Може и да бъркам, няма да се връщам, но останах с впечатлението, че точно ти не признаваш различните начини, задължително жената си подхваща "женската" работа и няма начин да правите, каквото искате, защото е смешно.
Ако греша, извинявам се предварително.
[/quote]
Не грешиш, но това което правя ми е приятно... И ...според мен поне е нормално да се отнася към "женските" неща. Приятно ми е да избърша прах, да сготвя и...абе нещо там да си го гледам как става хубаво...
За основното - вече казах няколко пъти - прозорци, бани, тоалетни...килими....нали.

Айде да кажа за прословутото простиране - Еми просто няма начин да заставя мъжа ми с лехена!
Трябва да съм...айде да не предизвиквам..., ама при положение, че се прави един път на 2 седмици, че и дъщери имам, как пък не съм го оставила на него...
Не, че няма да се посмея....Обаче..нито той знае къде е лехена, нито пък знае къде точно е простора.
Това малко, като онази тема...бръснете ли се пред мъжа си, или там какво беше....
Еми, не искам всичко да е общо и да си имам "партньор"..
Аз имам нужда от мъж, и такъв си го харесвам...
Ако е за равноправно партньорство...ми дай да се оглеждаме еднополово... Щото, то ако е само за единия секс....Къде ли не е.
Все повече се превръщаме в ...метро. Т.е вие...
Много дълго стана, ама не мога да ви чета непрекъснато, все пак и на работа ходя, та....С две думи:
На мен ми харесва да "правя" красиво и удобно! На него - "здраво" и "практично"!
Всичко останало - в графа належащо и необходимо го павят други!