Да си разтълкуваме съня - 7

• 49 943
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,сънувам сън който доста често започна да се повтаря,а именно имам доста кърма и храня непознати деца.В снощният сън отново кърмех, само че животно(коза) като настоявах да изсуче всичко.И още нещо по време на съня ми,както лежах на една страна усетих топлина зад гърба си сякаш някой легна и ме прегърна.В момента в който стана това през гръбнака ми премина невероятно приятна тръпка.Не ми стана неприятно просто се стреснах,т.к. ми се случва вече втори път.Първият път все едно през завивката някой ме погали като прокара по цялата ми дължина дланта си.Благодаря предварително затова че сте ме изчели и ако някой се включи с мнение.

# 676
  • София
Какво символизира летенето със самолет?

# 677
Снощи сънувах, че са ми разбили апартамента Sad входната врата беше цяла и затворена, но не приличаше на нищо - беше обезобразена. Влизайки вътре установявам с изненада, че само дограмата ми е демонтирана и открадната, като на мястото на прозореца в спалнята е поставен стария прозорец със старата дървена дограма. Премествам се в хола и се спирам на вратата на терасата. Там отново виждам, че дограмата липсва. Терасата е отрупана със стари и непотребни вещи (очевидно мои) почити до тавана. Започвам да ги местя една по една вътре в хола, за да не се намокрят от дъжда.

# 678
Благодаря ти за пореден път Фрея! Страхотна си!!!

Сънувах, че карам кола и до мен имаше още едно момче, но не знам кое. Изведнъж на пътя излезе човек с пистолет и започна да стреля по нас. Простреля момчето веднъж, а мен няколко пъти. Заведоха ни в болница. Вкараха момчето в операционната за да му извадят куршума, не беше тежко ранен. При мен дойде доктор и ми каза, че няма смисъл да ми вадят куршумите, защото съм загубила много кръв и ми остават 2 часа живот. Бях простреляна в гърдите близо до  сърцето. Доктора ми сложи там марли и ме овърза с бинт за да спре кървенето. Излязох от болницата и се обадих на най-близката ми приятелка и по телефона плачеше и казваше, че не иска да умирам. Седнах на една пейка пред болницата. Трудно ми беше да ходя и ми се виеше свят. Обадих се и на моя приятел и той дойде. Седна зад мен и ме гушна, като си сложи ръцете на бинта. После видях, че ръцете му са в кръв от бинта, който също се е напоил с кръв. И той се разплака и казваше '' не ме оставяй, нали ми обеща, не умирай ''... Аз му изтрих сълзите и му казах '' не мога, остава ми вече по-малко от час... Не плачи нали знаеш обещах ти, че няма да те предам. Аз ще съм пак тук до теб, но ти просто няма да ме виждаш ''. И аз плачех...

След това се събудих и наистина плачех...

# 679
Здравейте, да ви бях намерила по-рано! Винаги съм сънувала, не винаги съм помнила, но последните 3-4 месеца вече стана много наситено. Сънувам всяка нощ и помня всеки сън, а понякога са няколко на вечер. Майка ми горката каза, че може да издаде книга с моите сънища Embarassed
Снощният сън ме беше пак доста "турболентен". Сънувах как се мятам в нещо като маршрутно такси с още някакви хора. В таксито обаче има седалки само най-отзад и най-отпред, т.е. шофьорските. В средата е празно и хората едва ли не трябваше като чували един върху друг да се простират, на което се зачудих много. Докато се возя в това такси от някъде се появява мъртвата ми котка и аз започвам да му се радвам както му се радвах приживе, а той ми мъркаше и ми се умилкваше. Много ми липсва това животинче, и друг път съм го сънувала, но по принцип по съновниците пише, че котката не е хубаво.
Така след това действието се пренася на някакъв площад в големи улици, високи сгради, търся нещо, трябва да отивам някъде, чакам на спирка. В този момент се задава автобуса и докато маневрира обаче, с бясна скорост друг автобус спира и шофьорката (руса жена) започва да крещи бързо да се качваме, защото няма време. Скачаме всички в движение, но е такъв екшън, че аз не успявам да вдигна и да кача детенцето до мен в автобуса, което не знам чие е, но поглеждам едни хора в автобуса с голямо извинение и съжаление, че не съм успяла. Автобуса кара бясно, все едно ни гонят и бягаме от някого, аз едва се държа. После се сънувам как се качвам спокойно по едни стълби и влизам в един много хубав апартамент, хвърлям си обувките, почвам да се разсъбличам, влизам в банята, не съм гола обаче, по сутиен и панталон съм още, но намерението ми е да се изкъпя, да си почина. Бившият ми приятел ми се обажда по телефона, говорим си нещо, в един момент той ми казва, ама ти трябва да спреш да се надяваш, че ще бъдем заедно, аз му отговарям, че не съм си и помислила такова нещо, знам че сме приключили. На него му звъни другия телефон и той ми казва да изчакам, докато говори. В този момент идва една жена и ме пита какво правя там, че не трябва да съм там, че това е апартамент декор, само за показване. Аз се изплашвам, притеснявам се, излъгвам, че много ми се е ходело до тоалетна и затова съм влязла само. Междувременно затварям отворената линия на телефона с бившия и съм в тоалетната и се опитвам да уринирам, но не мога от притеснение. Идва една позната, която е видяла какво става и казва, че ще ме покрие, и никой няма да разбере, че съм била там. След което виждам, че имам няколко съобщения от бившия ми, с които той ми дава съвети, а аз след като съм затворила, съм мислила, че повече няма да ми звъни.
Събудих се с некомфортно чувство. Погледнах съновника, общо взето нищо поотделно не е с хубаво значение. Но, ако може да ми помогнете да сглобя цялостната картина, ще съм ви много благодарна!

# 680
Здравейте,
Наколко пъти сънувам, че намирам пари,  пачки по 50, но има и по ддребни банкноти. Но винаги някой идва да ги търси и аз ги връщам. Днес бяха на беден човек, като ги върнах ми каза.....как щяхме да изкараме....Преди да ги намеря (под стол в ресторант) се карах за пари с персонала, обикалях по масите да оправям сметки и все виждах банкноти. Предните сънища не ги помня ясно, но пак са чужди пари и все ги връщам на притежателя им.

# 681
  • София
Сънувах,че плувам в мътна вода...Близката река беше излязла от коритото си и беше заляла целия град...потоп...

# 682
  • София/Испания
Здравейте,сънувам,че трябва да отида до един апартамент,бях с моя внук /на 5г/.Взимаме асансьора и влизаме,там виждаме моята майка лежи на леглото,умряла/тя е покойница от 2год./В един момент тя се изправя,а ние с моя внук се уплашихме много и избягахме без да загасим лампите или телевизора/не помня точно.След това се събудих,доста развълнувана.  bouquet

# 683
Втора вечер сънувам зайци  Laughing
Трябва да отида до далечен град, за да занеса едни документи и 3 бели, големи заека в клетки. По някое време се усещам, че нямам книжка (и извън съня не съм шофьор), малко се стряскам, но решавам да продължа. Доставих ги, но ми казаха, че зайците не са необходими и трябва да ги върна, някой друг щял да ги вземе след дни. Зайците по едно време станаха котки, после пак зайци.
Сън номер 2. Пак големи и бели зайци в клетки, возим ги нанякъде, но този път не карам аз. Возя се в нещо като камион, седя на предната седалка в столче за дете, но не съм сама, а с друго момиче (има колани на столчето и за двете ни). Единия заек стана плъх, после пак заек. Слизаме в някакъв град, където ще разглеждаме забележителности. Аз съм била там и преди и знам, че е опасно да се качваш по едни стълби, а после още по-зле - да се пуснеш по въже. Бях с някакви високи обувки, но успях да запазя равновесие, за малко да набия едно момче, което ми се мотаеше из краката. И с въжето се справих. Имаше нещо като ескалатор, но по-скоро пътека, която опасваше целия град и на която можеш да се возиш, но е скъпо  Thinking

# 684
Отномо сънувах...с мъжа ми живеехме в къща ,която ремонтирахме ,но се притеснявахме защото парцела беше продаден. собственика ни беше оставил ,но ние не се чуствахме сигурни. Строяхме и нова къща в съседния двор ,бяха отляти само основи и първа плоча. После беше готова цялата ,но на груб строеж и обсъждахме обзавеждане и коя стая на кой да е. Имаше и други неща но не помня.

# 685
Здравей, Фрея! Отдавна не съм молила за тълкувание, но с този сън ми е трудно. Прекалено емоционално се чувствам от него и нямам обективност. Ще съм благодарна ако ми помогнеш и насочиш. Сънувах следното:
  Оказва се, че АГ екипът, при който ходя (гинеколог и мед. сестра) са се преместили да преглеждат в Испания, а аз трябва да им занеса едни документи. Решавам, че на всяка цена трябва да отида, макар да са далеч и тръгвам с приятелка (в съня ми тя нямаше лице, не знам коя беше). Виждам как се озовавам на митницата (там ми се запечатва образа на жена, която минава като сянка, в униформа е), минаваме проверка, после намирам клиниката, озоваваме се във фоайе, продължавам да усещам присъствието на приятел с мен, но не го виждам. Виждам сестрата и тя ми казва да изчакам, че докторът сега е зает, но ще ме приеме с удоволствие. След малко той идва и ми носи една папка, като ми казва, че ще се върне и ще поговорим, но първо е важно да погледна съдържанието на папката. Отварям я и виждам снимки от цялата последователност на живота си като дете. Виждам снимка от табелката в родилното, на която е написано името на детето, кога е родено, мерки и номерчето, което е написано на ръката ми. Виждам снимка от изписването си, като бебе на 6 месеца, на годинка. Виждам се в детската градина, има снимка от момент, в който плача и ме местят в друга група, защото ми е трудно общуването с детската учителка, снимка на мен и майка ми. Цялата папка е пълна с такива снимки, като под всяка има кратко описание в едно изречение. Такива реални снимки нямам, в съня ми те са сякаш правени от разузнаване, като важни, ключови моменти снимани от някой или нещо, което ме наблюдава, следи ме как раста. Детето на снимките не бях реалната аз, беше невероятно красиво дете, което много приличаше на мен, но не и самата аз. Разплаках се! Почувствах някаква грижа свише, като да държа ценен подарък, който ми е дарен с цел, но и притеснена, объркана.  Събудих се с много особено усещане, като да съм била на много странно място и да съм видяла някаква тайна.

# 686
Мен ме преследват числа на сън, свързвам ги с нещо което много искам да се случи но все пак сънувам че сутринта излизам от жилищна сграда а часът е към 10:05 сутринта и говорих с някакъв мъж на входа , облечена съм като за училище или лекции, защото на едното  си рамо носех чанта но не раница.  Rolling Eyes

# 687
Малко позабравих темата, за което се извинявам на хората, които ме чакаха Embarassed

mystic woman, сънят може да е знак за някакви новини, нещо ново и изненадващо, каквато е била самата ви среща. Също така може да символизира някаква възможност, нова перспектива.

323, това с магазина може да е буквално някакво изчакване. За да свърши нещо за да се започне друго.

tontoneva, многото кърма насън, която си имала би могла да символизира майчински инстинкти, силна майчинска обич и привързаност, загриженост и отдаденост. Също така желание да излекуваш някого, да поправиш нещо.

Магика, пътуването със самолет зависи от контекста на съня. Плуването в мътна вода символизира неизвестност, несигурност.

needhelp, сънят не е хубав. Някой ще те обиди, накърни, нещо, от което ще те заболи, ще се почувстваш ощетена. От което отношението ти ще се промени. Стари рани от миналото ти ще бъдат възродени.

Vanilla ♥, сънят най-вероятно е провокиран от стрес и напрежение в ежедневието ти напоследък. Може да означава непосилни срокове. Но по-скоро символизира нещо, което няма да имаш силите да изпълниш и затова чувстваш вина.

lilluu, добре дошла в клуба  Grinning Първо забрави съновниците! Наблягай на собственото си усещане за сънищата си, то най-добре ще те насочи! Щом котаракът ти ти липсва е нормално да го сънуваш. А и дори да не го осъзнаваш и да не се сещаш за него, той все пак е оставил отпечатък върху теб, в живота ти. Като цяло сънищата ти изглежда да са плод на динамични мисли и емоции, които изпитваш наяве. Реално животът ти може и да е спокоен, но вътре в теб бушуват чувства. Сънят с апартамента декор символизира страхове и притеснения от това как изглеждаш, как се държиш и представяш пред останалите, много често срещани сюжети и усещания насън. Останалата помощ е желаният щастлив завършек, на който се надяваш наяве ако сгрешиш или преживееш някакъв провал, желанието той да бъде забравен или лентата да бъде върната назад.

dotito8809, нещо което искаш да задържиш за по-дълго/постоянно в живота си (може да се отнася за пари буквално).

janetaes, сънят навярно е провокиран от страхове твои някакви.

bn87, хм интересен сън  Simple Smile Животните биха могли да олицетворяват твои емоции. Като да се луташ от едната крайност в другата, различни ситуации, провокиращи у теб различни реакции и това се случва в много кратко време. Заекът - страх, невинност, свенливост, добрина; котката - сила, целеустременост, амбиция, самостоятелност; плъхът - хитрост, адаптивност, адаптивност. Въпреки трудностите, с които се сблъскваш, успяваш да се справиш и да запазиш контрола над нещата, реагирайки адекватно.

Autumn*, няма какво да молиш за тълкуване, пишеш, аз отговарям както мога  Hug Няма как да не те попитам: да ти предстои нещо голямо, изключително важно събитие за теб? Ако е така то този сън е вид преход към промяната, към приемането на това, което трябва да се случи. Ако ли не, може би сънят е знак, че отговорът е някъде вече в преживяното, в миналото ти. Може да означава равносметка.

Dados
Скрит текст:
Изпити/Училище/Университет:
изпити се сънуват цял живот, защото независимо, че не сме вече в училище хората си оставаме ученици през целия си живот и винаги има какво да научим. Като част от  обществото човек постоянно е изправен пред изпити, оценка, одобряване/неодобрение, критика/възхвала, приемане/отхвърляне и т.н. било то в професионален или личен план. По този начин съзнанието/подсъзнанието ни връща отново на познатия чин, защото емоциите и мислите ни приемат същия облик, какъвто сме имали когато сме били на важен изпит в у-ще преди, най-важните от които притесненията относно нашето представяне и последващата оценка, която ще ни се даде.

# 688
Току що се събуждам и ето ме в темата. Simple Smile Сънувах, умряло пони( конче). Не беше моето но ходих на погребението му. Трябваше и нещо да съм купила за погребението, като отивах. Мисля, че беше на леля ми. Всичко протичаше все едно погребението беше на човек. Отдаваше се голяма почест на животното.Събудих се много изнервена и напрегната. Какво значи?

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:01 от Djenifar-Q

# 689
Autumn*, няма какво да молиш за тълкуване, пишеш, аз отговарям както мога  Hug Няма как да не те попитам: да ти предстои нещо голямо, изключително важно събитие за теб? Ако е така то този сън е вид преход към промяната, към приемането на това, което трябва да се случи. Ако ли не, може би сънят е знак, че отговорът е някъде вече в преживяното, в миналото ти. Може да означава равносметка.
Предстои ми да, нещо което се случва бавно и в което се провалих вече два пъти! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт