Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 169
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
С изключение на верандата Wink

# 31
# 32
  • Майничка
Тази не бих я отказала  Mr. Green, макар че бих вкарала малко повече цвят.

# 33
Момичета наскоро някой си боядисваше вратите в бяло. С каква боя боядисвате, ясно ми е че трябва да е на водна основа.
Нашите врати са от HDF- дали няма да се лющи после боята

# 34
Гаргамела, страхотно оформление на темата Hug

This_season, аз боядисах вътрешна врата с боя Сократес. Много съм доволна от тази марка, не я заменям с друга. Моята врата е дървена, така че за МДФ не мога да кажа със сигурност, т.е. от опит, но би трябвало да няма проблем. Зависи всъщност как е обработена преди това вратата, боядисвана ли е или лакирана, или нещо друго, това са важни подробности.

# 35
     Ето и от мен един привлекателен - поне на вид - диван-легло. http://www.houzz.com/photos/10377673/Brown-Contemporary-Sofa-Bed … porary-sofa-beds-

# 36
Запис чак на 3та страница,  Shocked Shocked
Скоро ще показвам снимки какво точно се получи с тюркоазеното или teal ли е, не съм много сигурна.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 37
Атлас, чакаме  Grinning

Един непретенциозен, но доста приятен апартамент.
Загледах се в смесителя, че и аз се бях засилила да поръчвам такъв, но като го видях на живо, страстите ми секнаха. Та той огромен, не знам как се ползва това нещо. Някой има ли такъв, да сподели удобен ли е, практичен ли е?

# 38
  • София
Апартаментът е с много приятни цветове, хареса ми.

След като видях сметката на ДВА издърпващи се смесителя - в предния апартамент и на нашия етаж в къщата на свеки, вече не слагам такива смесители в кухнята. Явно не са за моите две леви ръчички.

# 39
 Емa ... аз в Икеа си бях харесала такъв смесител ... Но като цяло съм изненадана (приятно), че вече ги има и по БГ пазарите ... Живяла съм в Щатите известно време и там са да не казвам задължителни ... за мен са доста удобни, понеже ти позволяват да обливаш съдовете пък и всичко изцяло ... и струята под налягане доста улеснява нещата и смъква разходът на вода според мен Simple Smile Виж вече за качеството не знам ... Аз за подобно санитария съм малко пристрастна към Видима и Идеал Стандарт (но те нямат такива модели) ...

# 40
На мен ми е удобен такъв смесител.

# 41
  • Русе, България
Много ми допада апартаментът и на мен!
Лично аз смесител като този не съм ползвала, но според свекърва ми са много удобни. Честно казано, видът им е малко грубоват за моя вкус. Не бих могла да си го представя и при една ретро декорирана кухня.

# 42
 Pyjamka ... вярно, че повечето изглеждат доста грубовати ... но примерно ето този доста ме радва Simple Smile Е, вярно бих предпочела друг материал от черния гумен а-ла-маркуч ... ама какво да се прави Simple Smile http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=84061

# 43
следя темата с интерес

# 44
с издърпващ смесител съм, но от др тип.
Като живеехме в Канада всичко което открих за издъпване беше мн грубо и мъкнах смесител от БГ (оказа се, че имат различни системи в резбите, та се наложи помощ за преходници).
Тук отново сме с такъв издърпващ, не го заменям за нищо на света.
В неделя ще идват да ми слагат баксплаша, и най-макрая се очертава да имам отново кухня.

Общи условия

Активация на акаунт