Смешки от форума - 15

• 135 695
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Ямбол
Цитат
Някой може ли да ми помогне по литература до сряда вечерта (19.11.2014)...
Трябва да напиша литературно интерпретативно съчинение на тема "От изгрева до залеза на едно влюбване" (Тихият пролетен дъжд) на Николай Лилиев
Питането е пуснато в темата за въпроси към администратори и модератори.

# 1 321
Цитат
Някой може ли да ми помогне по литература до сряда вечерта (19.11.2014)...
Трябва да напиша литературно интерпретативно съчинение на тема "От изгрева до залеза на едно влюбване" (Тихият пролетен дъжд) на Николай Лилиев
Питането е пуснато в темата за въпроси към администратори и модератори.

Татти ще й го напише със сигурност  hahaha Мамма ще го редактира и премести в литературния  bowuu

# 1 322
Цитат
Zdraveite nova sum tyk i se izvinqvam ako neshto glypavo sum vi popitala no vuzmojno li e da sum bremenna pri dva otricatelni testa poneje mi zakusnqvashe 7 dena no na 8 mq polychih kurvene.... Vuzmojno li da sum bremenna i kak bih mogla da razbera? 

Възможно е, разбира се! Особено ако кървенето е от носа. Изчакай малко, и ако получиш разстройство само сутрин - честито!
А,ако й горчи и бирата може и близнаци  Mr. Green

# 1 323
  • Бургас
Цитат
Zdraveite nova sum tyk i se izvinqvam ako neshto glypavo sum vi popitala no vuzmojno li e da sum bremenna pri dva otricatelni testa poneje mi zakusnqvashe 7 dena no na 8 mq polychih kurvene.... Vuzmojno li da sum bremenna i kak bih mogla da razbera? 

Очаквам да се включи пак с молба да й хванем една мъжка жаба и да я държим докато я препикава.

# 1 324
От любима съфорумка
Съвсем отговорно зaявявaм, че по-тъп Брaдър не е имaло. A нa мен може дa ми се имa доверие по въпросa.
Пуснaлa съм си епилaторa зa фон / нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
WTF дет се викa и aй сиктИр!
Шеомрем сичките! /припaдaщ емотикон /

# 1 325
  • София
Цитат на:  nadejda ......
zdr geri se kazvam molq vi pomognete mi doidemi na 15 112014 pravishme sex sas moq priqtel na kraq na cikala si 3 pati svrshi vav men mojeli da  zabremeneq nie iskame da imame bebe

# 1 326
  • Бургас
Цитат на:  nadejda ......
zdr geri se kazvam molq vi pomognete mi doidemi na 15 112014 pravishme sex sas moq priqtel na kraq na cikala si 3 pati svrshi vav men mojeli da  zabremeneq nie iskame da imame bebe

Какво има да й помагаме. Приятелят й е свършил три пъти докато са правили секс.
Тия са като прасетата - с едночасови оргазми. В техния случай с многократни свършвания. Не само е бременна, ами е бременна с тризнаци......трите прасенца.

# 1 327
Вече се убеждавам, че преди секс някои трябва да минават тест за интелигентност...и задължителен преговор на уроците Откъде идват бебетата и Как се прави бебе  Tired

# 1 328
Вече се убеждавам, че преди секс някои трябва да минават тест за интелигентност...и задължителен преговор на уроците Откъде идват бебетата и Как се прави бебе  Tired
  Peace

# 1 329
  • София
Цитат на надежда, па после - здр гери се казвам  newsm78

# 1 330
  • Ямбол
Вече се убеждавам, че преди секс някои трябва да минават тест за интелигентност...и задължителен преговор на уроците Откъде идват бебетата и Как се прави бебе  Tired
Лошото е че тези все някога ще успеят да забременеят...

# 1 331
  • София
Цитат на надежда, па после - здр гери се казвам  newsm78
На това пък какво му е странното?
Едното си е ник, а другото - името на лицето или поне това, с което се представя.

# 1 332
  • София
Вече се убеждавам, че преди секс някои трябва да минават тест за интелигентност...и задължителен преговор на уроците Откъде идват бебетата и Как се прави бебе  Tired
Лошото е че тези все някога ще успеят да забременеят...
Лиляна,   Peace Това си помислих и аз и направо се стреснах! И на нас тук ни е смешно, защото това са бисери, но като се замисли реално човек то си е направо страшно.

# 1 333
quote author=P@P!T() link=topic=805947.msg29298234#msg29298234 date=1414056037]
Моля ви, пишете ми дали на някоя от вас и се е случвало същото и може ли само по това, че съм качила 4 килограма и имам киселини да си мисля, че съм бременна. Дайте ми съвет, моля ви.
[/quote]

Ако по това се определяше бременност,тежко им на жените с проблемен стомах и тези предразположени към напълняване Money

# 1 334
  • на 4-ия етаж до асансьора
Скрит текст:
Цитат

Очаквам да се включи пак с молба да й хванем една мъжка жаба и да я държим докато я препикава.

И жабата задължително да е поръсена със сода за да шупне...Ай чИстиУ!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт