Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Айя може ли рецептата за безглутеновите палачинки  Simple Smile

# 31
  • Canada
Днес - 42 мин Кардио Х - комбинация от Ащанга йога, Кенпо и Плиометрикс, + 10 минути разтягане.
Брей това женските хормони по време на МЦ са опасна работа, така да ми е скапано настроението от няколко дни наса, че няма накъде. Обаче пък скоро не съм се чуствала толкова добре след тренировка.
Следтренировъчна манджа - банан, 2 круши и рикота.

# 32
  • У дома
Мери, благодаря хубавата тема!!!!

Бобченка, аз съм от тия дето не одобряват лекарства, та ето какво давам на моя син - Herb Pharm Pollen Defense Compound Supplement, NOW Foods Bromelain и много коприва. Копривата като чай и в смудита целогодишно.

Днес съм на тредмила с гиричките и елиптикъл, за да ползвам нета. Пак извадих зимното яке, аман от студ!

TDI, Арнолд, а? Искам и аз  Wink

# 33
Аталанта, при нас грейна слънце и термометърът удари 25оС  Sunglasses Виж къде тренирах по шорти и потник до преди малко:

Надвечерно отчитам 2 мили бягане до децата с техните тротинетки + 20 мин упражнения със собствена тежест.

# 34
  • У дома
Уф, бе Фея, не дразни лъва  Crossing Arms

# 35
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Ние стягаме багажа и след малко тръгваме. Ще ходим на Банско на 3-4 дни. Нещо времето май не е с нас, но здраве да е, важното е да сменим малко обстановката. Взимам спортния екип, а в хотела има фитнес зала и басейн, така че мисля да ги посетя.

ПП. Ако ми остане време, може да метна някоя 20-минутка преди път  Wink.

Скрит текст:
Мъжът ми разправя, че съм пристрастена към тренировките, така както едно време бях към цигарите. Извади сравнение, но май не е далеч от истината.

# 36
  • София
Момичета,
разкажете малко Insanity и T25 - свалих ги, поразгледах ги и ми харесва. Смятам, че за "преди море" могат да се включат. Може ли някои, който е правил програмите по-дълго време да сподели.
Добро утро и от мен!
Ние стягаме багажа и след малко тръгваме. Ще ходим на Банско на 3-4 дни. Нещо времето май не е с нас, но здраве да е, важното е да сменим малко обстановката. Взимам спортния екип, а в хотела има фитнес зала и басейн, така че мисля да ги посетя.

ПП. Ако ми остане време, може да метна някоя 20-минутка преди път  Wink.

Скрит текст:
Мъжът ми разправя, че съм пристрастена към тренировките, така както едно време бях към цигарите. Извади сравнение, но май не е далеч от истината.
iggy , и аз пуших до края на 2013 и знам какво е, започвам и аз да се пристрастявам към тренировките, така, че адмирации Hug!
bob4enka, дано бързо отшуми тази алергия Hug
Фея, искам и аз такъв офис Hug
Момичета, страхотни сте всички:).

# 37
  • София
Добро утро  Hug
Фея, страхотно работно място, отново! Да ти е кеф да ходиш на работа!
И страхотно тренировъчно местенце на зелено! Абе въобще ... супер!  Heart Eyes

Тинка, аз правя Т25. Много съм доволна от тази програма, доста мазнини махнах ,основно от корема. Дупе и бедра ми отслабват трудничко. Корема ми сякаш неусетно се оформя.

Мери, нямам грам МТ  Joy ама грам Laughing Явно съм идиот аз, или много тренирам долна част. Друго обяснение нямам. Не съм се щадила.
ох, чак ме е яд!

# 38

Мери, нямам грам МТ  Joy ама грам Laughing Явно съм идиот аз, или много тренирам долна част. Друго обяснение нямам. Не съм се щадила.
ох, чак ме е яд!
Еййй, с теб ще дойда да тренирам някой ден, че да те видя какви ги вършиш Grinning може би си има научно обяснение, не знам Joy Hug
ТДИ, много се смях с твоя Арнолд  Joy

# 39
Отчитам за вчера "стройни и красиви" с детето.
Еех, чудя се след като темата стана и за здравословно хранене, пък и Арнолд  след като се присъедини към нея Mr. Green , какво аджеба, правят всички останали теми св. с хранене и спорт из този форум? Амчи излишни са Crossing ArmsИ коя, аджеба, може да се мери с тази?4470

# 40
Мери, благодаря за темата   bouquet

Аз не тренирам, но ви чета с интерес. Вече почнах да се движа, но нося стягащ корсет за гърба. Чудя се дали утре да не направя поне някакъв стречинг - чувствам се толкова скована  Sad

# 41
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес не отидох на работа, ушите ми глъхнат, нищо не чувам и немога и да говоря, защото веднага започвам да кихам, реших да не се мъча. Няма да тренирам и аз като смоук, мисля един стречинг да направя по- късно. Имам поръчка от 2 торти и 30 къпкейкчета за утре и съм запретнала ръкави от сутринта. Почивка няма  Crazy

# 42
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Бобченка, мен една приятелка преди време ме беше посъветвала да спра тренировките, докато се възстановя, защото падал още повече имунитета от тях. Не знам дали е вярно, само споделям  Peace

Ама момичета, моля ви се, с Арнолд имахме стриктно професионални отношения в моя сън  Laughing

На мен снощи ми дойде и защо днес да не ми се падне корем  ooooh!  http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Abs-Cardio-Blend- … ose-Belly-Fat/a9/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Standing-Abs-Exer … g-Abs-Workout/9g/

Поне беше лекичка, но бях на 70-80%, не се раздадох както трябва Sad

Вив, това с хормоните е много полезно, тогава В. ще ям на обяд  Crossing Arms Ама ще мина по-късно да го разискаме въпроса, че сега трябва да бягам.

И сегааа за какво дойдох: да почерпя! Днес имам именник Mamma Mil, честит именник и на теб! Да са ни здрави Борис-овците да имат най-безгрижното и щастливо детство и много да ни радват!
Сега правя бонбоните, а освен тях искам да ви почерпя и виртуално, и понеже ще развалям дисциплината, слагам го в скрит текст:
Скрит текст:
  тея руснаци нямат стигане на сладко, честно! А за довечера 

И разбира се бонбоните правя сега, а за обяд ще има зайче  Party

Хубав ден от мен  Hug

# 43
ТДИ, да ти е жив и здрав именника! Весел празник на всички с повод Simple Smile

Айа, можеш да го направиш с кокосово, та дори и краве масло Simple Smile мноого е вкусен, особено с портокалова кора, но нарочно не направих втора доза, че едва се устоява...
Кокосово масло имам винаги в кухнята. Значи ще го направя шоколада, само да свършим течния.

Фъстъчка, за палачинките - правих по стандартна рецепта, но ползвах само брашно от елда: 3 яйца, една чаша брашно от елда, две чаши течност (при мен беше половин чаша бадемово мляко, че нямах повече, останалото вода), щипка сол. Разбърках хубаво и ги пекох в тиган, който бях намазала с кокосово масло. На мен много ми харесаха, макар да не се получиха толкова меки като обикновените палачинки.
Ето така изглеждаше закуската, вижда се и бурканчето с шоколад. (сори за качеството на снимката):
http://s29.postimg.org/tyh8vgvpi/20140501_101503_1.jpg
http://s23.postimg.org/ltzzye59m/20140501_101452_1.jpg

Днес ден 9 - тренировка за сила на ръце и рамо: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Strength-Training … -Arms-Workout/f8/

# 44
Да се запиша и аз в новата тема чак на 3 страница. Мери, благодарим за новата тема, супер е!
Много сте изписали ще ви чета после, сега да се отчета- Умирай трудно 2 цялата тренировка с аеробиката.

Фъстъчке, ти продължаваш ли да правиш тази програма Умирай трудно, понеже видях че се отчете с горна и голна част, ако не се лъжа някаде на задни страници?

Общи условия

Активация на акаунт