Защо се предполага, че домакинската работа е задължение на жената?

• 30 203
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 900
В казармата на провинилите се им се връчваше
четката за зъби (тяхната  най-често) и търкаха
фаянса в санитарните помещения ... наказание
си беше.

Значи познах че си дядка Laughing Laughing
Щом и в казармата си ходил

То не че не беше очевидно по дядешкото мислене
Кажи честно. Имам познати, набор 87, които са ходили в казарма. И те ли са дядки?! ooooh!

Този набор са ходили в казарма по избор. Лабрадора е ходил, когато е било задължително за всички мъжки

# 901
  • където ми харесва
В казармата на провинилите се им се връчваше
четката за зъби (тяхната  най-често) и търкаха
фаянса в санитарните помещения ... наказание
си беше.

Значи познах че си дядка Laughing Laughing
Щом и в казармата си ходил

То не че не беше очевидно по дядешкото мислене
Кажи честно. Имам познати, набор 87, които са ходили в казарма. И те ли са дядки?! ooooh!

Този набор са ходили в казарма по избор. Лабрадора е ходил, когато е било задължително за всички мъжки

Всъщност, казармата беше задължителна включително и за набор 88 Laughing Ама, ти явно не си ходил нито когато е била задължителна, нито по избор.

# 902
Eстествено че не съм.

Гугъл ми помогна, то това дето го броиш за "казарма" 88-ми набор, не е ли само 2 седмици?

# 903
  • София
Извинете, но този младеж ще го докладвам.
Или да внесе още малко забава в бг-баба?

# 904
  • тук-там

"Младежа" определено е без  п...шка, така, че споко - просто крещяща нужда от внимание....
На такива хора би трябвало да им се помогне..... Peace

# 905
Дива бабо зайке, много пъти намеквах, подсказвах, ама не вдяваш. Затова ще подскажа пак:

Свиренето на китара не е мъжка работа. Класирала си я грешно Laughing Laughing Laughing

# 906
  • тук-там
Дива бабо зайке, много пъти намеквах, подсказвах, ама не вдяваш. Затова ще подскажа пак:

Свиренето на китара не е мъжка работа. Класирала си я грешно Laughing Laughing Laughing

Ми нали и аз това казвам, че нямаш пишка.... ooooh!

Божееее, аман от недоизч....ни девойки!

# 907
  • където ми харесва
Eстествено че не съм.

Гугъл ми помогна, то това дето го броиш за "казарма" 88-ми набор, не е ли само 2 седмици?
Да го броя за казарма? Не съм определяла аз до кога и колко време да бъде казармата. Казвам ти само, кой беше последния набор със задължителна казарма.
И между другото, когато искаш хората да знаят пола ти, да знаеш "китариста" е в мъжки род.

# 908

Ми нали и аз това казвам, че нямаш пишка.... ooooh!

Божееее, аман от недоизч....ни девойки!

Бравооооооо! Малко български реотан, ама взе че загря най-после.
В предишните постове все ме обиждаше на педераст, сега на недоизчукана девойка.
Има напредък Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Чакам следващия бисер Laughing Laughing Laughing

# 909
Adellle, не държа да се знае пола ми. Все ми е тая дали във форума го знае някой или не. Китарист е обобщително и за мъже и за жени, тоест включва и жените китаристи.
Доколкото знам и двете форми са правилни. Не съм езиковед (eзиковедка звучи странно), за да се произнеса категорично, но смятам че не греша. Не че има кой знае какво значение.

# 910
  • Galaxy 13197853088
Недей, може да достигне нови
висоти, на мен ми дреме на  ...
дедовия  Laughing

# 911
  • София
Аз нямам против домакинската работа, стига да не ми се натяква, че е мое задължение и стига да не вървя след всеки като прислужница и да му чистя. ..  Всеки трябва да помага в къщата, който с каквото може или поне да пази ред и чистота. Важното е да цениш и да не пренебрегваш дом. Рабоота.

# 912
  Понеже тая тема се задържа доста дълго, искам и тук да ви препоръчам един любим разказ, който има търпение да го прочете - или поне част от него.

Мисля, че е много подходящ за дискусията ни Laughing

http://chitanka.info/text/27453-uikend

# 913
  • София
 Понеже тая тема се задържа доста дълго, искам и тук да ви препоръчам един любим разказ, който има търпение да го прочете - или поне част от него.

Мисля, че е много подходящ за дискусията ни Laughing

http://chitanka.info/text/27453-uikend

Хубав е разказът, но много едностранчив. Това може да го осъзнае само човек, който няма семейство и деца. Или пък такъв, чийто деца са пораснали и са "изхвърчали от гнездото". Тогава то опустява...и всичко описано в този разказ ти се струва толкова мило и толкова много започва да ти липсва.

# 914
  • София
Мерси, Iris, изключително подходящ, бих казала.
За щастие все по-малко жени се навиват на такава "схема", но няма какво да се лъжем, има доста мъже тип Мартин, удушавам го с голи ръце.

О, да, Popule, най-вече умилително действа. Laughing
Особено ако си мъж, си си екстра.

Общи условия

Активация на акаунт