Да си разтълкуваме съня - 7

• 49 944
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря много Фрея за тълкуването и за приветствието тук   bouquet
Истина е, че в момента в живота ми без да се случва много, текат доста промени. Трудно е за обяснение и аз съзнавам, че това отключи тези динамични сънища всяка нощ. Просто ми е трудно да отсея това, което може наистина да вещае нещо или всички тези сънища са отражение на всичките ми мисли в будно състояние....
Пример: Преди НГ сънувах датата 17.02, запомних я и си казах ще забележа какво ще се случи на тази дата. Е, нищо особено не се случи. Ден като ден, с нищо не го отличих. Затова почвам да си мисля, че просто имам много динамични и живи мисли в будно състояние, които се пренасят в сънищата ми.

# 706
Привет и от мен!
Сънувах доста странен сън, една мъгла бяла , беше ми много студено, усещах пронизващ студ  и изведнъж без да очаквам се появи някакъв мъж, непознат, но беше много мил, гледаше ме много странно с любов с внимание, прегърне ме и всякаш тази мъгла започна да се разсейва стана ми мното топло, просто усещах любовта му, наистина много странен сън за 1 път сънувам такова нещо, после сънувам 2 ри сън пак същия мъж, нещо ми говореше, пак се чувствах много добре, сигурна, защитена,но ми направи впечатление едно нещо около него имаше   6 ма мъже, просто само ги преброих, набиха ми се като цифра.
Като цяло се усещах много добре и при 2та съня, но след като се събудих проверих значението на 6цата символ на любов, пълнота обаче и на смърт Shocked.
Как би разтълкувала тези 2 съня Фрея, ако някой е сънувал мъгла, студ,6ца  ще се радвам да чуя и неговите тълкования.
Предварително благодаря Hug Hug Hug

# 707
Аз се чудя дали пък 6цата не означава нещо като период от време знам ли newsm78?

# 708
jaspermmm, първият сън със сватбата е свързан с притеснения относно проявата ти пред останалите. И по-точно притесненията да не останеш криворазбрана, да не засегнеш някого без да искаш, или с други думи желанието да угодиш на всички и да не те обвиняват в небрежност примерно. Вторият сън показва,че има нещо, което те спира по пътя към желаната цел. Това нещо може да бъде вътрешна бариера, която отричаш или се стремиш да избягваш. Каквото и да е, то те спира и най-малкото удължава времето за постигане на желаната цел.

Dados, това бебе е част от теб, която е недоразвита, ранима и крехка, подценявана може би и потискана от твоя страна или от страната на някой от обкръжението ти.

съпружка, ако имате напрежение (с мъжа ти), стрес, динамика в ежедневието сънят най-вероятно е плод на всичко това. Ако ли не, може да изразява страх от загуба на контрол, респективно справяне с дадена ситуация и случка.

lilluu, най-вероятно си права  Peace Много често срещано е. Понякога ти се струва,че даден сън е от огромно значение, но мислейки и разсъждавайки по него осъзнаваш че не е съвсем така. Друг път пък е точно обратното.

belladonna86, най-общо: мъглата - неизвестност, студът - страх от неизвестността. Мъжът - изходът от трудността, желаното измъкване. Другите 6 наистина могат да бъдат период от време, дата, месец/и, седмици и т.н. сама си знаеш. Но едва ли може да се тълкува по самата цифра 6, още повече че числото ти се е явило като образи от друго нещо, т.е. най-вероятно значението е свързано с тези непознати мъже и това какво символизират в момента за теб.

# 709
  • Пловдив
Фрея,сънувах... Grinning помня една част...Мъжа ми носи някакви дънки,които обаче му хлопаха,т.е. големи са му,ама въпреки това ги носеше  Rolling Eyes

# 710
Благодаря! Напрежение нямаме.  Peace

# 711
# 712
# 713
  bouquet
Моят сън с бебето се повтори , но беше момиченце, беше мое дете , дори имаше име,но изглеждаше странно, пак беше бебе , аз я хранех тя ме гледаше, но спомням си че имаше нещо като ръце и крака но някак си изглеждаше че все едно е родена без тях , един вид пак недоразвити , но в един момент след хранене аз трябваше да я покажа на друг човек но тя изчезна , дори една жена казваше за нея на друг човек и дали той иска да я види. Не знам защо се плаша  Confused Rolling Eyes

# 714
  • Cyberspace
Здравейте! Сега ще се върна да чета темичката, но първо искам да попитам някой може ли да ми разтълкува съня, който сънувах снощи. Сънувах, сина си, но сънувах, че пак съм бременна с него и още не съм го родила, много странно - хем си го знаех, че е той - такъв, какъвто е в действителност, но все още нероден, предстоеше ми скоро да го родя...  newsm78
Обикновено не се впечатлявам от сънищата си, те са все най-обикновени битовизми, никога не са нещо странно, но това много ме впечатли и цял ден не ми излиза от ума. Прочетох за бременността и раждането, но това ми се стори по-различно, защото се касаеше точно за моето си дете...

# 715
Здравейте! Сега ще се върна да чета темичката, но първо искам да попитам някой може ли да ми разтълкува съня, който сънувах снощи. Сънувах, сина си, но сънувах, че пак съм бременна с него и още не съм го родила, много странно - хем си го знаех, че е той - такъв, какъвто е в действителност, но все още нероден, предстоеше ми скоро да го родя...  newsm78
Обикновено не се впечатлявам от сънищата си, те са все най-обикновени битовизми, никога не са нещо странно, но това много ме впечатли и цял ден не ми излиза от ума. Прочетох за бременността и раждането, но това ми се стори по-различно, защото се касаеше точно за моето си дете...

Много жени сънуват бъдещите си деца и в това няма нищо велико, нито сакрално.
По-скоро е нормално.

# 716
Сега ще ви споделя мой сън и се надявам на адекватен отговор.

Сънувах, че съм на остров, като турист. Беше есен. На острова нямаше нищо друго, освен магнолиеви дървета - хиляди, милиони магнолии. Изключителна красота.
В центъра на острова се намираше музей, в който отново магнолията беше царицата - картини с магнолии, всякакви артефакти само с магнолии. Пред една врата се бяха насъбрали много възрастни хора - мъже и жени. Старци и старици - отваряха вратата и повече не се връщаха назад.
Чудех се какво правя с тях ...

Тръгнах си, излязох извън музея и отново природата ме порази - на всяка крачка, вляво или вдясно - само магнолии.
Казах си - "Най-после открих моят остров! Най-красивото място на земята!"

Искам да споделя с вас тази красота и усещане за вечност, безвремие, тъга (в смисъла на Дзен), кръговрат на живота, но и свобода.

# 717
  • Cyberspace

Много жени сънуват бъдещите си деца и в това няма нищо велико, нито сакрално.
По-скоро е нормално.

Не сънувам бъдещото си дете, а роденото преди година и един месец дете и не, не смятам, че е велико.  Crossing Arms

# 718
mystic woman, може да означава,че според теб мъжа ти или се надценява или се подценява за нещо в дадена ситуация. Друг вариант е пак от твоя гледна точка, да мислиш че не прави това, което трябва, нещо бърка според теб.

Dados и аз не разбирам защо се плашиш, сънищата ти са идентични и винаги целенасочени. Ако трябва да свържа този с предишния, то може да означава,че се опитваш да правиш нещо насила. Изпитваш трудност при дадени действия и изглеждаш фалшива пред останалите.

Cyberspace, най-вероятно сънят е знак, че нещо в живота ти се повтаря, чувстваш се по познат начин. Което ти позволява да гледаш в перспектива за бъдещия резултат на ситуацията.

Секхмет, сънят вероятно символизира преминаването през съществен преход, развитие в живота ти, намирайки своето място и хармония на духа. В началото си "турист", всичко е непознато, а в края на съня вече е "твоето място". Промяна, израстване, подсилване. Магнолията представлява едновременно теб и това, на което се възхищаваш, обичаш и почиташ. Тя е едно от петте най-важни цветя според Фън Шуй, символ на благородството и достойнството, чистотата и истината, женската сладост и красота. Дървото магнолия пък се свързва с жизнената сила и цикъла на живота, безсмъртието и постоянното обновление.

# 719
Сега ще ви споделя мой сън и се надявам на адекватен отговор.

Сънувах, че съм на остров, като турист. Беше есен. На острова нямаше нищо друго, освен магнолиеви дървета - хиляди, милиони магнолии. Изключителна красота.
В центъра на острова се намираше музей, в който отново магнолията беше царицата - картини с магнолии, всякакви артефакти само с магнолии. Пред една врата се бяха насъбрали много възрастни хора - мъже и жени. Старци и старици - отваряха вратата и повече не се връщаха назад.
Чудех се какво правя с тях ...

Тръгнах си, излязох извън музея и отново природата ме порази - на всяка крачка, вляво или вдясно - само магнолии.
Казах си - "Най-после открих моят остров! Най-красивото място на земята!"

Искам да споделя с вас тази красота и усещане за вечност, безвремие, тъга (в смисъла на Дзен), кръговрат на живота, но и свобода.

Може би трябва да уточня, че съм фен на Юнг и че това е моя специалност от поне 10 години, интересно ми е какво мислят другите, не за устойчичивите архетипи, но и за неустойчивите, за вазимозамеянаемите също. Т.е. да отделим колективното от личното несъзнавано, че да правим анализ на сънища. Ако трябва да бъдем професионалисти. Т.е. да приобщим атрибута към назоваемото битие - има ли смисъл към обекта, т.е. към човека или няма.

И, в крайна сметка, ако не можеш да кажеш на някого защо е сънувал магнолии, ти не можеш да му кажеш и защо е жив - ако това определя и битието му.
Анализатора го няма, с общи фрази няма как да се победи Юнг.

Общи условия

Активация на акаунт