Смешки от форума - 15

• 138 469
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пропуснато е да се добави обаче "и никакво пиене".  Naughty

# 586
  • Ямбол
 hahaha
Цитат
Ние сме на 5 месеца и половина . Вече сме захранени с различни плодови и зеленчукови пюрета .
Вече и бебетата започнаха да пишат в бг-мамма.

# 587
Това е масово явление при бебетата и съвсем не е ново.

# 588
Това е масово явление при бебетата и съвсем не е ново.
Кое? Писането във форума ли?  Grinning

# 589
Забавното е, че и мъжете почнаха така да се изразяват.

# 590
Да, редовно пишат. Навремето, когато влизах в бебешките теми, беше пълно със споделящи бебета: "Ние се храним /кърмим, ние се учим на гърне..." нищо не се е променило Wink

# 591
  • Луната ни пази
Цитат
Скрит текст:

Абе мързелане, къде ги виждаш тези красиви жени бе? Да не би от линковете за Рафаела, Лиляна и други там красавици. Я, се разходи по плажовете на морето и ще видиш колко красиви са жените. 90% са целулитни, с грозни кореми набрани като хармоники, и стрии чак до вратовете. Увиснали от всякъде. На това ли му викаш красиви жени? Има и кокастърести с плоски като дъски предници или задници. Всичката сексапил, у тях се е събрала. Торби пълни с кокали и маз. С тази еманципация жените горгонясаха според мен. Вече има и доста мустакати и брадати жени, подражавайки на мъжете се мислят и за такива, че и с мъжки способности, щото "мъжете са на изчезване". Имаше и такова заглавие във феминистично списание. Не ти трябва жена в днешно време, щом като и за разплод вече не стават. Остави ги да карат с вибратори, дидла и там всякакви пособия, наподобаващи мъжки атрибути. Много по евтино ще ти излезе да платиш на компаньонка, и без това тази професия е най-древна, и единствено нея, жените могат да работят добре, а грозна жена, няма как да бъде компаньонка. Ако не мислиш да се размножаваш въобще не ти трябва да се обвързваш с женско. Чаластриш наред, каквото намериш, (стига да си як в кръста) и после му биеш шута. Прочетох, че не понасяш лошо миришещите около себе си. И аз съм същия. Гнуслив съм си по рождение. Ако усетиш грозна смрад, на вмирисана риба, развален лук и изгнила ряпа взети заедно, бягай веднага от там. Тази грозна миризма няма как да е от теб, както някой тук подхвърли. По добре ще е да си купиш надуваема кукла от секс шопа, ако нямаш достатъчно пари за компаньонка.
Това за мен е от категорията "да се смея ли, да плача ли?"

# 592
Въх. #Crazy
А темата коя е?

# 593
# 594
Цитат
Остави ги да карат с вибратори, дидла и там всякакви пособия
Уф, от дидлата се самонаплюх от смях

# 595
  • HH
Цитат
Остави ги да карат с вибратори, дидла и там всякакви пособия
Уф, от дидлата се самонаплюх от смях

И аз  Joy

# 596
какъв" разбирач" на жени!Няма угодия за чикиджийте!  Naughty

# 597
  • Под липата
 В леко недоумение съм, защо се споменава моето име в горният цитат? Дори не съм писала там, май...  Thinking  
Херкулес?

# 598
В леко недоумение съм, защо се споменава моето име в горният цитат?  Херкулес?

Ти красавица ли си? Wink

# 599
  • Под липата
Според Херки, явно съм  Wink

( естествено, че съм красавица - невероятна и изключителна  Whistling Crossing Arms )

Общи условия

Активация на акаунт