Новите ни козметични похождения 57

• 65 848
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Street of Dreams

Чакам някакви отзиви след известна употреба  bouquet

# 226
# 227
  • USA, Steak State
Приордър

Четката, понеже ми е доста интересна от известно време

# 228
  • на последния етаж

# 229
  • София

Чакам някакви отзиви след известна употреба  bouquet

Задължително ще споделя в темата за професионалните продукти за коса  Heart Eyes

# 230
# 231
# 232
  • София

Чакам някакви отзиви след известна употреба  bouquet

Задължително ще споделя в темата за професионалните продукти за коса  Heart Eyes
О и аз утре ще се сдобия с моя.Чака ме в пощата.

# 233
Аз съм много доволна от този шампоан и си го подържам.

# 234
  • USA, Steak State
Искам да си взема нещо на Керастаз ( не знма дали така се пише) другата седмица като съм във Варна и мога да намина през Рибката. Не мога да намеря точен продукт за косата си. Не се боядисвам, косата ми е просто с тънък косъм, коя серия ми препоръчвате?

# 235
Искам да си взема нещо на Керастаз ( не знма дали така се пише) другата седмица като съм във Варна и мога да намина през Рибката. Не мога да намеря точен продукт за косата си. Не се боядисвам, косата ми е просто с тънък косъм, коя серия ми препоръчвате?

момичетата от темата за професионалните серии вероятно ще ти помогнат повече отколкото в тази  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778200.0

# 236
  • Street of Dreams
Aз поръчах Kerastase Exfoliant Purifiant, който също е за мазен скалп и дано съм толкова доволна, колкото и вие от Divalent. За да има смисъл от Денсифик шампоана ми, сега поръчах и маската , въпреки че смятам да мина на Пурифиант като дойде. С което ще имам продукти за коса за година напред.

# 237
шампоан и балсам
Скрит текст:
от тези душ-гелове с нар и малина мирише на бонбонки  Heart Eyes  Crazy

# 238

Лита, би ли споделила откъде го взе? Не съм го срещала отдавна Peace

# 239

цвят: Radiant Beige
Състава много ми харесва, доста подобни съставки има като в Матрициума на Биодерма

Общи условия

Активация на акаунт