Да си разтълкуваме съня - 7

• 49 944
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Djenifar-Q, понито би могло да означава потискане на нещо, което е още в самото си начало. Конят по принцип символизира свобода, неустрашим дух, порив, смелост, благородство, сила на волята. Може да означава,че се ограничаваш/биваш ограничавана в даден аспект.

Autumn*, стискам ти палци и успех този път!  Hug

# 691
Благодаря ти много! Hug

# 692
______Freya_______,благодаря за отговора ти както тук, така и в една друга тема.

# 693
Благодаря ти Freya, дано не е много на лошо   bouquet

# 694
  • София/Испания
Благодаря ти Freya,очаквах с нетърпение твоето тълкуване.Жива и здрава да си!  bouquet

# 695
Благодаря  Hug

# 696
Благодаря много   bouquet . Снощи пак сънувах ,че стягаме новата къща,този пък обаче беше къщата ,която действително имаме (в момента сме в застой с нея) .Има ли нещо за тълкуване или просто отражение на действителността?

# 697
Нещо се отприщих. Simple Smile
Сънят: На центъра на непознат град съм, синът ми е с мен. Виждам как едно дърво пада на улицата, ние сме далеч от него и няма опасност. Виждам и една порутена сграда, която така се е наклонила, че ще падне. Виждам как започва постепенно да се движи и започвам да крещя на един мъж, че сградата ще падне бързо да изчезва от там. Сградата се срути, но никой не се нарани. Обадих се на спешен номер и от там ми казаха, че това било глупости, нищо не можели да направят, не било от тяхната компетенция. Виждам как вълна залива центъра, първо съвсем малко, после на талази приижда нова вода и помита хората, но ние със сина ми сме на лека височина и оставаме на сухо. Появява се преграда между нас и водата. За един момент тя се оттегля и ние успяваме да се качим в колата и мъжа ми ни отвежда от там.

# 698
Сънувам постоянно бившия ми приятел. Все бягам към него, искам да се върна при него. Крия се обаче от сегашния. Не искам той да разбере и ако може ей така просто да се върна при стария без сегашния да разбира. В сънищата ми рядко има говор, по скоро ги виждам отстрани нещата. Със сегашния имам малко проблеми, а с бившия любовта остана неизживяна така да се каже. Той вече си има семейство и детенце, но не поддържаме никакъв контакт. Мисля си, че това че нещата не са били изживяни докрай ме кара да го сънувам, но колко ще продължава..та те минаха 4 години!
По принцип рядко сънувам, но сънувам ли то бившия винаги е там. Това ми действа малко стряскащо.

# 699
323, може да означава промяна, която ще настъпи или за която просто си готова и очакваш.

Autumn*, мисля че сънят ти е плод на опасения и тревоги. Всичко рухва, помита, чупи се, което символизира несигурността ти и страхът от загуба на контрол.

Vivian27, мисля че много правилно разсъждаваш върху сънищата си с бившия си. Наистина едно такова незавършване, недоизживяване на нещата дава огромно отражение на подсъзнанието ни и неминуемо присъства в сънищата ни след това. Колко време ще продължи, понякога не зависи от нас.

# 700
Фрея, благодаря!   bouquet
Силно се надявам да приключа скоро с тези сънища  Mr. Green
Много рядко помня сънищата си. Снощи сънувах нещо и с ясната идея си казвам, че искам да го запомня, и днес нямам помен от него  Laughing

# 701
В един сън бях писала за числото десет макар не не съм сигурна дали не видях и 22 но все пак имат ли някакво значение  Peace Rolling Eyes

# 702
Сънувам всяка вечер, по всяко време.На другата сутрин не помня всичко естествено.
Снощи сънувах, че се омъжвам.Странното е, че не помня да се сънувах в бяло.Сънувах само поканените гости.Седнали сме около масата и ядем торта.Настроението не беше, като за празненство,някак сякаш по задължение.Мисля си, кои са всъщност поканените и дали някой не е пропуснат.Стряскам се, че ще има обидени, но в следващият момент ги виждам на масата.Забелязвам обаче, че жена, която съм поканила не присъства и тръгвам да я търся.Сещам се, че явно залата в която се намираме не е обявена.Жената, която сънувах в съня си, познавам от детството си.Не сме близки.След това се сънувах, че се намирам в града, в който отдавна искам да се установя.Аз съм на нещо, като тротоар, а наоколо вода.Тръгвам по тротоара, който все още някак не е залят, обаче стигам до водата и не мога да премина.
Вероятно това означава, че никога няма да досигна целта си, но все пак...

# 703
Бях в група хора и някой от тях ми подаде бебе - момче, хванах го внимателно в куп пелени и одеала, погледнах внимателно и видях свито и много слабо бебе , дори се виждаше целия му скелет - беше като недоразвито и приличаше като излязло от яйце , изглежда че спеше , беше ми странно, обаче ,но едновременно се радвах  Rolling Eyes ooooh!

# 704
Сънувах, че ме отвличат и ме тикат в един от високите блокове зад мол-а на Стамболийски.  newsm78 Аз успях да избягам, но те ме преследваха.

ММ пък сънувал, че му казват, че е мъртъв.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт