Политически идеологии ! Къде е разковничето !?

• 21 424
  • 663
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Ох, добре, ето и от мен линк. http://www.focus-news.net/?id=n1772349
Безсмислено е да спорим - те са зле, зле, зле.

# 362
  • London
Двата случая са мноооого различни. В ЕС няма държава с президент диктатор и престъпник!

И нейните членки НЕ СА ПОГЪЛНАТИ от една държава.

Погълнати са хаха от Германия и Англия , но явно още не си го схванала или си мислиш , че България е равноправен член както и много други ?  hahaha Берлускони какъв е ??? И др има не е да няма , стига да се разровим ще намерим много свързани с мафията. Тука не знам какви сте реално , но звучите като неолиберални послушковци с хвалебствия за ЕС , Сащ , само остава евреите и масоните да възвеличаете.

Ами Франция и тя ли е погълната от тях??? Вече написах каквото трябва за Берлускони. Че е престъпник спор няма. Кой ти внуши, че всички ние хвалим САЩ???

Едно е ясно обаче. Такава предизборна пропаганда не се прави от Англия. Живеещите там си имат други по-важни грижи.
Ама ти вече прекаляваш , нахална до безобразие. Не съм целяла пропаганди , но ако ти го възприемаш така ОК. Naughty Отделно не прави коментари относно къде съм , защото сериозно ще сбъркаш. Грижи аз нямам и в България нямах и в Англия нямам , но това не ми е пречело никога да мисля за хората , които имат грижи.

Ето профила ми във фейсбук , дебни , сканирай и гризи нокти.....понеже тук няколко дни нахално се опитвате да ме изкарате и лъжкиня. ooooh! И др. път три пъти премисли преди без доказателства да обвиняваш някой в лъжа за това къде се намира.По-интересно е вие ще се представите ли , както аз го правя с лица ?
https://www.facebook.com/china.kostadinova?hc_location=stream

# 363
# 364
Ама ти вече прекаляваш , нахална до безобразие. Не съм целяла пропаганди , но ако ти го възприемаш така ОК. Naughty Отделно не прави коментари относно къде съм , защото сериозно ще сбъркаш. Грижи аз нямам и в България нямах и в Англия нямам , но това не ми е пречело никога да мисля за хората , които имат грижи.

Ето профила ми във фейсбук , дебни , сканирай и гризи нокти.....понеже тук няколко дни нахално се опитвате да ме изкарате и лъжкиня. ooooh! И др. път три пъти премисли преди без доказателства да обвиняваш някой в лъжа за това къде се намира.По-интересно е вие ще се представите ли , както аз го правя с лица ?

Не отговаряш на въпросите, шикалкавиш, пускаш смесица от истини и лъжи.....Правиш необуздана пропаганда на изпадналите държави от Латинска Америка, Близкия Изток и Русия....Обвиняваш нас в поклонничество към САЩ....И всичкия този ентусиазъм от Англия..... #Crazy #Crazy #Crazy

Защо да не правя коментари, където си ти? Толкова много "бисери" си натворила тази вечер......Залитнах от всички тях!

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 00:31 от vl

# 365
  • London
Двата случая са мноооого различни. В ЕС няма държава с президент диктатор и престъпник!

И нейните членки НЕ СА ПОГЪЛНАТИ от една държава.

Погълнати са хаха от Германия и Англия , но явно още не си го схванала или си мислиш , че България е равноправен член както и много други ?  hahaha Берлускони какъв е ??? И др има не е да няма , стига да се разровим ще намерим много свързани с мафията. Тука не знам какви сте реално , но звучите като неолиберални послушковци с хвалебствия за ЕС , Сащ , само остава евреите и масоните да възвеличаете.

Ами Франция и тя ли е погълната от тях??? Вече написах каквото трябва за Берлускони. Че е престъпник спор няма. Кой ти внуши, че всички ние хвалим САЩ???

Едно е ясно обаче. Такава предизборна пропаганда не се прави от Англия. Живеещите там си имат други по-важни грижи.

Не отговаряш на въпросите, шикалкавиш, пускаш смесица от истини и лъжи.....И всичкия този ентусиазъм от Ангрия..... #Crazy #Crazy #Crazy
Ето ме иначе, докато си бях в България по време на протестите. Интересувам се от политика и не виждам нищо лошо в това. Имам гражданска позиция и знам какво искам.По-лошо е да нямаш такава и да не знаеш какво искаш. Wink А да вярваш в един по-добър свят съвсем не е грешно.

# 366
Не е грешно, но ти изопачаваш и преиначаваш доста факти. Защо не отговори на въпросите ми?

Така и не разбрах какво точно искаш. Мъгла......

И кой ти каза, че тая разправия трябва да я прехвърлим във фейсбук?

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 00:42 от vl

# 367
Путин на власт го доведе и задържа толкова години точно крайната неолибералната политика, съчетана с корупция  на Елцин. Там се развихри истинска вакханалия на разграбване и безогледна приватизация, съчетана с безпрецедетна престъпност и обедняване.
Така, че точно съдбата на Русия в момента е нагледна илюстрация как това довежда до диктатури или желание за национализация. При това подкрепяно от по-голяма част от обществото.
Подчертавам, че не понясам Путин.

# 368
Путин на власт го доведе и задържа толкова години точно крайната неолибералната политика, съчетана с корупция  на Елцин. Там се развихри истинска вакханалия на разграбване и безогледна приватизация, съчетана с безпрецедетна престъпност и обедняване.
Така, че точно съдбата на Русия в момента е нагледна илюстрация как това довежда до диктатури или желание за национализация. При това подкрепяно от по-голяма част от обществото.
Подчертавам, че не понясам Путин.

На същото мнение съм. А ние вървим по стъпките на Русия. Приватизацията беше извършена по руски модел. Това е най-голямата трагедия за Бг. Тук е мястото да се запитаме доколко собствеността в Бг е частна.

# 369
  • London
Не е грешно, но ти изопачаваш и преиначаваш доста факти. Защо не отговори на въпросите ми?

И кое по-точно не е вярно за Южна Америка ? Следя официалните сайтове на повечето държави там и държавници и далеч не смуча информация от пръстите си. Аз съм за всяка държава жертва на империализъм , колониализъм и военни действия от страна на Сащ и Израел , защото Русия може да е всякаква , но не може да се мери с тези изроди по окупация и военни действия някъде за петрол или нещо друго. В Сирия кой прави войните , Ирак как беше ? Кой измисли постановката с Хизбула в България , като бе ясно , че евреи сами са си скроили атентата , тоест Мусад с цел да обяви ЕС подобно на САЩ Хизбула за терористична групировка. Отделно ценя държави със безплатно здравеопазване и образование , както и подкрепа за най-окаяните. За мен това са движещите лостове , на който не му харесва и мисли различно ОК , аз мисля така и го чувствам така и вярвам в това.

относно Франция нова статия , която днес ми попадна....

ФРАНСОА ОЛАНД УДАРИ РЕКОРДА ПО НЕПОПУЛЯРНОСТ

Популярността на президента Франсоа Оланд в очите на французите падна до рекордно ниски нива. Според публикуваното днес допитване на Френския институт по обществени нагласи, само 25 процента от гражданите на страната са “доволни” от президента на Франция. В същото време 74 процента заявяват, че са “недоволни” или “крайно недоволни” от политиката на Оланд.

Това е абсолютен рекорд в историята на Петата република, констатират експертите. Само за година от идването на власт на Оланд, той успя напълно да изгуби кредита на доверие, предоставен му от французите: дори по време на първия тур на президентските избори през март 2012 година за кандидата-социалдемократ дадоха гласовете си почти 30 процента от гражданите на Франция.

Както показва допитването, французите губят търпение, защото не виждат сериозни крачки в икономическата сфера. Според отговорите на респондентите, задача от първостепенна важност е понижаване на безработицата и повишаване качеството на живота, но те в момента са на втори план, отстъпвайки на неприоритетни проблеми, като легализацията на еднополовите бракове, например.

През март във Франция се разрази скандал около министър Жером Каюзак, който беше проводник на новото и тежко данъчното облагане. Самият министър, обаче, бе уличен в неплащане на данъци. На този фон доверието към министър-председателя Жан-Марк Ейро също сериозно падна: само 30 процента от запитаните французи казват, че са доволни от дейността на правителството.

Предишният рекорд по непопулярност принадлежи на Никола Саркози – 72 процента.дна нова статия

А обвиненията са поради ред изказвания назад във страниците или ще се окаже , че някой не беше написал , че оправдава плоския данък ? Или че който не работел било , защото го мързи , а не защото държавата е абдикирала и работа няма. newsm78 Имаше и хвалби по отношение на либерализацията на пазара и прочие , точно пропаганди от неолиберализма. А неолиберализма идва от Сащ Simple Smile))) та няма как да защитаваш тази философия , а да не си поклонник на САЩ.

# 370
И кое по-точно не е вярно за Южна Америка ? Следя официалните сайтове на повечето държави там и държавници и далеч не смуча информация от пръстите си.

Бедни държави с мизерно живеещи хора, много болести, които отдавна са забравени дори в Бг, голяма престъпност и корупция.......Това е Латинска Америка.
Неолиберализмът няма да го коментирам. Не го познавам и не се интересувам от него. Ето някои от болестите по света:

http://www.aidsbg.info/attachment/195/Metodichesko_ukazanie_LTB%202011.pdf

http://en.wikipedia.org/wiki/Tetanus

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B0

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%B0_%D1% … D1%81%D0%BA%D0%B0
http://btvnews.bg/svetut/nad-50-000-bolni-ot-zhlta-treska-v-braziliya.html

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 01:06 от vl

# 371
Приватизацията беше извършена по руски модел. Това е най-голямата трагедия за Бг. Тук е мястото да се запитаме доколко собствеността в Бг е частна.

Изобщо не беше извършена по руски модел, а далеч "по-демократично". И наистина е трагедия. Руският авторитарен модел на Елцин в дългосрочен план се  оказа по-работещ.

# 372
Приватизацията беше извършена по руски модел. Това е най-голямата трагедия за Бг. Тук е мястото да се запитаме доколко собствеността в Бг е частна.

Изобщо не беше извършена по руски модел, а далеч "по-демократично". И наистина е трагедия. Руският авторитарен модел на Елцин в дългосрочен план се  оказа по-работещ.

Да бе!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 373
  • London
Е добре всеки регион си има специфични заболявания. Там няма зима , все е адска жега поне във Венецуела , в Аржентина и Чили не е така , но в повечето си преобладава тропика. Та болести и вируси има. Престъпност си има също висока според мен заради манталитета там. Но това , което оценявам е , че Уго бе президент на най-бедните , заради него много изучиха , други имат пенсия , защото преди това много малко са взимали така , хората с недъзи живеят нормално и достойно , някой помисли за най-забравените. Какво щеше да стане ако пуснем някой от наще там ???? Крадем и за народа нищо няма. Кой ще раздаде толкова жилища за хората попаднали в бедствия и тези в крайна бедност ??? Малко хора , да не кажа единици. Това е причината да уважавам този човек , заради идеалите му и човешкото в него. Латинска Америка демонстрира една еманципация на незавизимост , защото именно МВФ , капиталистични управления и диктатури като на Кармона - диктатор във Венецуела подкрепян от САЩ , Пиночет по същия начин във Чили са тези причинили най-големите погроми. Не сегашната генерация управления , които наистина имат надежда за един по-добър свят без колонии и експлоатация в земите им , защото САЩ си е мислела винаги , че те са задния й двор и може да си разиграва коня там и експлоатира всичко за сметка на народите там. Сега дано се е изяснило защо тези държави ги давам за пример ! И не забравяйте , че това , че днес си на дадено стъпало не значи , че утре няма да си на върха и обратното. Ние вървим надолу , те нагоре.....

# 374

Извинявай, но пак шикалкавиш! Всеки регион имал специфични заболявания......Знаеш ли колко са били разпространени туберкулозата и тетануса тук в Бг преди повече от 60години??? И холера е имало. Е, жълтата треска е тропическа болест. Държавите, които неуморно хвалиш са затънали с тези болести СЕГА! Те са болести на МИЗЕРИЯТА, А НЕ НА ПРОСПЕРИТЕТА! И ти с цялото си безочие ни обясняваш, че въпросните страни вървели нагоре???

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 01:40 от vl

Общи условия

Активация на акаунт