Новите ни козметични похождения 57

• 65 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • USA, Steak State
Новата колекция на марката. Мисля, че се говореше в другата тема, че няма да идва в БГ.

# 586
Пфуу! Веднъж и аз да се захласна по МАС, пък то за нищо.
Благодаря все пак.   bouquet

# 587
  • USA, Steak State
Пфуу! Веднъж и аз да се захласна по МАС, пък то за нищо.
Благодаря все пак.   bouquet

Мисля, че може да се поръча от Англия. 

# 588
Колекцията е налична и на немския сайт на МАК. Аз няма да си идвам до Август, но ако на някой му се чака, мога да взема нещо.

# 589
Guerlain 'Parure de Lumiere' Light Diffusing Foundation SPF 25 

Sisley Paris Creamy Mask with Tropical Resins

La Roche-Posay Toleriane dermo cleanser

La Roche-Posay Anthelios 60 sunscreen lotion spray  

Sally Hansen InstaDri nail polish #440 Mint Sprint

# 590
  • София
Sheki, благодаря! Аз последно така почнах да нанасям коректора. И моя цвят е много светъл, но и аз съм доста светла, така че ми върши работа.

Охо, пуснаха ли я вече колекцията на Pedro Lourenco за MAC! И аз дебна ружа.  Crazy

# 591
  • София
За лятото. От ФЮ с вчерашното -25%. Heart Eyes

# 592
# 593
За двойния руж от Pedro Lourenco едно ласкаво мнение не съм прочела досега. Според няколко източника трябвало брутално чегъртане, за да пусне горе-долу цвят, а и искала яко наслагване. Определят го като един от най-лошите продукти на МАС. Но че изглежда красива опаковката, не може да се отрече. И аз го исках, но след толкова много негативи се разколебах.

# 594
  • USA, Steak State
За двойния руж от Pedro Lourenco едно ласкаво мнение не съм прочела досега. Според няколко източника трябвало брутално чегъртане, за да пусне горе-долу цвят, а и искала яко наслагване. Определят го като един от най-лошите продукти на МАС. Но че изглежда красива опаковката, не може да се отрече. И аз го исках, но след толкова много негативи се разколебах.

На принципа на лични отзиви съм. Simple Smile Ако не ми хареса все ще се намери кой да го приюти. Simple Smile Ще дам мнение, разбира се.

# 595
Beautyholicа, как ти се струва ФДТ? Познавам го само от проба, но беше 40 градуса тогава и го набедих, че лъсвам, но все си мисля, че трябва пак да го пробвам. Ти с каква кожа си?

# 596
Аглая Епанчина, не е мъжки аромата определено.
По-свеж е в сравение с другите два. Те всички имат бергамот и цитрус, но тук е по-изразен.
Но на мен не седи никак дълго. Днес се напръсках и след 3 часа не се усещаше нищо.

Класическата Ботега е по-наситена, по-дамска, ако мога така да ес изразя. Има повече цветно усещане, може би от пачулито. Има и тази кожена нотка, което го прави и по-spicy.
Утре ще си пръсна и от него, да видим как ще се държи, че ми дадоха мостра.

Имам мостра и от мъжкият аромат, той определено върви към унисекс. По-мек и някак сладък ми се струва в сравнение с Essence Aromatique.

Мелани, много благодаря за подробния отзив; много ми се иска да пробвам тази нова Ботега, но подозирам, че няма да има къде.

Но класическата много ми харесва, сдобих се с нея пак без да я пробвам и не съжалявам нито за миг.

# 597
  • Бургас
Това щото ми се слаби ангелите и магазинерката на Витошка ме омая Simple Smile

Аз не бих съжелявала за такава разкошна палитра,честито и със здраве да я ползваш  bouquet  bouquet  bouquet

# 598
  • София
Малко четки с любезното съдействие на viv_pl.  Hug
HAKUHODO - J116 Highlight Brush Round & Flat

HAKUHODO - Yachiyo, large Pointed

HAKUHODO - G5537BkSL Powder Brush pointed

Sigma F-80

Sigma E10

Sigma F25

# 599
  • София
Мihaela_z, честито!  Hug
Как ти се струва Sigma F25? Става ли за хайлайтър или е голяма?

Общи условия

Активация на акаунт