Домакини 38

• 39 667
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Калинка, разбирам ,колкото остаряват хората ,толкова повече си държат на дома и е лошо когато трябва да го напуснеш заради такива неволи. Винаги се досещам за любимия ми Хайтов и 'Дърво без корен",но живот ...
Моята майка е млада, на 52 е почти ,но не ми се ще да се зароби в някакво селище без възможност за хубава работа и перспектива ,но времето ще покаже какво ще стане. Да отмине малко ,да мине поне лятото и после ще му мислим всички какво ще се прави.   Hug
Смърфи и аз се надявам на това ,не е работа да си сама жена , без книжка, на чуждо място ,в България с възрастен родител .
Тити, хапва й се ,тя си е ящничка ,та нищо не я спира да пита за ядене. Болна или не винаги си хапва добре .Мамичка е Simple Smile  Hug

# 361
  • при късмета
Контеса, много правилно разсъждава детето за рибките. Така ни казаха и в магазина и златните наистина не са капризни за гледане. И шефа много искаше  коте или куче и ни склони за рибкА, а станаха рибкИ.
Красиви са и са голямо успокоение, като ги гледаш как си правят джакузи на мехурчетата.
Калинке, ще се оправим. Нали казах, като вземем тоягите. Не вярвам, че този темпераментен народ, търпим толкова. Като престанем да търпим, нещата ще си дойдат на мястото
Тити, да не стане така, че по-трудно да свикне да се буди през нощта, ако му се пишка. Детето като се научи, че ти ще го събудиш по-трудно свиква сам да се контролира. Мисля, че ако го учиш да го будиш по-трудно ще стане. Остави го да направи един, два фала и ще му стане неприято да се буди мокър и ще започне да се контролира от самосебе си. Повечето така се научават
Лека нощ момичета от мен  Hug

# 362
Лека нощ ,ма ко и благодаря за крепката подкрепа и навременната помощ с адекватен съвет!
Рибка златоперка искала Simple Smile)

# 363
  • София
Добър вечер, приятелки!  Hug
Не, няма да ви разказвам за концерта. Някой друг път. Не съм разбрала.....
Сега подразбирам, че нещата са били много сложни при теб, Контеска. Нямам фейс и не мога да прочета какво си споделяла, но в общи линии ми стана ясно. Станало е нещо страшно, така разбирам. Сложно, много сложно. Всичко което са казали до този момент момичетата съм съгласна. Затова съм и настроена много лошо към всичко което става тук. Затова ти казвах и преди, никога, никога не се прибирай. Да, трудното ти е но при всички случаи е по-добро. Лошото е, че до там съм стигнала, че когато съм в чужбина не искам другите да разбират, че съм българка. До там ни докараха.  Пак повтарям, много съм зле настроена и към полицията, и към институциите, и към ....ами към всички. Да, ще искаш да се бориш и да се пребориш за да се изяснят нещата и да има съответните наказания, но няма да успееш за съжаление. Такива са нещата. Трябва да ти е ясно. Не да пишеш до журналисти, не до телевизии, не до.....ами не зная до къде, но нищо няма да се разбере и никой няма да е наказан. Всички те работят заедно и делят, в един кюп са. Това е истината за съжаление и го казвам с най-голямата си отговорност. Да продължавам да плюя по тях е безмислено, такава апатия има във всичко. Никой не се интересува от нещо друго освен от мръсни пари, сделки необмислени, далавери, шашми и нищо друго няма читаво.  Само това им е в главата, кой как да пре**бат, как да го излъжат, ограбят. Закони има и те са добри, но кой ти гледа закона...никой. Най-вече сега, когато очакват и изборни победи.  #Cussing out  Някоя от девойките беше изразила мисъл, че преди не сме били такива, не, не е вярно! Винаги сме си били такова племе, диво. Поединично живеем, всеки сам за себе си. Скоро препрочетох отново "Записки по бълг. въстания" на Захари Стоянов  е там ни описва точно какви сме. Няма никаква промяна от толкова  време назад.  Страшно е.
Да търсиш възмездие и наказания, няма смисъл. Ще си скъсаш нервите и твоите и на твоите близки. Просто се "събираш" и продължаваш и ти и те.  Разбира се направи опит но ме е страх, че ще бъдеш изключително разочарована.  Sad Това е действителността. Лично мнение и никой не е в състояние да  ми го промени. Зле сме, много сме зле, като народ, като държава, като управление, като законност. Просто си съберете душите в себе си и продължавайте напред.
 Hug

# 364
Олеле нямам си друга работа зачетах се с нощно напикаване и ме хвана бъз за това дете.
Ма ко нито се буди нито му пука.Казва само стани да се преоблека.
Будя го с идеята да свикне да става и сам да пишка.Но той си разтърква очите ,ляв десен и в леглото,моментално като се изпишка.
Май само си вкарвам филми.

# 365
  • София
Добро утро!
  Контеса, аз наистина не зная какво да напиша. Много ми е мъчно, че се случват такива неща. Полицията не си върши работата, институциите също. Факт. Аз съм малко субективна, тъй като съпругът ми работи  в тази област. Има и свестни хора сред хората на реда, има такива, които не се прибират при семействата си дни наред, близките им не знаят къде са, какво правят, тревогите са огромни. Има и свестни, но...жалко е, че се случват такива неща. Отново- много съжалявам за слчилото се! Hug А детето как реагира, може и да си писала и да съм пропуснала?

Момичета, да ви покажа танцът на девойките ни:
http://www.youtube.com/watch?v=TAnce5-Xbc4&feature=share

Моята госпожица е от последната двойка , излизаща на сцената, те са две момиченца- това, което е към публиката.

# 366
  • София
Добро утро, момичета!

Скрит текст:
Не се учудвам на нищо! От 20 и повече години някой нарочно съсипва хората по целия свят... Образованието, морал.... Не казвам, че всички, но такива които над 35 години, които си имали друго възпитание ще станат като "динозаври"... От малки на децата им се налага омраза към друг народ (пример с Украйна - Западна Украйна мрази всяко руско), в доста държави се развива фашизъм, педофилия, педерастия, на повечето места цари безредие... Законите са за нас, всичко живо което има някаква власт, повечко пари... живее по своите закони..... Младежта е безскруполна, няма принципи, върви по главите...  Израз "не мога да постъпя иначе, защото съм дал ДУМА" за тях неразбираема... Има и добри деца, но скоро ще станат като бели лястовички... Тъжна история, но е факт...

# 367
  • Fort Worth, TX
Добро утро на всички.
Може би ще вали, че отдавна не е валяло. Laughing
Контеса, съжалям за всичко, което ви се случва. Hug HugНямам просто думи за това. Hug

# 368
Добро утро и от мен.
Прави сте всички, накъде отива тая държава не знам. Ей затова толкова драпам да се махнем от тук, въпреки трудностите, които ни очакват...Ама както каза Марчето - то и тук е трудно  Tired Поне децата да имат шанс.
Контеска, силно се надявам да хванете долните гадини и да си получат заслуженото  Praynig
Мони, имам нужда от информация, свързано е с Дойчланд. Да ти пиша ЛС, става ли?  Hug

# 369
  • Sofia
Добро утро!

Люска, мерси за кафето и закуската! Simple Smile

Контес, много съжалявам за случилото ви се. Споделям виждането на момичетата и особенно на Марчето, оправия няма и според мен...  ooooh!
Да и' минава бързо на Бузан!  Hug

Тити, не се вкарвай във филми... ако четеш, пропускай кофтите примери. Търпение и ще свикне Емо. Simple Smile

Вале,  smile3501 на девойките.

Крем, при нас вече преваля за кратко и си е мрачно сега... като че се напъва слънцето, ама дали...

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 13:06 от Morena

# 370
  • UK
Добро утро

при нас, не спира да вали от снощи Whistling

аз обаче, не съм много съгласна с написаното от вас, да не би там (в другата Европа) всички да са все умни, образовани и пр... Naughty

# 371
  • Sofia

аз обаче, не съм много съгласна с написаното от вас, да не би там (в другата Европа) всички да са все умни, образовани и пр... Naughty
Кокон, да не си пропуснала писаното от Люската.  Wink Не е само у  нас разбира се, ама тук е особенно зле... както може би някъде другаде...

# 372
  • UK
Де да беше филм ,но не е.
За съжаление в това ще се превърне България след 15-20 години. По селата е така от 10 години поне .Гледах преди предаването за чужденците през 2012 ,които си купували къщи из България как се оплакваха от грабежи и заплахи, но вече за съжаление ромите огладняха ,набраха сила и численост ,озвериха се и нападат най-беззащитните хора.
 Майка ми е усетила,че нещо не е наред когато се е прибрала за погребението и видяла,че нямат както преди лимони, мед, купешко месо, риба и зехтин ,а са с над 1000 лева доход (пенсии)  на месец .След много разпити дядо едвам е казал, че това е станало и баба го е изживявала доста по тежко. Той е доста уплашен , отива сам в друга къща и  загуби съпругата си ,какво да го питаш повече  .
Майкини са Отишли при кметицата , събрали са полицаите в града барабар с познат там полицай ,който е казал под сурдинка ,че някои от колегите му са комбина с ромите за рекетите , питали са във всички къщи дали и при тях е ставало и някой знае ли ги откъде са тези 8-10 рома и истината е из-кристализирала лека по лека . Много  Confused

Не искам да споря, но това НЕ отговаря на истината! В БГ живеят и ще живеят и много интелигентни хора!
Не поставяйте всички под общ знаменател, моля! Crossing Arms
И кое е това село??? Всички имаме познати по села за 1-ви път чувам за подобен филм #Crazy
Пак казвам, НЕ ИСКАМ да споря изразявам своето мнение!!! Но ми е крайно неприятно да чета подобни неща и такива крайни изводи и заключения!

Не съм пропуснала ничие излияние! Но всеки има глава на раменете си и може да изрази своето мнение!!!

# 373
  • Sofia
Е, аз определено не съм имала намерение да спорим... не го казах и с лошо чуство, най-малко пък съм си помислила, че всички еднакво ще мислим.  Simple Smile

# 374
  • при късмета
Добро утро, едва се събудих днес.
Валя досега и е много студено навън.
Вале, браво на момичетата
Коконче, ще ти пусна едно видео, което е много, много сбит преразказ на поредицата на Карбовски за село Мечка. Гледала съм и филма за чужденците за който говореше Контеса, той е съвсем друг. Примерите са от различни краища на България, положението едно и също.
Преди 2 седмици и аз писах, че са обрали и разпердушинили вилата на леля на село. Къщите в това село започнаха изобщо да се заключват преди няколко години. Никога не са имали такива страхове хората. Още не са убили някой там, само защото остана един единствен постоянен жител, няма кого да убиват. Изгледай видеото, само 10 мин. е. Не искам да споря, само давам пример. И на мен ми се иска да кажа "такива неща не стават у нас". Много ми се иска м**ка му

http://www.videoclip.bg/watch/259002

Общи условия

Активация на акаунт