Защо се предполага, че домакинската работа е задължение на жената?

• 30 366
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 675
  • Насред хаоса

Драги ми дами, ако мъжете искаха и можеха с голяма педантичност да се грижат за домовете си, за какво сте им вие? Да, има такива мъже, но те са или стари ергени, или меки китки. Помислете върху това! Не се отказвайте от привилегията да бъдете нужни на мъжете, чрез създаването на уют, спокойствие и добро отношение в дома си. Защото един истински мъж може да мине без това и да си живее кефски живота, но вие можете ли да минете без него? Wink

ooooh!  А за какво ми е на мен търтей, дето няма да иска едни чорапи да си извади от шкафа, щото не било мъжка работа?
Направо се чудя до каква степен са промити мозъците на някои жени. Да бъда нужна не заради това, което съм и заради което ме е взел, ами заради подгъзването. И това, което си описала като истински мъж, не е мъж, а болна от мързел и предразсъдъци свиня. Истински мъж ще се занемари да живее в кочина, с мърляви дрехи и прочие - да, бе, да.
И да, някои ще можем да минем и без мъж, ако се наложи.

# 676
По повод позицията на Лабрадора, си мисля че тези тъпотии с мъжко-женското разделение се вменяват още докато сме деца. Спомням си, че като дете при баба ми си играех с едни две момчета. Постоянно бяхме заедно и си прекравахме чудесно, но те се криеха, че си играят с мен - т.е. с момиче. Срам ги беше от другите момчета, защото им се подиграваха, че играят с момиче. И те го правеха наистина, подиграваха се и буквално ги сочеха с пръст.
Та сигурно има мъже, които смятат, че ужасен удар по мъжката чест да измиеш съдовете и смятат тези, които го правят за путьовци.

# 677
Ау това ми навява спомени , как майка ми постоянно ме караше или да оправям леглото на брат ми или да правя други неща за него само защото  : ТОЙ Е МОМЧЕ ! Леле още полудявам само като се сетя и тогава бях така, даже брат ми казваше , че : " Голям бой ще ям от мъжа си " , защото отказвах да му прислужвам! Дори и сега майка ми като идва на гости и мъжа ми реши да направи нещо елемнтарно , като да прибере  масата или да я сложи , тя веднага скача по предлог " При две жени тука, мъжа да домакинства !! " Ей често , като го чуя ставам звяр  #2gunfire. И да си призная , още не съм яла бой от мъжа си , че не съм му сложила да яде  Joy

# 678
Ау, и свекър ми е такъв - нищо не пипва вкъщи домакинско. Даже чаша вода не си налива сам.
Пупу, че ММ не е прихванал от баща си  ooooh!

# 679
  • София

Драги ми дами, ако мъжете искаха и можеха с голяма педантичност да се грижат за домовете си, за какво сте им вие? Да, има такива мъже, но те са или стари ергени, или меки китки. Помислете върху това! Не се отказвайте от привилегията да бъдете нужни на мъжете, чрез създаването на уют, спокойствие и добро отношение в дома си. Защото един истински мъж може да мине без това и да си живее кефски живота, но вие можете ли да минете без него? Wink
doh
Ама разбира се, че можем!
В момента, в който задържам мъж с готвене, чистене и прочее тъпотии или ми станат задължение смятам да се гръмна от упор.

# 680

doh
Ама разбира се, че можем!
В момента, в който задържам мъж с готвене, чистене и прочее тъпотии или ми станат задължение смятам да се гръмна от упор.

Нали знаеш  - след сватбата Пепеляшка побъркала принца с манията си за чистене. Тя само това умеела  Wink

# 681
  • София
Как живеят тия жени като Popule под такова огромно напрежение нон стоп, направо не им завиждам... Crazy

Много лесно - фащат си баровци с добри сърца. Joy hahaha Wink Ама нещо и трябва да дадеш де, то не става само да седиш и да се правиш на красива. Аз, например, готвя много вкусно! Винаги прясна домашна храна прави чудеса!  chef
(а както знаем, любовта на мъжа минава през стомаха Laughing)

# 682
 Прави мъжа дебел.

# 683
  • София
Има някакъв дефект.
Познавам доста жени, които държат баровци с личните си качества, без да им се налага да готвят, притоплят чехли и прочее.

И мързелив. То на това се разчита де.

# 684
Как живеят тия жени като Popule под такова огромно напрежение нон стоп, направо не им завиждам... Crazy

Много лесно - фащат си баровци с добри сърца. Joy hahaha Wink Ама нещо и трябва да дадеш де, то не става само да седиш и да се правиш на красива. Аз, например, готвя много вкусно! Винаги прясна домашна храна прави чудеса!  chef

А, според мен мястото е две педи по-надолу  Laughing

# 685
  • София
...

Мерси за такъв... да кажем мъж  Stop

# 686
  • София

Ти остави тази работа. Моят никак даже не е дебел. Ама е табиетлия. То тия, дето се нафърлят като свине, маат всичко и стават дебели. А моят си пада по отбрани гозби...А аз пък, за късмет, обичам да ги готвя. По малко, но вкусно, е нашият девиз. Ако си претенциозен на храната, по-трудно се намира някое прасенце, дето може да ти насмогне на вкуса. Два пъти намиг  Wink Wink

Така като слушам тука дамите с картофената яхнийка, все повече ми се затвърждава това усещане. Laughing

П.С. Тази вечер ще хапваме телешки рулца с вино.

# 687
  • София

Аз не се продавам, госпожа Sunglasses

# 688
  • София

Аз не се продавам, госпожа Sunglasses

Joy Joy Проблемът си е изцяло твой! Laughing

# 689
  • София
Е някои жени действително няма какво друго да предложат освен манджичката вечер, да не ги съдим.

Общи условия

Активация на акаунт