Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 47

• 32 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ТДИ златна си  Hug Много благодаря, всичко работи и се чува говора перфектно! Еми това вече си е работа, така де  Mr. Green
Супер си, наистина благодаря  Hug
Тегля  Heart Eyes

Нещо ми се е бъгнал Фейса и нито мога да пиша нито нищо. Нищо не ми е активно  Whistling а гледам интересни неща говорите  Crazy

Фъстъче, мокра ще да е тази торта, като я чета  Joy
Шегичка, надявам се да не те обидя  Hug
Звучи добре, само брашното от спелта не го познавам що за продукт е.

# 646
  • Пловдив
Май на лимеца му викат спелта  newsm78
Аз се допълвам с бляк джака на ТДИ и ... ного пот, ного нещо, доволна съм.
НЕ знам Фъстък дали искаш тортата да е здравословна, или да е хубава?  Grinning Grinning Grinning Та, блата за тази торта е влажен, без да е необходимо да бъде сиропиран, може да направиш него, пък да не слагаш този мус,а твоя крем, който ти харесва http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/
Хайде лека вечер   bouquet

# 647
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето ме и мен. Спелтата е лимец, да, добави и рожков да стане като шоколадов. От това става много вкусен блат и не бих го сиропирала http://ladycolors.blogg.no/1394295676_healthy_banana_cake.html. Крема може да е както си го замислила.

Аз отчитам с 8 км бягане, длго разтягане и малко коремни преси.
На работа в тоалетната имаме огромно огледало. Да, но има лунички точно над него на тавана и да не ви говоря за каква гадна гледка и светлосенки става на въпрос. Язък за огледалото, че са го и сложили точно срещу тоалетната чиния  Crazy

# 648
  • Има много детски смях.
Ето ме и мен!!!
С храната съм супер! Но за да има баланс в природата, тренировките ми куцат. Нямам хъс. Изморена съм. Събуждам се не- възстановила се от предния ден. И така с натрупване. Зная, че е период, но точно сега, близките две седмици, просто ТРЯБВА да съм в топ форма...

А във фейса какво, активни ли сте? Тези, които не го ползваме активно /да не кажа  'ИЧ/, да се хапем ли по четирибуквието?  Tired

Последната статия на Руми си е оферта- и договор, и заплащане... Чудесно за студенти или дори мамуващи, списващи при нас. Полезното с приятното. Ако някой се кандидатира, ще ми е интересно да ни държи ъпдейтнати- какво и що.  Crazy

Вив, книгата наистина е Библия!!!  Heart Eyes

# 649
  • Canada
Ето ме и мен!!!
С храната съм супер! Но за да има баланс в природата, тренировките ми куцат. Нямам хъс. Изморена съм. Събуждам се не- възстановила се от предния ден. И така с натрупване. Зная, че е период, но точно сега, близките две седмици, просто ТРЯБВА да съм в топ форма...

А във фейса какво, активни ли сте? Тези, които не го ползваме активно /да не кажа  'ИЧ/, да се хапем ли по четирибуквието?  Tired

Последната статия на Руми си е оферта- и договор, и заплащане... Чудесно за студенти или дори мамуващи, списващи при нас. Полезното с приятното. Ако някой се кандидатира, ще ми е интересно да ни държи ъпдейтнати- какво и що.  Crazy

Вив, книгата наистина е Библия!!!  Heart Eyes

Изморена, невъзстановена... Значи не си толкова супер с храната. Експериментирай, нагласяй, докато се подобрят нещата.  Hug

# 650
Уф, отчитам 30 мин. корем, лежерно. Амаааа мноого ме мързи. И с храненто хич ме няма. Тоя месец го пиша пълен провал. За 2 свалих повече от 5кг, ама сега пуста несериозност.  ooooh! Ако до -1 го докарам пак ще е успех.  Laughing

# 651
Хей Mamma Mil тука съм да не си помислиш че съм се скрила Crazy. Днеска пък толкова работа ми се изсипа петъчно, че.... Значииии снощи прегледах P90X видях, че всичко се е изтеглило. Прегледах и първите няколко тренировки. Малииии тоя чичка много смахнат бил и той. По-голям душевадец от Шон ще се окаже Mr. Green. Моя мъж като видя с какво ще се захващам и ме обяви и мен за луда и ми каза, че нищо няма да направя (той така си ме определя за всяка нова тренировка Mr. Green, ама сега цъка докато правя Т25 понякога). И като каза така и все едно ми рече почвай. Така ме нахъса, че ще ги почна пък за нарочно. Обаче доста модификации се очертават при мен. Тези на лостовете то е видно, че няма да ги мога ни със стол ни без стол. Но мога да ги почвам, пък до където изкарам и от там на сетне ще доизкарвам с лицеви. Или не знам кой може да еквивалента на лоста newsm78. Също така и с тежестите трябва да реша какви да са. В нас имам от 2lb до 50lb. Ще пада смяна на дискове. До сега правех всичко с 2Х 7lb (е deadlifts с 2х 15). Абе давай да почваме пък кой докъдето изкара. В крайна сметка не сме на норма. А специално за мен всичко ще ми е в полза Peace.

# 652
Еха, Вики, хайде, почваме  Wink Утре, нали?  И аз ще имам да модифицирам - бях писала някои от вариантите за модифициране, в много лошите дни може даже нещо от Р90Х3.  Набиранията на лоста - със стол или ластик - те имат три различни версии, така че ще стане.  Аз имам тежести само до 10 паунда ... все се каня да си купя от тези със сменящите се тежести ... Ох, още една седмица детска градина за малките, ще ми се отвори свободно време като не трябва да им приготвям обяда сутрин  Peace

Мери, аз мисля, че трябва все пак да се пробваш.   Hug Може английският да не ти е добър, но затова пък ти си толкова добре запозната с тренировките на Руми, нейните хранителни режими, а това е безценно!  Пък може скоро да има нужда от асистент по снимане на тренировки  Peace Освен това не знаеш какви други хора ще кандидатстват - може никой да няма по-добър английски от твоя.  Така или иначе, това ще е добър стимул да извадиш учебниците и да понаучиш по-добре езика!   

И кой се оплакваше за годините, аз другата седмица тръгвам на частни уроци по испански.  Мъча се да се самообучавам от дълго време и най-накрая реших да се заема по-сериозно  Sunglasses

Слънчев ден и слънчеви почивни дни ви пожелавам момичета!  Дано тъжните мисли и минорни настроения останат в изминалата седмица!  Аз следващите дни ще тичам по анганжименти за малките, но ще мисля за вас и ще пращам позитивна енергия  Hug

Хайде, отивам на йога - малко релакс преди да започна програмата утре  Wink

# 653
Bob4enka, закусвам наЍ-често яЍца със малко сирене, или започвам от сутринта с пържолите и кюфтетата, не ми е проблем  Mr. Green. Желанието за сладичко идва чак късно следобед и вечер. Знам, че с проба-грешка ще успея да се справя.
Тqna, няма да се отказваме с опитите . Само знам, че съм много по-волева и се чувствам много по-секси отколкото на 24. За другите може и да няма коЍ знае каква визуална разлика, но аз за себе си знам, че процеса " крачка напред-две назад" ме направи много по-силна и ме научи , че да се откажа не е опция за мен.
Днес се отчитам с гръб и бицепс. 6 упражнения за гръб и 6 за бицепс, по двоЍки в supersets,4 серии всяко по 8-10 повторения с 15 lbs DBs , 25lbs BB. Отнема ми към 40-50 мин.  До скоро правих по 3 серии, но от 2 седмици ги увеличих на 4. Поради тази причина не увеличавам тежестите, ще се съсредоточа върху правилната форма.
Пак се развали времето, така че разходките отпадат. Така или иначе имам нужда от почивка, бях и болна и ще карам само със силовите тренировки. С течение на времето се научих да слушам повече тялото си.
Лек ден и много слънчеви мисли!

# 654
Да да Mamma Mil Peace от утре почваме. Речено сторено. Отчет обаче ще дам в понеделник, че ние уикендите сме като оттървани. Като излезем сутринта и се прибираме вечерта. То не бе каране на колелета, пазаруване, разходки. А след 2 седмици тръгваме и по басейни (нищо че днес валя сняг да обяд #2gunfire, аз съм се нагласила за басейн Mr. Green). Аз баш такива дъмбели си купих със сменяеми тежести, обаче ще купувам нови. Нещо с мъжо не можем да се спогодим Crossing Arms. Той вечно ги оставя с всички дискове на тях. Аз пък като ми трябват, трябва да си играя да ги разтоварвам и ме бави. Той като му трябват, пък трябва да ги товари. Сега като каза ластици, ще търача и за ластик довечера. Щях от Амазона да поръчвам. Ама не мога да чакам. До нас имаме Sport Authority ще отида до там.Знам че ще са по-скъпи, но карай. Обаче нали отговаряха на някаква тежест и сега пък не знам какви да си взема. Да не е да не мога да ги опъна пък тях newsm78. Ех да му се невиди все има човек за какво да се чуди.

# 655
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз имам теория за желанието за джънк вечер. Поне при мен, а и при повечето мами, това е времето, когато сме се прибрали от работа, цялата олелия по готвене, слагане, вдигане на маса, домашни, деца, къпане и лягане е завършила. Пералнята пусната, съдовете измити и в време за нас си. Та тогава се прокрадва злокобната мисъл, че трябва да се наградим с нещо си сладичко, пред телевизора с любимия филм или сериал.  Crazy
Колко съм се подвеждала по това вътрешно гласче, ехеее Simple Smile. Започнах да дъвча дъвка, голяма чаша студена вода помага, топъл неподсладен чай, или пръчици моркови и пиперка. Това са моите начини за справяне  Peace

# 656
Добра вечер на всички!  Heart Eyes

Отчитам: тренировка на цяло тяло;
От понеделник - се мятаме на Т25  Grinning; разучавах, т.е. гледах клипчетата, че да видя какво ме чака.
Чудя се дали ще успея с темпото, ама то ще си покаже...

Иначе към момента си правя една измислена компилация от познати ми упражнения, радвам се на скачането с въже и на гиричките си. Ако някой ми беше казал, че ще дойде момент да си купувам гирички щях да се смея с глас  Simple Smile /упражненията с гирички, взех от тренировките на Руми, които гледах от сайта й/.
Тренировката към момента ми е 1 час, плюс 10 минутки загряване, но си се изкушавам да включвам и асани от йога, защото ме карат да се чувствам добре - йога огъвкавява и прави тялото пластично...

Хранене - много добре, гледам да е до към 1200 - 1400ккал, с акцент на протеини и мазнини; ааа, да добавя, че всеки ден вървя пеша 7 километра /на отива и връщане до работа/ - ама това се чудя дали се брои  Grinning

Ще правя Т25 вечер, след работа.

# 657
  • Canada
При мен желанието за джънк се появява, когато прегладнея. Мога да изям каквото ми се изпречи пред очите.

# 658
  • Има много детски смях.
Polar bear, благодаря ти!!!  Hug
Накара ме да се замисля...  Thinking Честно казано, отдавах го на свръх- натовареното ми ежедневие напоследък. Не само във физически, но и в психологически план...
Като цяло, се храня според препоръките на Руми... Явно нещо не ми достига. Ще се опитам да намеря разковничето!  Peace

# 659
Аз пак имам въпрос - някой случайно да е запознат с екипировка за колоездене и да може да ми препоръча марка, магазин нещоо....

Общи условия

Активация на акаунт