Смешки от форума - 15

• 135 688
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 275
Темата е сериозна и никак, ама никак не смешна, но това изказване ме разсмя, признавам. И... не се стърпях.  Rolling Eyes
Цитат
...Лошото е,че ако майка ви няма никакво желание да се откаже от пеенето, няма начин да и бъде въздействано...

Майка и сигурно е онази упорита и ентусиазирана жена, дето се явява в X factor н-ти път и последно се изтресе с Видимо доволни.Палим,па палим....ха,ха.Така си я представям ,а дъщерята ходи по баячки да я откаже Joy Joy Joy

# 1 276
Става дума за алкохолизъм  Tired Майката на авторката пие, а не пее.
И предполагам колко неприятно ще и стане на момичето да прочете това.

# 1 277
Става дума за алкохолизъм  Tired Майката на авторката пие, а не пее.
sory ,там пише пеене

# 1 278
Да, пише. Авторката е направила техническа грешка.
А явно на цитиращата и е смешно.

# 1 279
И ако прочетеш цитиращата малко по-горе, ще видиш, че темата изобщо не намирам за смешна.  Peace
Цитата не е на авторката на темата. И изобщо, да и технически грешки са ми забавни. Стана ми смешно това, което прочетох. А не кой каво е имал предвид, или искал да каже. Кой какво писал, защо го е писал и как го е писал - написал го е. Това е.

# 1 280
"След 7 доктора й откриха че има ГЕРБ."

Мда, жива болест е това. По-страшна от ГЕР...

# 1 281
"След 7 доктора й откриха че има ГЕРБ."

Мда, жива болест е това. По-страшна от ГЕР...

Има такава болест. Simple Smile

# 1 282
На какво точно е абревиатура? За ГЕР знам, ама чак за ГЕРБ...

# 1 283

Гастроезофагеална рефлуксна болест http://www.medik.bg/?page=cat&id=46  Simple Smile

# 1 284

Гастроезофагеална рефлуксна болест http://www.medik.bg/?page=cat&id=46  Simple Smile

Общоприетото название на болестта е ГЕР.
Смешката си е смешка.

# 1 285
 Joy Joy Joy Много готино се е получило.

# 1 286
ГЕР си е абсолютно безобидно....
Но Герб? Това е прогресивно дебилизиращо заболяване.....убива бавно  сивото вещество .....накрая всички пациенти се превръщат в доволно  ухилени поданици крещящи хвалебствия към този, който пръв успее да гепи ножица и да среже лента...

# 1 287
Да, има разлика между просто рефлукс и болестта, но наистина самият израз извън контекста ме разсмя, иначе работата е сериозна.

Виж ако има болест БКП, може да е по-страшно...

# 1 288
  • София
Цитат
момичета снощи ми потече кръв от носа Sad и сеега може да ми се смеете както и аз неповярвах ,но една съседка ми каза сутринта че ако ти потече кръв от носа това е знак на бременност............
хич не ми се вярва на мен а на вас  newsm78

# 1 289
Цитат
момичета снощи ми потече кръв от носа Sad и сеега може да ми се смеете както и аз неповярвах ,но една съседка ми каза сутринта че ако ти потече кръв от носа това е знак на бременност............
хич не ми се вярва на мен а на вас  newsm78

И на нас!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт