БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 35 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
  • Мнения: 22 554
Лита, Гугъл дава рецепти в блогове, та изпитани са значи.  Simple Smile  
Ето 1я линк например - http://www.mycookingbookblog.com/bananov-hliab/ , който хляб е описан и като "бърз и лесен".  Simple Smile

# 691
  • Бургас
  • Мнения: 621
Привет дами с какво мога да поднеса чипс от скариди сос  newsm78 какъв или нещо друго



 Peace

# 692
  • на последния етаж
  • Мнения: 9 871
Търсих аз в Гугъл, но реших да питам и сред вас. Wink
Благодаря! Ще избера някоя рецепта.

# 693
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 576
Морена/а и другите, който е на линия/
моля те пак за рецептата ти за лазаня Praynig
Аз, като децата на Пепчо, все да си питам, не си записвам Embarassed - и така, докато я наизустя Peace

# 694
  • Мнения: 9 448
ааа не  Naughty вече  за боб, ориз и картофи и пържоли (най вече) не ми звънят  Laughing Но явно така става, наизустява се  Wink

на тази сме фенове у нас http://pep-4o.blogspot.com/2012/06/blog-post_15.html но корите вече си ги правя

# 695
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 576
Мерси,Пепчо Hug
Разсмя ме, аз съм висш пилотаж Joy Joy Joy
Тези въпросчета с картофите и боба ги минах отдавна.
Но, истината е, че последно ми се наби от теб в главата за ориза да стане хубав, а не както го правех на каша. Вече слагам студена вода Peace

# 696
  • Sofia
  • Мнения: 22 554
Морена/а и другите, който е на линия/
моля те пак за рецептата ти за лазаня Praynig
Аз, като децата на Пепчо, все да си питам, не си записвам Embarassed - и така, докато я наизустя Peace
Заповядай - http://morrennaa.blogspot.com/2013/12/blog-post_8.html   Hug

# 697
  • София
  • Мнения: 10 825
Вече слагам студена вода Peace
Я и аз да науча нещо. Къде слагаш студена вода?

# 698
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 576
Вече слагам студена вода Peace
Я и аз да науча нещо. Къде слагаш студена вода?

Хайде и ти Hug
след като съм го запържила му слагам студена водата, къде другаде Wink Peace

Мерси, Морена Hug

# 699
  • Sofia
  • Мнения: 22 554
Hushpuppy, Onna пита, предполагам, Шото и тя кат' мен не слага на ориз студена вода, а напротив - вряла.  Simple Smile

# 700
  • София
  • Мнения: 10 825
Hushpuppy, Onna пита, предполагам, Шото и тя кат' мен не слага на ориз студена вода, а напротив - вряла.  Simple Smile
Мхъм.... преди слагах студена (от чист мързел) и ми се размачкваха зрънцата и ставаха на каша като го пека. От тук научих, че така не се прави.... от както почнах да добавям гореща вече е ок......
Реших че това със студената е някаква друга технология  Peace

# 701
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 576
Да, слагам вече студена вода и ми става ориза отделен Peace

Айде, сложих да си печа лазанята, мммм..
Този път направих повечко бешамел, че миналия път ми беше суха, дано да стане хубава сега Praynig

# 702
  • Мнения: 21
Здравейте, подариха ми този комплект за карвинг.
http://chefs-heaven.com/5/6/3526.html

Но естествено няма упътване.
Може ли някой да помогне с линк към упътване за точно този комплект или нещо подобно, което да ми свърши работа.
Ако може да е на английски или руски упътването.

Всъщност въпроса ми не е спешен, но не знаех, дали да пускам отделна тема. Ако някой се занимава любителски с карвинг, бих желала да си кореспондираме, или нова тема да се пусне....

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 19:31 от raldimi

# 703
  • Sofia
  • Мнения: 29 053
малко е инфото,но пак е нещо... http://www.intaiwan.ru/carving.html
http://karving.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=12

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 19:33 от Doli

# 704
  • Пловдив
  • Мнения: 44 178
Може ли изпитана рецепта за сладко от череши  Peace

Общи условия

Активация на акаунт