Смешки от форума - 15

• 135 684
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 290
А ако на мъж му текне кръв от носа?  newsm78 Да тича ли за тест? Joy

# 1 291
Олеле, значи аз навремето, като ученичка, съм била цели четири години почти непрекъснато бременна! Как никой не ми е казал навреме.   ooooh!  Joy

# 1 292
Всъщност, не е толкова странно и смешно, защото наистина бременноста е свързана с повишена вероятност от кървене, включително и от носа.

# 1 293
Аз лично се радвам, че съседката е предположила бременност, а не ебола...

# 1 294
  • София
Цитат
Малкия се върти като пумпал. Започна да с обръща сам от гръб на корем и обратно още като беше на 15 дни. Нямаме проблем с въртенето и пълзенето. Зора е да е прав и да ходи. На  2 месеца имаме клип как го държа и прави стъпки по пясъка като го водихме на морето. Чакам с нетърпение да стане поне на 5 месеца и малко та да го сложа на проходилката, че вече съм без кръст и ръце от държане да ходи.

# 1 295
Цитат
момичета снощи ми потече кръв от носа Sad и сеега може да ми се смеете както и аз неповярвах ,но една съседка ми каза сутринта че ако ти потече кръв от носа това е знак на бременност............
хич не ми се вярва на мен а на вас  newsm78
Леле-ами дъщеря ми дали е бременна? Боже мой, а е само на3 години...

Цитат
Малкия се върти като пумпал. Започна да с обръща сам от гръб на корем и обратно още като беше на 15 дни. Нямаме проблем с въртенето и пълзенето. Зора е да е прав и да ходи. На  2 месеца имаме клип как го държа и прави стъпки по пясъка като го водихме на морето. Чакам с нетърпение да стане поне на 5 месеца и малко та да го сложа на проходилката, че вече съм без кръст и ръце от държане да ходи.
А моят син  като го вземахме от родилния дом беше на 4 дни като се качи на шофьорското място и ни закара в къщи.

# 1 296
  • Куциндрел
Брях, тези свърхнадарени бебета. Tired

# 1 297
На какво точно е абревиатура? За ГЕР знам, ама чак за ГЕРБ...
Гастроезофагеална рефлуксна болест http://www.medik.bg/?page=cat&id=46  Simple Smile

Общоприетото название на болестта е ГЕР.
Смешката си е смешка.

Ако търсиш смешки на всяка цена - ок.
Аз лично намирам невежеството за много по-смешно. Има и линк - образовай се! Официалното название на болестта в наше време е ГЕРБ (затова има и "Б" на края - "Б" като болест). Преди 20 години може да е се е наричало и ГЕР(гастроезофагиален рефлукс). Днес има интернет - отвори, прочети, образовай се, преди обявяването на поредната смешка.

# 1 298

Цитат
А моят син  като го вземахме от родилния дом беше на 4 дни като се качи на шофьорското място и ни закара в къщи.

А па моя излезе от мен с маршова стъпка и акушерките се строшиха да го гонят из залата. smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 1 299
Ааа, щом не е пренатално постижение, не се брои Naughty Болестта е ГЕРБ.

# 1 300
  • София
Цитат
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Хич не е лесно на 2 месеца да проходи детето то голям зор е. Хем му е рано за проходилка, че нали след 6-тия месец, хем пък то си напъва да си ходи, а ти без кръст оставаш!

# 1 301
Темата е за смешки,никой не е длъжен да знае какво е ГЕРБ(аз знам защото ми е професия),но това ,че някой не го е чувал не значи ,че е смешен.И друго някаква писала,че майка и пее и никой не може да я откаже,ами смешно ми е,веднага някакво Зорко Око ни сдъвка ,тя пиела не пеела.Добре.Тук обаче сме за да се забавляваме,не да си правим тъпи забележки

# 1 302
На какво точно е абревиатура? За ГЕР знам, ама чак за ГЕРБ...
Гастроезофагеална рефлуксна болест http://www.medik.bg/?page=cat&id=46  Simple Smile

Общоприетото название на болестта е ГЕР.
Смешката си е смешка.

Аз лично намирам невежеството за много по-смешно. Има и линк - образовай се! Официалното название на болестта в наше време е ГЕРБ (затова има и "Б" на края - "Б" като болест). Преди 20 години може да е се е наричало и ГЕР(гастроезофагиален рефлукс). Днес има интернет - отвори, прочети, образовай се, преди обявяването на поредната смешка.

Момичета, не се карайте! Има разлика между ГЕР и ГЕРБ (на английски GER vs GERD).

ГЕР е гастро-езофагеален рефлукс - на всеки може да му се случи да го получи; стомашни киселини е популярното му наименование.

ГЕРБ е болест, тоест, не става дума само за случайното почвяване на киселини при преяждане или ядене на определени храни. Това си е заболяване. 

# 1 303

Това пък що за излияние е?!?
Невежеството може и да е смешно, но пълната липса на чувство за хумор и желанието да се размахва пръст и да се демонстрира "начетеност" не на място - още повече  Laughing
Цитираното Е смешно, въпреки опитите да го омаловажите с обяснения.

Аз спирам дотук, защото не са ми и приятни и двете роли - и на този, който пита "къде е смешката", и на този, който после прави пространен анализ на вица... Който разбрал - разбрал.

Цитат
Темата е  за изказвания, които намирате за смешни, остроумни, забавни или абсурдни.
- нека всеки се забавлява, без да определя на другите какво да им е смешно, и какво не  Hug

# 1 304
  • София
Дайте линк към темата за гениалните бебета, плиз:)

Общи условия

Активация на акаунт