Смешки от форума - 15

• 135 997
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 975
вълкът-свиня е велика находка...
браво на обич синеока и на авторката  bouquet

# 976
вълкът-свиня е велика находка...
браво на обич синеока и на авторката  bouquet
А за вежди като на Филип Тотю мустака какво ще кажете Joy Joy Joy

# 977
Наздраве ви от Обич Simple Smile   Embarassed Hug

# 978
  • София
Цитат
Ползвам я от 3 седмици, и малкия е спокоен като праскова в буркан.

Laughing

# 979
Цитат
Но три дъщери са си малък кошмар. Дори по-зле от син-гей.

newsm78   33uu

# 980
Ей само за такава татуировка не съм чувала  Joy Joy hahaha hahaha rotfImao rotfImbo Joy

# 981
  • Пловдив
Не че нещо, ама... какво точно ѝ има на песента, та е обект на толкова смях и закачки в няколко теми вече?
Аплодират се и се величаят откровено графомански изцепки без грам мисъл в тях, само защото са написани от съфорумки, а на Евтим Евтимов му се смеем... Що така с двоен стандарт, бе мацки???
Евтим Евтимов не го харесвам много, нито съм чела и аплодирала стихове на съфорумки, но в случая смешното, поне за мен, дойде от съчетанието на камбанарии, църкви, звънари и думите на Кобилкина, че вагината е храм; не от песента сама по себе си. Мислех, че е ясно. Simple Smile

# 982
  • София
Не че нещо, ама... какво точно ѝ има на песента, та е обект на толкова смях и закачки в няколко теми вече?
Аплодират се и се величаят откровено графомански изцепки без грам мисъл в тях, само защото са написани от съфорумки, а на Евтим Евтимов му се смеем... Що така с двоен стандарт, бе мацки???
Тук името няма никакво значение. Не обсъждаме Евтим Евтимов и неговото творчество. Специално този текст си е инфантилен, кой каквото ще да казва. Може да го е писал на пияна глава, кой знае. Wink  Joy

# 983
  • Пловдив
На мен ми се струва, че текстът не е нетипичен за Евтим Евтимов, но така или иначе, лично моят смях беше заради новия смисъл на неговия текст, открит Wink от съфорумка покрай дълбоката мисъл на Наталия Кобилкина.

# 984
  • Пловдив
Не всички творби на един творец са с еднакво качество. Тоест и Евтим Евтимов има слаби текстове. И конкретния не е много добър.

# 985
  • Бургас
[quote author link=topic=795323.msg29194527#msg29194527 date=1412833638]
има денове в които съм добре и денове в които много се впрягам.
[/quote]

# 986
Денове Laughing

# 987
  • София
А споделила ли е за нощовете...

# 988
Цитат
ААА не! Аз съм на преклонната възраст според стандарта на форума 36 и аз ако ме водят на среща от супера до печката на 2-3 среща макс да съм му вградила тигана в главата!

Joy

# 989
  • Куциндрел
Цитат
Здравейте мили майки,
Аз съм майка от точно половин година. Роди ми се прекрасно малко момченце. На няколко мои приятелки също им се родиха момчета през тази година. Наскоро разговарях с част от тях и почти всички бяха в моята ситуация, познатите им, които са родили през тази година, имаха главно момченца. Знам че звучи абсурдно, но дали не ни обработват по някакъв начин, чрез храна или подобни методи, да раждаме предимно момчета, с някаква цел? Какво мислите по въпроса, много съм притеснена? Благодаря ви за разбирането

Общи условия

Активация на акаунт