rock тренировките, които приключвам след 4 дни... та сега се чудя с какво да продължа. Имам за сваляне 3-4 кг. Благодаря;)

Аз не включвам, следвам си програмата  Peace

# 67
  • here, there, everywhere
Да взема отношение и аз за протеина без да имам претенции да съм специалист. За момента суроватъчният изолат се води най-добър и с най-бързо действие. Не съм чела много за този от животински произход, но със сигурност бих посъветвала да избягвате соевия. Явно много разбърква хормоните, особено при жените (естрогена)и подпомага образуването на целулита. Джилиян някъде също се изказа зле за него. Протинът е добре да се взима след тренировка в съчетание с малко въглехидрат. По принцип наистина въглехидратите е най-добре да се хапват след тренировка. Трябва да изровя едно интервю на Джаки, където казва, че след тренировка В са даже по-важни от протеина. Вярвам, че отровата е в дозата.
В нета има доста книги по въпроса, който се интересува може да потърси.

# 68
Добро утро! За днес Умирай трудно I- без аеробиката. Нещо много зор ми дава тази тринировка на ръцете, ужасно ме заболяват дланите и не мога да ис правя упражненията.
ХУбав денот мен!

# 69
  • София

Салати не ядеш ли с месото или картофите? Ако не - яж!  Simple Smile  За междинни закуски също нищо не казваш.
Писала съм, чети пак:) Не следвам диети. Салати ям вечер, междинни закуски не, хапвам целия ден, когато съм гладна по малко. И правя упражнения, нещо като workout, една програма, която си свалих от нета на Jillian Michael.

# 70

Писала съм, чети пак:) Не следвам диети. Салати ям вечер, междинни закуски не, хапвам целия ден, когато съм гладна по малко. И правя упражнения, нещо като workout, една програма, която си свалих от нета на Jillian Michael.

Ако мога да си позволя да дам съвет, той ще бъде да си направиш структурирано меню, което да следваш. Не съм фен на хаотичното хранене поне аз и особено в периоди на редукция на теглото.

# 71
# 72
Бейбифейс, да, всеки знае за себе си. Но ти пита и си позволих да дам съвет  Peace
Лично на мен дълбоко не ми пука, кой как се храни, честно  Wink

# 73
Извинете за оф топик-а, но включвания от типа: "дайте съвет, какво пък разбирате вие", не ги разбирам и дразнят.

# 74
  • София
Бейбифейс, ти май си знаеш най- добре и как да си ядеш, и как да си тренираш.
Не виждам защо изобщо влизаш в тази тема.
След като смяташ, че и намерила НАЧИНА, следвай го и не се развивай.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт