Смешки от форума - 15

• 138 439
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 615
Аз разбирам, че споменът ще топли като ваучер за баните, а не че в Наречен се лекува артрит. Simple Smile

Да де, ама сигурно няма да ме топли особено подобен ваучер, ако с нервите съм наред, а имам само проблеми с артрита Simple Smile

Ние с теб може да сме добре с нервите, ама има други, които не са. Laughing Wink

# 616
Цитат
Помощ. Бактерия по леглото и чаршафите.

Здравейте,
днес на вилата видях, че едно от леглата е със странни черни петна, предполагам е някаква бактерия, която се размножава и по чаршафите. Изпращам и снимка, ще се радвам ако можете да помогнете

Поздрави!

А ето и някои от най-добpите отговори:

"Много едра бактерията таз година, тц-тц. "

" ... как бактерия, бре, буболечки някакви може, ама бактерия....... "

"Обаче точно бактерията ми привлече вниманието към темата. Викам си, каква ще да е тази бактерия по леглото и чаршафите, ще да е много специална. "

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 22:52 от liana_2

# 617
Тя, тази тема цялата е : Joy
Накрая ще я стреляме тази бактерия #2gunfire hahaha

# 618
Дайте линк да видим снимката на тази бактерия!  Praynig Grinning

Намерих я. Темата е 2 страници и е направо за Клюкарника не за Наш дом.  Laughing

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 22:49 от selfie

# 619
Цитат
войната е обявена отдавна. жените стремят да си изберат най хубавия няй здравия мъж.

но най здравия и хубавия имат подобна сперма. тоест биологичното разнообразие страда огромно.

и се раждат болни бебета и хора. същата е и ситуацията при кучетата. и там кръстосват само най готините и на края новородените са болни боклуци.

така че дамите трябва да се кръстосват със най разнообразни мъже иначе децата са не живоспособни.

жените в едно семейство се превръщат както и мъжете в звяр. семейството е основата на бруталната война между половете. семейството е бойното поле .

така че и жената и мъжа се превръщат в радикал-фашисти.

#Crazy doh

# 620
[quote ]
 А иначе и аз съм далече от мисълта, че всеки трябва да се размножава, ако иска го прави ако не. аз съм ок с това. дори смятам, че е благородно предвид факта, че светът така и така е пренаселен.

[/quote]

# 621
Цитат
войната е обявена отдавна. жените стремят да си изберат най хубавия няй здравия мъж.

но най здравия и хубавия имат подобна сперма. тоест биологичното разнообразие страда огромно.

и се раждат болни бебета и хора. същата е и ситуацията при кучетата. и там кръстосват само най готините и на края новородените са болни боклуци.

така че дамите трябва да се кръстосват със най разнообразни мъже иначе децата са не живоспособни.

жените в едно семейство се превръщат както и мъжете в звяр. семейството е основата на бруталната война между половете. семейството е бойното поле .

така че и жената и мъжа се превръщат в радикал-фашисти.

#Crazy doh
На мамасита всичките и мнения са достойни за тази тема Wink

# 622
  • София
не знаех, че е на Мамасита. Така, без име, ми прилича на творение на новата звИздЪ, дето напуска сто теми за мъжете и жените, че и по литературни въпроси.

# 623
От темата за войната между половете е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=795659.15
Не е на Мамасита или на автора (не, че техните мнения са не заслужили) , а на някакъв друг словесен екстремист...

# 624
Чудих се дали е за тук или за "Правописните Грешки" , но реших, че тук е по-правилно  Laughing

Цитат
Всички сме "като ударени с мокър парцел"

# 625
  • Бургас
Чудих се дали е за тук или за "Правописните Грешки" , но реших, че тук е по-правилно  Laughing

Цитат
Всички сме "като ударени с мокър парцел"

И аз искам да ме ударят с мокър парцел......ама с такъв до морето

# 626
 Joy hahaha мокър парцел до морето, а hahaha

# 627
От темата за войната между половете е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=795659.15
Не е на Мамасита или на автора (не, че техните мнения са не заслужили) , а на някакъв друг словесен екстремист...
като гледам как им"налива" акъл Мамасита-само се хаби горката  Shocked то няма толкова акъл за да я разберат. глупостта не ходи по-гората,а по хората  ooooh! според мен не само е словесен екстремист ами и женомразец,като му гледам разсъжданията  #Crazy

# 628
  • София
тези сладури изобщо не са й нито на акъла, нито на образованието на Мамасита. И аз не знам защо се хаби да се занимава с тях, ама може да е от алтруизъм.

# 629
  • София
Цитат
Аз ти кажах  но и аз да не  остана по назад си  направих но .поне ми става лошо от два дена и то по едно и също време ай повърнах от водата за уста ай ако цикълати е редовен си изчакай аз с няква аномалия

Общи условия

Активация на акаунт