"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Оле бе,хора,бях забравила колко  е нежна сцената в болницата,как нежно държи ръката на Мира,Яманко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ммммммммммммм

# 706
сега стана ква стана,немога да намеря 6 епизод преведен,във Vbox-a на 5 епизод писали че е 6-ти,айй объркване стана,голяма каша в главата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:c0fcb2a5ee его го 6-ти
а на тебе,казах ли ти днес,че те обичам  Mr. Green

Оле бе,хора,бях забравила колко  е нежна сцената в болницата,как нежно държи ръката на Мира,Яманко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ммммммммммммм
А как я целува и как й говори с един дрезгав глас  smile3544 smile3544 smile3544

# 707
и как натри носа на АШК-то  Party Party Party

# 708
# 709
Вени,май сме си само двете с тебе  Mr. Green Heart Eyes Hug,аз си гледам превъртам където няма Ямира и нещо по така ти си качваш снимки,екстра ни е  Mr. Green Hug,минавам на 7 боилум  hahaha(как го казах само)

# 710
Даааааа, страхотен беше  Party Party Party Party Party Party

Днес бил рожденият ден на Дафне.  Peace Да е жива и здрава и да участва в още много успешни проекти!   ura

# 711
Вени,май сме си само двете с тебе  Mr. Green Heart Eyes Hug,аз си гледам превъртам където няма Ямира и нещо по така ти си качваш снимки,екстра ни е  Mr. Green Hug,минавам на 7 боилум  hahaha(как го казах само)
Party Party Party Party Party Party Ами да, какво лошо ли ни е  Party Party Party

На тоз Керем бей е пропуснал да му прибере телефона  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712
Даааааа, страхотен беше  Party Party Party Party Party Party

Днес бил рожденият ден на Дафне.  Peace Да е жива и здрава и да участва в още много успешни проекти!   ura

Peace Peace  dance dance dance

# 713

Туй ми е познато  Naughty Откъде е копнато пак  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 714
  • близо до брега на морето

Туй ми е познато  Naughty Откъде е копнато пак  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
при нас има такива гемии Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 715

wavey wavey wavey

Toзи https://twitter.com/semihilker54/with_replies разправя, че Тан щял да отвлече Яман на някакъв остров в Тузла.  Бил го видял това на сета. И снимката с яхтата е негова - тази и предната.  Peace

# 716
Hug Hug Hug гледам някаква бъркотия с новата тема става  Mr. Green Mr. Green

Аз съм я приготвила новата и даже след малко ще я пусна, че довечера не знам кога ще влезна.  Peace Ивето също има дял в новата тема.  Peace

Синан, ако имаш желание, както и някой друг, ако има такова - аз нямам против отвреме на време някой друг да пуска темите.  Peace само трябва да се разберем по-рано за да не се занимавам аз.  Hug Hug Hug Hug

Ани, аз не знаех, че си има човек за тази работа, за това аз отворих нова тема, но ivva като ми тръгна със кофите и аз научих. Отново се извинявам на всички!  Wink

Hug Hug Hug няма за какво да се извиняваш.  Hug Hug

# 717
Дефне е била на премиерата, но пък актрисата в гл.роля я няма  newsm78 newsm78

И Крачи туитна и тела ми писна  Party Party Joy Joy Joy Joy

Metin Akdulger ‏@MetinAkdulger 37s

"Bensiz" yeni fragmanı http://scontent-b.xx.fbcdn.net/hvideo-prn1/v/t42.1790-2/10345243 … 1&oe=536B8123

Crazy Crazy newsm47

Ами как да я има актрисата, като са свършили снимките на филма и дим да я няма - далече от Крачо  hahaha hahaha hahaha

# 718
Момичетаааа,успях,успях,успяяяяяяяяяяяяяяях,немога да си намеря мястооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Данииии, супер!!! Браво на теб!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 719
Ивче Hug Hug Hugбраво бе къз-виж ти и от турски превеждаш-евалла Peace Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ауууууу от кога бре  smile3506 smile3506 smile3506

Joy Joy Joy Joy Joy Браво - колкото повече, толкова повече.  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт