"Вкусни" книги

• 109 650
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, Сиси ♥♥  Hug След като я прочета, с удоволствие бих ти я пратила за четене ако желаеш.

# 541
Ру, "Крaйбрежнaтa чaйнa" ме привличa. Hug
Може ли да споделиш повече за нея?
От четвъртък в Лидл ще я пускат на 6 лв Simple Smile

# 542
  Не съм я чела,споделих анотация!Тя сега излиза на пазара! Помолила съм да ми я купят. Grinning

# 543
  • Берковица

А други книги ще пускат ли с намаление? И от къде видяхте, че ще я пускат в Лидл?

# 544
А други книги ще пускат ли с намаление? И от къде видяхте, че ще я пускат в Лидл?
Има още две книги, но нямам представа дали са "вкусни"

# 545
Да кажа и аз за "Пикник в Прованс", наистина е много вкусна книга, както е отбелязала  MilaE, всяка  глава е посветена на конкретен плод, зеленчук, ястие от Прованс, свързано със сезона. Най-интересно ми беше брането на шафран и има една рецепта, която мисля да пробвам. Много хубави салата и супи. На края на всяка глава е дадена рецептата. Има и сладоледeni рецепти, но аз не съм кой знае какъв фен.

И за други неща пише Бард, за майчинството, Франция и т.н.

Ето и сайта на Елизабет и мъжа й. Този за сладолед. Сайтът е двуезичен.
http://www.glaces-scaramouche.com/

# 546
Бях "глaднa" зa "вкуснa" книгa и хвaнaх "Ергените нa Aнджелинa" - окaзa се точно книжкa, от която имaх нуждa, нaбързо я изгълтaх, но.. зa съжaление, липсвaхa финaлните стрaници! В електронен вид ми е, от MailBooks, ще я поискaм пaк, дaно си я имa цялaтa и в мен е бил нещо проблемът при прехвърлянето, беше отдaвнa.. Aко не, нaдявaм се, че някой тук ще ми рaзкaже крaя, зaщото ме човъркa изборa нa глaвнaтa героиня. Thinking

Ще минa и aз през Лидл сигурно в четвъртък зa "чaйнaтa". Не рaзбрaх и aз кои сa другите книги..

isolda1, мерси и нa теб, че сподели, кaкто и зa сaйтa. Heart Eyes
Мaртичкa, много блaгодaря зa предложението, ще ти пишa нa лични! Hug

# 547
Ето книжките, които ще бъдат пуснати в Лидъл: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=719

# 548
За всички, които искат да си купят "Рецепти за перфектен брак" днес можете да си я купите на половин цена, ако я поръчате онлайн от сайта на Сиела. Само днес обаче. Промоцията е валидна от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 15 юли.

Ето линк към страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/pages/CIELAcom/329128817111388?fref=ts

Аз лично се възползвам от промоцията им, когато е за книжка, която ме интересува Wink.

# 549
isolda1, знам за срядата на Сиела, но никога не съм поръчвала, защото като платиш и доставката, не спестяваш кой знае колко, в случая 4 лв. Ако промоцията им не беше само онлайн, бих си купувала намалената книга в сряда от книжарниците им, както е по-празниците. Иначе не си заслужава особено, казвала съм и преди, че пазарувам онлайн книги от е-зона с -25% отстъпка + безплатна доставка за редовен клиент, устройва ме чудесно, там тази книги ми излиза пак толкова.

alex99, мерси!

Поисках си пак "Ергените на Анджелина", дано е цяла. Praynig

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 17:47 от Сиси ♥♥

# 550
Сиси ♥♥, при какви условия се получава безплатната доставка за редовен клиент? Аз също купувам само от там книги, но до сега винаги съм си плаща доставката.

Извинявам се за спама!

# 551
Мартичка, сайтът стартира с безплатна доставка, бях от съвсем първите им клиенти и търпеливо си пазарувах, въпреки че сайтът беше бавен и труден в много отношения, случи се така, че си комуникирахме доста по различни въпроси, не само по поръчките ми, позволих си и да им отправя някои препоръки. И като въведоха доставката веднага ми писаха, че получавам подарък безплатна доставка, за лоялен клиент и пр. Предполагам не съм единствена, но дали продължават да правят такива подаръци, не знам, дано! Макар че и с доставка, пак остават най-изгодният сайт за купуване на книги онлайн. Peace

# 552
Благодаря за отговора  Hug Сега погледнах, от януари месец ги ползвам, тогава вече доставката беше платена. Но няма значение, аз си ги харесвам и само от тях купувам.

# 553
isolda1, знам за срядата на Сиела, но никога не съм поръчвала, защото като платиш и доставката, не спестяваш кой знае колко, в случая 4 лв.

Така е, но аз купувам доста книги и като си направя сметката накрая на месеца, от тук 4 лв. от еди къде си други и накрая ми излиза една книга спестена  Peace.

Затова си и позволих да го пусна тук Simple Smile.

# 554
Затова си и позволих да го пусна тук Simple Smile.
О, разбира се!  Hug Пускайте и занапред промоции! Peace Аз също ги следя, а за тази книжка дори гласувах. Wink Но не бях видяла, че е избрана, не бях влизала във ФБ. В случая просто разсъждавах от моята си камбанария, но е добре да се знаят, а вече всеки ще си прецени. Wink

Мартичка,  Hug

Ще гледам тези дни да редактирам списъка на 1 стр. с новите посочени книги..

Общи условия

Активация на акаунт