Интериорен стил по аматьорски - 23

• 83 737
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Богиня, само композицията с обувките не ми харесва.
Може би ако бяха в "профил" и се виждаха повече панделките, а не вътрешната им част.

Иначе букета в чайника е прекрасен!

# 346
  • Майничка
Много елегантни букет и чайник. Харесаха ми хартията и розите в купа на третата снимка. Обаче така изправени и двете, обувките ми приличат на измити и оставени да им изсъхнат подметките в коридора или в банята. Може би поне едната да е подпряна, та да й се види токчето, а не стелката.

# 347
http://www.eva.bg/article/24166-Nyui-orkskiyat-dom-na-Bet-Midlar - снимки
http://eva.bg/article/24018-Ergenskiyat-zamak-na-Dzherard-Batlar - снимки

Момичета, къде е по-подходящо според вас да се сложи сифона - в средата или в някой край под шкафа с мивката например?

# 348
  • София
Възможно най-скрит е най-добре, иначе ще загрозява пода. Мога да направя сравнение от двата апартамента - на единия е в средата, както принципно го поставят при строежа, другия е скрит в ъгъл до чупка на стената. Няма сравнение  Simple Smile

# 349
  • София
съпружка нашият сифон се падаше под шкафа с мивката, но майстора държеше да се измести.  При евентуален проблем няма как да се работи, без да се наложи демонтаж на мивката и става по-сложно.

# 350
  • София
Зависи каква е мивката - ако е с крачета до пода - ще пречи. Ако е " висяща " на стената  - едва ли...

# 351
Мивките не сме ги купили още, но ще са вградени в шкаф.

# 352
  • Варна
Аз сифоните ги позиционирах максимално близо до душа - за да се стича водата веднага в канала и да не мокри всичко наоколо.

# 353
Богиня, бъди човек, зарадвай ми окото с някоя снимка. От месеци чакам на пусия и накрая изпуснах.

# 354
  • Варна
Добре, ще се опитам  Sunglasses

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 22:27 от Приятно ми е - Богиня!

# 355
Покривката ми харесва много. Ако си я осигурила ти, кажи къде мога да си намеря такава?

# 356
  • Варна
Нямам представа. Не е моя.

# 357
Благодаря, чудесно е!

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 01:17 от so what?

# 358
# 359
  • Варна
Много хубаво това Мароко, но каква светлина само ...мисля си,че ако вкъщи е бяло, никога не би било толкова бяло, колкото  снимките от линка, даже съм убедена, че в България светлината не е същата, като в Африка, и нашето бяло е по-скоро бяло -сиво ...

При нас нещата вървят бавно, но поне вървят. Поръчах си дървената щора, цели 4 квадрата  Laughing, и дано не се забавят твърде дълго, залагам големи надежди на нея да ми промени вида на стаята(ще я ползвам за отделяне на кухненската част от дневната) , дано не съжалявам и за цвета и, избрах го да е максимално близък до останалата дървения в стаята-два рафта с книги по стените, и пода ...

Общи условия

Активация на акаунт