Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №33

• 72 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Luxemburg
Този в горния ми пост не е ли точно издаден? Ние понеже баш май от най-големите ролки си купуваме Simple Smile
Да, такъв е. Той е като моя модел който имам, само марката е различна.

# 676
  • София
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата, но спешно трябва да поръчам един бебефон от немския Амазон (продава се от Амазон) и искам да се информирам за гаранцията - ако даде дефект или се окаже, че не работи както се очаква, какво правя?
Благодаря предварително за отговорите (съжалявам, че нямам време да изчета цялата тема, сигурно е обсъждано)

# 677
  • София
Аз пък да се оплача, днес трябва да дойдат от вип-а ножовете, които си поръчахме...преди близо вечност...та UPS ще ги доставят... до тук чудно, ама в сайта пише, че щели да доставят между 9-19 часа, а може и по-късно... не можели да планират точен/ориентировъчен час за доставката...егати и куриера, цял ден  и вечер  вързана да ги чакам ли трябва да съм... мрън, мрън...
А и якето на чевето е в гъбите и умирам от нетърпение да си го вземем и не смея да мръдна от къщи сега - още едно мрън.

# 678
  • БУРГАС
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000SOG7BY/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
жирафчето е намалено, което рядко се случва.

# 679
  • Luxemburg
За любителите на Киндъл в неделя 15 ще има намаление http://www.amazon.de/gp/feature.html/ref=amb_link_181854307_1?ie … mp;pf_rd_i=301128
Angel_Dust, освен да оставиш бележка да го предадат в съседите на които имаш доверие и да скокнеш набързо (колко е София  Sunglasses). Аз преди месец така се вързах цял ден да ги чакам. Предната година ми ги носеха в 9ч. в къщи но нещо се смениха нещата и вече незнайно в колко часа ги носят амазонските стоки (тук специално бусче с външна фирма ги разнасят) и аз почнах да си ги пускам до пекап станция. Ама като поръчката е голяма няма как да я оставят в станцията и си я пуснах до адрес. В 17ч. неиздържах и излизам с децата да ги водя в парка да потичат и на входа пристига бусчето. Направих се на много ядосана че ги чакам цял ден и според тракинга предния ден в 15ч. за в страната. Човека ми се извини няколко пъти и каза че наистина вината е в него и друг път щял да гледа да ми ги носи навреме. То аз за 3г. не съм попадала на един и същи служител до сега така че да се срещнем отново е много малко вероятно. Дано при теб да ги донесат овреме, че да можеш да минеш и през гъбите. А защо не пробваш да ги питаш към колко им е планувано да минат през твоя квартал. Аз едно време имах една пратка която като теб нямаше как да окажа в колко часа да я донесат и понеже цял ден на работа нямаше как стоя да ги чакам и сутринта в деня на доставката се обадих и те по номера видяха в кое камионче са я сложили и приблизителното време което се очаква да минат през моя район. Така можех да се организирам и да се прибера да си я взема. Опитай, нищо не губиш.
Ev_e ако е на Филипс гаранцията важи и в БГ и си го носиш на Ивентас (на околовръсното ако си от СФ) и ти го заменят с нов. Иначе си пише колко време е гаранцията на страницата. Ако се развали пишеш на амазонци и те или те пращат при оторозирам сервиз или да им го пратиш и ти пращат нов. При всички случаи без бебефон няма да останеш. най-добре е да пуснеш линк за да сме ти по-полезни.

# 680
  • София
Рони, той мъжът ми се прибра днес по-рано, мина на връщане и взел якето(те гъбите са на 10 мин от къщи Simple Smile), UPS още ги няма, но поне сега  като и той се прибра не сме вързани чак така с дечко,  но все пак е страшно тъпо от тяхна страна.

За якето
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BQYNEXE/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1  Смесени чувства изпотвам, цвета е доста по-зелен от на снимката.  Материята ми е някак по-лигава отколкото  очаквах,  и имам съмнения до колко ще пази в дъждо това нещо, иначе не е лошо само по себе си, но  и тези пари са му много, за реалната цена да не говорим.
(старото дето го загуби беше къде-къде по...)

# 681
  • Luxemburg
Споделете как става подмяната на обувки с по-голям/по-малък номер? До сега съм връщала само дефектни и то от UK и веднага ми изпращаха нови, но сега падна голяма дискусия с немците. Вчера получих обувките поръчани на 7.06. Днес ходих до фирмен магазин да премеря едните сандали и се оказа че тези сандали действително са уголемени с 1 номер http://www.amazon.de/gp/product/B007CFA06A/ref=ox_ya_os_product_refresh_T1.  Влизам в чата да питам как да ги подменя - неможело. Можело само да ги върна и да получа рефанд. Да ама съм ги купила с -30% и почна едно пазарене да си ги пусна отново, а те да ми коригират цената като предишната. Накрая склониха (те си мислят че не им знам игрите и ще се откажа  Twisted Evil) и като влизам да видя дали са оправили цените виждам че дори сумата е станала по-малка. От 30€ са станали 15.70, а от 40€ на 21. То почти 50% са ми ги направили. Имате ли идея защо така? Във формата им ми даде да попълня защо искам да ги върна и аз написах че са по-големи, но никъде не мога да напиша да ми пратят по-малки. Някой с повече опит при замяна да сподели да знам за в бъдеще.

# 682
  • София-Лагера
Изтеглили са на позната 75 лири от Амазон.
Освен Amazon Prime който 50 лири не се сещам за останалите 25.
Да не са вдигнали таксата?

# 683
  • софия
Изтеглили са на позната 75 лири от Амазон.
Освен Amazon Prime който 50 лири не се сещам за останалите 25.
Да не са вдигнали таксата?
The membership fee for Prime is £79 per year.

# 684
  • София

ronicat, благодаря за отговора!
Ето този бебефон съм избрала, заради ниската цена
http://www.amazon.de/Motorola-Digitales-Babyphone-DECT-Technolog … rds=motorola+mbp8

Ако се окаже, че обхватът му не е достатъчен (живея в ЕПК блок и скапаните бебефони не могат да хвърлят сигнал от спалнята до хола - 3 м; трябва ми и за вилата - 2 етажа разстояние), ще мога ли да го върна и да ми възстановят парите?

Чета за гаранциите и връщането на пари в английския Амазон, защото не разбирам немски, но не го намирам казано в прав текст. Пише, че трябва да е в original condition - как да го разбирам? И че имаш 30 дни да го върнеш - за своя сметка ли?

# 685
Ev_e аз имам същата моторола, доволна съм, ползвам я вече 1.5г . Моята я взех за 11п. от англ амазон

# 686
  • София
Супер цена! Сега е 19 п - излиза същата цена с доставката, както от немския Амазон, но предпочитам да ми е с европейски щепсел, затова съм се насочила към немския.

Ако случайно живееш в бетонна кутийка като мен, моля те, сподели дали се смущава сигналът.

# 687
Възможно ли е доставката до Б-я на този фритюрник да е станала 28 лири?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042EU3A2/ref=s9_simh_gw_p79 … mp;pf_rd_i=468294

# 688
  • София
Их, тези от Вип-а, явно нещо не са попълнили като хората и ин тайм не са могли да доставят пратката, нямало и тел за връзка, а ние бяхме оставили...утре ще има чуванка, ама явно надали тази седмица ще си ги получим.

ronicat - да не са ти приспаднали цената за транспорта нещо, нали при подмяна трябва да е за тяхна сметка?

Мъжът ми пък много хареса на дечко якето и си поръча и за него http://www.amazon.co.uk/Dare-2b-Struckout-Jacket-CAMOUFLAGE/dp/B … ;keywords=Dare+2b само като за мен няма някое такова тъничко и намалено леко якенце Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 22:01 от Angel_Dust

# 689
Не ми се е смущавял сигнала досега. Аз съм била на 1ви етаж , а детето на 2ри и е 6 машинката

Общи условия

Активация на акаунт