Лещи за очи - 5

• 132 632
  • 858
  •   1
Отговори
# 45
Хм, и що да давам 50 кинта за месец, като 3 месечните са ми под 30лв newsm78

# 46
  • София
Попаднах на тази заключена тема от днес, със 262 мнения (които не се виждат), и респективно не мога да питам там нищо  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781358.0;topicrefid=91
Някой от вас да е успял да се включи??  Thinking

Реклама със забранени коментари  Joy

Ами онези 262?? newsm78

Даденият потребител има толкова мнения. Както ти имаш 5 847   Hug

Темата е посетена 262 (вече не толкова пъти). Няма публикувани мнения.

# 47
Не знам защо, но аз като нося цветни лещи и очите ми се чувстват некомфортно - усещам ги, изморяват ми се, да не говора, когато зеницата се разшири и се застъпи с част от лещата - тогава пък виждам размазано.

Жени, има ли някакво обяснение за това - индивидуално ли е или е често срещано при цветните лещи?

# 48
smile3555-Rovaniemi; е що реших че са от потребители-не знам   33uu
*Женя*, благодаря за отзивчивостта Hug
Естествено първото ми питане касае цената и бройката  Money
Цветните(също цената)-има ли с диоптри -7,50 и -9.50?
"
От понеделник цветните лещи на Alcon могат да бъдат изпробвани безплатно в по-големите оптики в цялата страна."-освен (предполагам) Joy Optics , къде другаде?

С твоя диоптер няма, ако нещо може да се измисли цветно с такъв диоптер- ще ти пиша на лични Simple Smile
А относно пробването на цветовете чрез мостра, ще те подведа, би трябвало всяка оптика, която продава лещите им да може да откликне.
Със сигурност имаше и тест да насложиш цветовете върху снимка си, но сега нямам време да го търся.

# 49
Не знам защо, но аз като нося цветни лещи и очите ми се чувстват некомфортно - усещам ги, изморяват ми се, да не говора, когато зеницата се разшири и се застъпи с част от лещата - тогава пък виждам размазано.

Жени, има ли някакво обяснение за това - индивидуално ли е или е често срещано при цветните лещи?

Често срещано е при цветните лещи, тъй като вечер, разширявайки се зеницата попада в оцветената част на лещата, но това не е нещо, което е притеснително или може да увреди окото.
По повод цената им ( цветните) каталожната е 68 лв за  две бройки. Има ги и с диоптри, доколкото помня до 6 дпт.

# 50
Благодаря за отговора *Женя*  Hug

# 51
Често срещано е при цветните лещи, тъй като вечер, разширявайки се зеницата попада в оцветената част на лещата, но това не е нещо, което е притеснително или може да увреди окото.

Да, това го знам. Тук намерих цветни лещи с диаметър за зеницата 14, 5, но пак го има този ефект. Не е приятни, нищо, че е безвредно.
По-скоро питах натоварват ли повече очите, но явно е индивидуално и аз чувствам дискомфортно с цветни.

Сега си купи сиви, ами като вълчица съм в очите, чак е страшно да се гледам - не стоят естествено въобще.

# 52
Самсара, диаметъра на лещата е нужен , за да покрие по- голям ирис, а вътрешния отвор е този, който ти пречи.

# 53
Самсара, диаметъра на лещата е нужен , за да покрие по- голям ирис, а вътрешния отвор е този, който ти пречи.

Хм, аз си мислех, че диаметъра за вътрешния отвор е в описанието  Rolling Eyes - 14,5 мм. , а не диаметъра на лещата.

# 54
  • На зелено
В@ня, броят коментари на съответният рекламен потребител беше 262. Относно бройката на прегледалите темата потребители, това е отделен въпрос  Peace

# 55
През изминалата седмица веднъж между свалянето и слагането на лещите минаха точно 4 часа и половина. На разтвора пише, че поне 4 часа са нужни за дезинфекция.
На сутринта при слагането ги измих и ме дразнеха, измих ги и втори път, а дясната - и трети. Оправиха се и слава Богу, нямах проблеми през деня.
На вас колко най-кратко ви е било времето за стоене на лещите в разтвора?

# 56
  • София
Ако знам, че ще е дълъг ден - махам и слагам след час-два, зависи колко време мога да си позволя. Не ме дразнят, просто искам да не натоварвам очите, особено като работя пред компа. Wink

# 57
Някой купувал ли си е цветни лещи от тук или чували ли сте някакви отзиви ?
http://www.etropolitan.com/index.php

# 58
Mного съм недоволна от обслужването в Джой Оптикс в Кауфланд Банишора.  Crossing Arms
Питах каква е цената на тримесечни Карл Цайс с отстъпка, продавачката  Close ми отговори - 25,60 лв.  Заинтересувах се за контейнер - 2.20 лв. След като си изпросих касовата бележка видях, че контейнера е без отстъпка. Въпроса не е в 40те стотинки, а в гадното и пренебрежително отношение. За какво ми е тая карта за отстъпка като не ми я дават?  Rolling Eyes Защо ми се налага да искам касовата бележка като те са длъжни да ми я дадат?
Много съм доволна от обслужването в Джой Оптикс в Хит Люлин, Била Надежда и най-много на АлаДин, зад Съдебната палата. Винаги са ме посрещали усмихнато и са отговаряли на въпросите ми. Сега уж за по-наблизо и егати и разочарованието от некадърното обслужване.  Close

# 59
ох, Естел, то на някоя сърдита продавачка винаги можеш да попаднеш. неприятно е, защото за мен купуването на лещи и очила си е малък ритуал и много се кефя когато си тръгна с мостри, контейнерче или кърпичка за почистване - подарък или ми направят отстъпка в оптиката.
ти продължаваш с цайс, доволна ли си? аз ги зарязах, от днес съм с проклиър (купър вижън), ще дам отзиви като ги понося малко.

Общи условия

Активация на акаунт