Смешки от форума - 15

• 135 877
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Цитат
едно г- жа ми отговори с линк, но нищо не разбрах...

Аре, че жената гладен, децата и той...

Хайде по-бързо й отговаряйте на жената, че децата станаха на вирус  tooth

# 106
  • Оптимист по принуда
Цитат
...за сега дребчо ми съдейства, а и не искам да му сварявам орехчетата лятото в жегите

Става въпрос за приучване без памперс  Wink

# 107
  • София
Цитат
Ако дължината е малка, не могат да се правят бавни движения навътре-навън, които особено се ценят от някои жени и всеки опит за такова нещо води до нещо като шиене на машина - тъка-тъка-тъка    Да не говорим, че няма как да ти липсва дължина, а ширината да о.к.

# 108
Цитат
Ако дължината е малка, не могат да се правят бавни движения навътре-навън, които особено се ценят от някои жени и всеки опит за такова нещо води до нещо като шиене на машина - тъка-тъка-тъка    Да не говорим, че няма как да ти липсва дължина, а ширината да о.к.
По скоро шиене през бод. newsm78

# 109
  • Бургас
Снаха се оплаква от свекърва си :

"Иде ми да повърна  Sick като започне да разказва как с мъжа си не са правили секс от 8 год. щото не му ставало пък и тя била "пресъхнала". От кога нямала цикъл и сума ти гадости на които няма как да отговориш пък и нямам никакво желание да ги знам...  newsm78 "

# 110
  • Враца
Цитат
Цитат на: tonkabonka в Вт., 13 Май 2014, 13:32
Цитат на: nofelet в Вт., 13 Май 2014, 13:30

„13.8 см”

„Това доколкото схванах е стандарта за европеидната раса. Въй много малко бре!” 

„Или ти е много дълбока............... шахтата”.
Joy Joy Joy

# 111
  • Варна

„Или ти е много дълбока............... шахтата”.
Joy Joy Joy
[/quote]

Аааахахаха....  Joy Joy Joy Joy
Не мога просто....

# 112
Цитат
Карах вчера с брат ми  Peace Забележките му бяха,че не си гледам знаците и маркировката/без малко да се натреса в насрещното,но така бързо реагирах и завих Blush,както и да е!После карам си аз и на пътя 1 голям кашон и зад мен коли  нямаше как да го избегна минах отгоре му и о боже човек на пътя и се размахал и се тюхка-кашона бил негов.В колата му се виждаше току що закупен диван.Малеее викам на брат ми какво ли смачках

Това момиче чувало ли е, че в колата има и педал, наречен спирачкаnewsm78

# 113
  • Варна
То не бяха знаци, то не бе маркировка, то не бе какво има по пътя, абе това момиче изобщо гледа ли някъде, докато шофира, или е със затворени очи?  Joy

# 114
Дано не е имало някой клошар в кашона.

# 115
  • Варна
Дано не е имало някой клошар в кашона.

rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 116
Цитат
Намерих снощи някакви зелени листа в тоалетната... Какво може да е и защо?

# 117
Цитат
Някой смуче марихуанка мен ако питаш

# 118
  • София
Цитат
В тоалетната или в съдържанието й?  Crazy То тия неща трябва да се уточняват! Също така е добре да се подкрепи със снимков материал, за да видим формата на листата, по която да познаем произхода им.

# 119
Листата ги търсете в темата за странните случки.  Wink

Цитат
Иначе за другата теза какво да ти кажа, случвало ми се е, като собственик на голям пенис да се вихря безконтролно без да се опира в шийката на матката и съответно други моменти, в които се случва и изпитвам дискомфорт при секс.

Не става ясно авторката за личния си пенис ли говори, или счита пениса на мъжа си за своя собственост...

Общи условия

Активация на акаунт