Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вивиан Hug!
Ще я пробвам и аз усещам, че ще топи много мазнини. Ти тренирала ли си с Руми? Как ти се вижда Т25, сравнена с една сериозна тренировъчна програма от Руми?

Извинявай за въпросите:), но май и аз доста се зарибих по тренировките в домашни условия.
Последно - май ще започна от 2 фаза, все пак тренирам супер напреднали на Руми. Приемам съвети  bouquet.

# 46
  • Варна
Здравейте! Писала съм 1-2 пъти в стари теми, но до там. От вчера уж щях да почвам тренировки сериозно, но... нищо. Днес съм решила да направя двойна. Мисля да карам по тези упражнения засега. Като  ще почна от 7 Day Workout Plan. Хранителен режим май няма да мога да спазвам много, но реално аз искам само стягане, защото съм 50-51 кг. на 172-3 см. По принцип съм 52 кг., но свалих не по моя воля. Та от днес почвам с тея упражнения:

https://www.youtube.com/user/XFitDaily/playlists

# 47
Темата е страхотна ,Мери!   bouquet
Искам да попитам ,някой теглил ли е тези тренировки и правил ли ги е?
Аз сега едва ги видях и в момента ги тегля  Peace
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4704694
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4665665

# 48
  • София
TDI, честит празник, да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet

Tinkatink, да, тренирала съм с Руми. То всъщност само с Руми и Шон съм тренирала аз  Joy
Обаче според мен, ако искаш резултати от Т25, почни си я от началото, нищо че си супер напреднали. Програмата е така структурирана, че да извлечеш максимум резултати, а ако почнеш от средата, очаквай и половин резултати, ако изобщо има някакви.
Аз сега се загледах в записките ми и се оказа, че и около 1 кг съм свалила. По едно време пих и Л карнитин също.

Да ви споделя какво ям сега, след днешния Рипт - кремче от 180 гр извара и 1 авокадо, блендирано с малко вода + сол и черен пипер. Изобщо не ми се яде след тренировка и направо се чудя какво да направя, за да вкарам протеина някак. Обаче това влиза лесно и е вкусно, а понеже е и кремче - гълтам там и това е.   chef

# 49
  • София
Вив, почвам го Hug, от началото, убеди ме:).
И аз да честитя именниците на TDI и Mamma Mil - да са живи и здрави и щастливи граждани на нашата мила родина  bouquet

# 50
  • София
Ми така де,  Wink
Няма да правим половин работи сега  Grinning

# 51
Айа благодаря за рецептата ще се пробва
Меги на тази програма съм ама правя горна и долна в един ден, че не ми се прави кардио и мисляхда вмъкна някоя тренировка за цяло тяло и съм си набелязала едра за 25 мин макс повторения  Simple Smile а пък след 10-ти живот и здраве мисля да сменя трениповката за долна част с една друга за голямо дупе хахаха
След малко отивам да карам колело  Simple Smile

# 52
Мавина, свалям сега тази, която е уж Хард, да видим... където има думичката хард - давайте насам  Joy като пробвам ще кажа. Мислех днес да почивам, ама като вляза тук и така се надъхвам, че.... ще почивам друг път  Laughing

# 53
Здравейте момичета  Simple Smile
Благодаря на Мери за темата   bouquet
Честито и на именниците на ТДИ и Мама Мил  bouquet
Аз ще се отчета за четири дни Simple Smile
Вторник - флексибилити клас мъжки шпагат
Сряда - пак клас , но back bends
Четвъртък - женски шпагат
За днес - първо това от ФБ http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Push-Yourself-Har … ebell-Workout/fk/ Хареса ми тренировката  Peace След нея добавих само две серии по 20 повторения хип тръстъри(дан не бъркам името  Laughing) с 10кг тежест  Peace
И след около два часа излязох да бягам. 5-6км по пресечен терен за 23 минути  Peace
За утре отново планирам две тренировки - бягане + нещо от ФБ, а в неделя ще почивам   Simple Smile

# 54
  • София
Взех да хвърля едно око на Инсанити, защото досега не бях отваряла да прегледам какво представлява, та видях Плиометрик кардиото ...  Shocked От сега нататък всеки който ми каже, че прави Инсанити ще му се покланям ето така:  newsm20
Хора, това е нечовешко. Едва ли някога ще се пробвам с тая програма.
На всичкото отгоре е и 6 дни в седмицата  ooooh!  та да може издевателството да е пълно.
Добре де, какъв е смисъла да се съсипваш така ... Да не е стара тая програма? Вече никой не препоръчва такова кардио 6 дни в седмицата, в продължение на 9 седмици  ooooh!
Личи ми, че съм потресена май  Joy
Извинявам се ...

Сега да кажа на Мерката, че май се обажда някаква мускулна тресчиЦА, много лекичко, в областта под дупето  Laughing Чак сега  Joy Ама е толкова лека, че едвам я усещам.

# 55
Мавина, свалям сега тази, която е уж Хард, да видим... където има думичката хард - давайте насам  Joy като пробвам ще кажа. Мислех днес да почивам, ама като вляза тук и така се надъхвам, че.... ще почивам друг път  Laughing
Изгледах ги ,труднички са наистина  Peace
Аз мисля да редувам Боб с Джилиан и Джаки..... а когато времето се задържи вече топло ще включа и Зузка......  Peace Ама ако пробваш тези на Джилиан ,кажи ми моля те как са.... хард ли софт ли  Joy

# 56
Вив, аз по принцип вече получавам мускулна треска 24 часа след самата тренировка. Понякога и забравям какво съм правила, тъй като в тези 24 часа може да правя и др.тренировка Grinning може и малко по-късно да се увеличи Simple Smile
Мавина, и аз ги прегледах, доста добри ми се видяха Simple Smile
Честити именници в темата! Живи и здрави да са, това е най-важното!

# 57
  • София
Е, все пак имам, макар и след 36 часа  hahaha Пак е успокояващо че не съм някакво извънземно Simple Smile  Hug

# 58
  • Canada
Честит имен ден на дечицата ви, момичета! Да са ви живи и здрави и заразени с боен дух като вас! Simple Smile

Сега прегледах плио-то на Инсенити, по-скоро кръгова с елементи на плио... Не ми хареса от към форма. Ще си карам с Тони Хортън Simple Smile и без това упражненията са същите.

# 59
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета  Hug
Ние току-що се завърнахме,
Скрит текст:
мислих, че ще се нахвърля на празничния обяд, обаче бях много скромна с 2 с.л. от плънката (ориз със стафиди и дреболии) Embarassed  и една голяма салатна лъжица салата домати и краставици, заека го опитах ама "ц", а мислих, че днес ще ям месо Rolling Eyes обаче кьополо домашно си хапнах доволно  Laughing  без да го мажа на нищо, направо с лъжицата  Crazy и пак към 100гр. да съм изяла. На малкия му взехме джага - вкарахме го в един магазин за играчки и му казахме че или си избира 1 голяма играчка или няколко по-малки... познайте сега кой ще играе джаги  smile3508

Вив, специално за теб се завърнах  Hug да довършим В., за да ме разбереш правилно, ще си напиша режима до обяд (след това В. не ям, та не е от значение) - ставам към 6-6:30, оправям малката и пия кафе, чисто, без захар, без мляко - чисто черно, към 7:30 се събужда баткото, оправям го и него и го водя на градина (пеша) и към 8:30-9 съм вкъщи и започвам да тренирам, приключвам към 10-10:30, къпя се и реално първото ми хранене е между 10:30 и 11. В този смисъл хормоните, които помагат за горенето (от сайта на Инес), предполагам до това време вече са си свършили работата и надявам се съм извлекла максимума от тях. Опитах се да закусвам и тогава да тренирам, обаче не мога...стомахът си го усещам пълен, ако ще и преди 90мин. да съм яла. Та продължавам да си тренирам на гладно. След тренировката реално ми е закуската, като тогава ям въглехидрати от "позволените". Едно, че след тренировка, както коментирахме в предната тема е добре да се хапват В., друго, че е вече кажи-речи обедно време  Laughing  Днес говорих и с консултанта в магазина за добавки в мола и той ме посъветва след тренировка да ям В. с нисък до умерен ГИ и да ги ям само тогава  Peace  
Минавам на протеинова тема - според същия консултант, не ми трябва суроватъчен изолат, защото той се прави от млечни, а аз тях ги ям, според него ми трябва протеин с животински произход, в което има голяма логика, наистина  и аз се замислих още когато бб-тийм консултанта ми препоръча суроватъчния, защо не ми препоръча животински (аз бях писала, че не ям месо). Та ми препоръча този протеин:
Скрит текст:
беше 50лв. за около 900гр. (не помня точната цифра) и мисля него да взема  Peace Само, че вече си бях изхарчила паричките и ще отида тези дни пак до там  Peace

Малкия реши, че ще става селянче и отиде при баба - ние вече му даваме право на избор - да се учи Wink ММ отиде на тренировка и аз вадя степера за един Джо Дилън  Wink
Иии и знаете ли каква тренировка си спретнах днес - бутане на количка по нагорнище в лек крос/тръс, не знам как да го нарека, много добре беше  Peace

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 19:52 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт