Да си разтълкуваме съня - 7

• 49 952
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
zveti81, сама казваш,че имаш черни мисли. Най-вероятно съня ти е отражение на тях. Да, по принцип казват,че "му умира злото" на дадения човек. Но според мен тревогите са породили подобен сюжет, няма за какво да се притесняваш!  Hug

# 646
Фреичка, благодаря ти! Hug
Както винаги се включваш бързо и отговаряш на всичките ни въпроси и тревоги! Благодаря още веднъж!  bouquet

# 647
Мен ме плаши числото 3, сънувах че съм в хотелска стая и опразвах едно шкафче зад мен голямо легло или две - не помня точно, един приятел твърдеше че е купил количка за тризнаци макар че аз не знаех да съм бременна с толкова а и той твърдеше че не съм искала да отида на лекар. Другото е че бях на втория етаж на нещо като влак или автобус , трябваше да тръгваме нанякъде но виждах около мен от високо  Rolling Eyes

# 648
Dados, 3 е хубаво число, благоприятен знак, завършено хармонично, балансирано число. Също така някаква трилогия: минало, настояще, бъдеще, дете, майка, баща и т.н.

# 649
______Freya_______ , здравей,

Сънувах нещо, което не мога добре да разтълкувам, моля за помощ.

Сънувах как сме седнали с приятели на маса, навън, сезонът е края на лятото, началото на есента, топло, но не много. Както си стоим, аз се обръщам назад, към улицата и виждам как се задава буря, скупчват се тъмни облаци, носи се прах на силния вятър. Докато успея да кажа на приятелите ми, изведнъж вятъра ме вдигна от стола със страшна сила и ме запрати на улицата, не ме заболя, не се уплаших, но това, което ме уплаши, освен, че попаднах в центъра на бурята, е това, че видях как започват да се късат кабелите на електропроводите от силния вятър, да се чупят стълбовете. В крайна сметка аз нямах наранявания, не се събудих веднага след съня, но на сутринта си го спомнях с подробности.

Благодаря предварително за тълкуванието!

# 650
Един стар сън, на входа на къща говорих друго момиче, зад нас имаше стълбище, от дясно имаше врата и двор с дълга маса, столове, имаше и хора. Приличаше ми на някакво събиране , говорих с момичето , тя ме питаше  за  моя учителка, обаче момичето - аз го познавах казваше че не харесва момчета, а момичета  Rolling Eyes Confused

# 651
Цитат на: ______Freya_______ link=topic=779852.msg29960122#msg29960122  

[b
vasilenae[/b], буквално нещо, от което ще си патиш. Но може и да се тълкува, като страх от евентуални трудности, като "много хубаво не е на хубаво".

Мда, стана нещо много хубаво и след него едно от най-лошите...но всичко свърши добре.

# 652
Здравейте ! Сунувах,че позната кани децата ми на рожден ден на нейната дъщеричка.Даде ми два плика с покани - за всяко от децата ми .Погледнах в единия - имаше и пари -около 50 лева.Помислих си ''Явно е такава новата мода -канят те на рожден ден и ти дават пари за подарък ,защото искат да се подари нещо за такава сума ''. И започнах да се чудя какво да купя на рожденничката при условие ,че има всичко, а аз имам 2 пъти по 50 лева ,за подаръци от двете ми деца.

# 653
Здравейте ! Сунувах,че позната кани децата ми на рожден ден на нейната дъщеричка.Даде ми два плика с покани - за всяко от децата ми .Погледнах в единия - имаше и пари -около 50 лева.Помислих си ''Явно е такава новата мода -канят те на рожден ден и ти дават пари за подарък ,защото искат да се подари нещо за такава сума ''. И започнах да се чудя какво да купя на рожденничката при условие ,че има всичко, а аз имам 2 пъти по 50 лева ,за подаръци от двете ми деца.

# 654
Здравейте!
Реших и аз да споделя моя сън. Сънувах го преди около 2 години и кой знае защо винаги се връщам към него от време на време. Това е може би, защото съм доста страхлива и се притеснявам да не би да се случи нещо лошо.
Сънувам как четирима мъже ме носят на ръце посред бял ден из целия град. Накрая ме занесоха пред блока ми и ме оставиха на земята. Спомням си ясно, че гаражът на баща ми, на който си играехме като деца, беше там а него го няма от много много години. Въпросните мъже ми инжектираха уж нещо в пъпа, но като погледнах видях само обецата ми. След това ми казаха, че ще ме потърсят след осем години. Доста откачено. Оставям на вас мненията.

# 655
Някой знае ли какво означава,ако баща ти който е починал те души силно насън?Направо като реално,ужасно е Sad

# 656
Сънувах, че с майка ми и още 2 жени сме на един мост на селото ми. Отдолу попринцип е бара, но в съня   водата беше стигнала чак до горе до моста и си беше направо река... Мътна беше, кафява. Аз държах русо момиченце, което туко що беше проходило. Беше с кафяво-зелени очи. То искаше да влезне в реката, но аз го дърпах и не му позволявах. После май една жена влезе и беше много дълбоко. Почна да се дави и скочих да я спася. Като излезнах си извадих телефона от джоба и видях, че му няма нищо...

# 657
Сънувах странен сън. Купувах си колие с формата на ковчег, а на капака на ковчега кръст. Купувах си го за сватбата, и си мислех какво ли ще си кажат хората, уж трябва да съм бяло, а съм с такова колие, което е и със черна връв. Но понеже си го купувах през работно време, шефката ми мина и видя че пазарувам по време на работа и не успях да видя купих ли го или не.
Фрея, предният път много ми помогна съвета ти. От тогава ми е супер спокойно.   bouquet

# 658
Сънувах че присъствам на репетиция за сватба . Гледах ,после една от персонала трябваше да си тръгне и помолеха мен да изправям някакви ръбове на дрехи. Излезнах до тоалетна ,а като се върнах бяха свършили с тази рабата и не се включих. После бях на една пейка с приятелки. Едната казваше че е бременна и термина и е януари, а ние и обяснявахме ,че не може да сме декември и чак другия януари да ражда. Карахме я да иде на друг лекар или да си вземе тест . Тя се колебаеше.
Отново ли са проблеми и ядове ???? Sad

# 659
Бях в някакво село, дори и преди съм била там, всичко ми беше познато , бях отишла в центъра, на една малка уличка виждах играещи деца, дори имаше едно черно като негър но не беше от ромските деца - играеха в малка уличка без коли с топка , имаше хладилник с напитки , маса с чинии и празни  чаши като от детски празник , аз броя стотинки - трябваха ми 30 стотинки за да  си взема нещо за пиене , бях много жадна , усещах че ми беше пресъхнала устата.  Rolling Eyes Confused
Плаша се от последните си сънища!

Общи условия

Активация на акаунт