Смешки от форума - 15

• 138 269
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 720
Синтетични наркотици и здраво учене?! Брилянтно Stop

# 721
  • Ямбол
На мен пък на Катрала ми заприлича. Куха лейка с измислено самочувствие.
Направо ми иде да си го сложа в подписа. Страхотно попадение.
Знаеш ли, че може и да си на прав път. истинското име на Катрала е Лора.

# 722
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, вземи да се редактираш, ако обичаш. Крайно некоректно е да изнасяш лични данни на останалите потребители.

# 723
  • Ямбол
Тези лични данни са собствено име, което потребителката сама е предоставила тук във форума, а и могат да се намерят лесно в нета. Не съм извършила престъпление, не е и против правилата на форума. Мога да кажа и фамилията, ако искаш.

# 724
На всеки може лесно да бъде издирено името. Моето са го пляскали тук без позволение хора, на които не съм се представяла с него, и никак на ми стана приятно. Ако Катрала сама е споделяла, ОК, но аз не съм виждала.

# 725
  • Ямбол
И аз какво да направя, че ти не си виждала, Джой?
Аз няма откъде другаде да знам. Тя на мен не ми се е представяла лично, нито се познаваме реално.
Тя е пускала информация за себе си, нееднократно и с огромно удоволствие и наслада. Даже по едно време ни засипваше със себе си.

# 726
И с голите си цици.

# 727
# 728
  • Пловдив
Е ко. Аз за името съм изтървала, ама циците ги видях. Всички ги видяха.

Ама и вярвам на Лиляна, че лакатрала си го е изпляскала тук.

# 729
  • Бургас
Е ко. Аз за името съм изтървала, ама циците ги видях. Всички ги видяха.

Ама и вярвам на Лиляна, че лакатрала си го е изпляскала тук.

Аз явно всичко съм изтървала - и името, и циците  Laughing
По какъв повод си ги е показвала? Що за форумен есхибиционизъм  Rolling Eyes

# 730
Май си определяхме дали ще ни виснат гърдите според формата и текстурата им Laughing

# 731
  • Бургас
Май си определяхме дали ще ни виснат гърдите според формата и текстурата им Laughing

Верно ли, бе  hahaha
Шъ мъ уморите значи  Joy

# 732
  • Ямбол
Май трябва да се прехвърлим в темата за селските истории, не че Катрала не е смешна, но навирането на цици и разни такива подобни си е селско от всякъде.

# 733
Ако Катрала сама е споделяла, ОК, но аз не съм виждала.

В началните ѝ постове имаше всичко - и нейното име, и името на майка ѝ, и нейни снимки с майка ѝ, и... какво ли още не. Може още да седят из архивите - начело с култовото черно потниче с пайетки и късата дънкова поличка  Joy

Eто, да не съм голословна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714946.msg24992251#msg24992251

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 20:54 от BirdsFlu

# 734
На всеки може лесно да бъде издирено името. Моето са го пляскали тук без позволение хора, на които не съм се представяла с него, и никак на ми стана приятно. Ако Катрала сама е споделяла, ОК, но аз не съм виждала.

Джой, petita съм и т.к. Допускам, че може да съм се изтървала и прочетох, че ти е неприятно, така че извинявам, ако съм го използвала  bouquet все пак бгмамма си остава само бгмамма (поне се надявям),  а останалите форуми и реалният живот са друга бира Hug

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 21:18 от rainbows

Общи условия

Активация на акаунт