Смешки от форума - 15

• 135 852
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Iskam da umra. No nqma da go napravq, samo za6toto edin to4no opredelen 4owek 6te si lyska gordostta i samochustwieto cql jivot s moqta smyrt.
Колко патетично.  Whistling
Нека си живее, да му е гадно, че няма какво да лъска...

# 91
Цитат

Че може да се задържи, може, но ако си правил секс с голям, красив, дебел пенис, след това да ти дойде някое пишунделче и ще го върнеш в детската градина да пишка повечко.

Като една моя приятелка, която след десетгодишен брак с разкошен голям пенис се видяла с бившото си гадже и от дума на дума стигнали до същината на въпроса и оня като го извадил един пишпиндел и тя не могла да повярва на очите си, че е правила секс с такова нещо. Махнала с ръка и си тръгнала.

Joy

# 92
  • София, България
 Joy Joy Joy
пишунделче, пишпиндел   rotfImbo

# 93
Мен повече ме впечатли това:

Цитат
след десетгодишен брак с разкошен голям пенис

Некои хора си се женят за пениси, ти да видиш!  Peace

# 94
  • Бургас
Joy Joy Joy
пишунделче, пишпиндел   rotfImbo

Поне да го беше нарекла "мушморок". Малко по-мъжествено звучи  Whistling

Мен повече ме впечатли това:

Цитат
след десетгодишен брак с разкошен голям пенис

Некои хора си се женят за пениси, ти да видиш!  Peace

Е, можеше и да е по-зле. Например да се омъжи за портфейла му.

# 95
Цитат

Че може да се задържи, може, но ако си правил секс с голям, красив, дебел пенис, след това да ти дойде някое пишунделче и ще го върнеш в детската градина да пишка повечко.

Като една моя приятелка, която след десетгодишен брак с разкошен голям пенис се видяла с бившото си гадже и от дума на дума стигнали до същината на въпроса и оня като го извадил един пишпиндел и тя не могла да повярва на очите си, че е правила секс с такова нещо. Махнала с ръка и си тръгнала.

Joy

Въъйййй! Дай темата за пишунделчетата, моля  Joy

# 96
# 97
Цитат

Joy

е, стига де Mr. Green това беше толкова лирично. С удоволствие го прочетох Joy

# 98
  • Оптимист по принуда

БРЯХ! Shocked

# 99
  • Варна
Като една моя приятелка, която след десетгодишен брак с разкошен голям пенис се видяла с бившото си гадже и от дума на дума стигнали до същината на въпроса и оня като го извадил...

Абе и аз поддържам контакти с повечето си бивши гаджета, ама като се видим не си вадят туй онуй просто ей така...  newsm78

# 100
Като една моя приятелка, която след десетгодишен брак с разкошен голям пенис се видяла с бившото си гадже и от дума на дума стигнали до същината на въпроса и оня като го извадил...

Абе и аз поддържам контакти с повечето си бивши гаджета, ама като се видим не си вадят туй онуй просто ей така...  newsm78

Така, така, представяш ли си , ако някой извади огромен пишундрел и разбереш какво си загубила.

# 101
  • Варна

Така, така, представяш ли си , ако някой извади огромен пишундрел и разбереш какво си загубила.

Joy Joy Joy
Да съм го забравила викаш? Та да ми припомни и да са пукна от яд?
 Thinking Хм, надали...

# 102
  • В къщурката на хълма на феите
Joy Joy Joy
Да съм го забравила викаш? Та да ми припомни и да са пукна от яд?
да ти се чуди човек как изобщо си успяла да забравиш, та и от припомняне да имаш нужда Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
Цитат
кога ще имаме детски надбавки, едно г- жа ми отговори с линк, но нищо не разбрах (нищо не ми излиза само сайта на бг мама) и темата е заключена, затова ако може някое мамче да ми обясни с думи ще съм му много благодарна!!

# 104
  • София
Цитат
едно г- жа ми отговори с линк, но нищо не разбрах...

Аре, че жената гладен, децата и той...

Общи условия

Активация на акаунт