Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 387
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Отвъд алеята зад шкафа
съпружка, мен не ме грабва много проектът с ваната, заради многото бяло. По принцип харесвам светли бани, минимализъм, но в случая ми липсва някакъв акцент. Например по-интересно огледало, с по-голям размер, да кажем модел с LED-осветление - http://abstudio.bg/bg/ogledalo-s-led-osvetlenie-1233.html?idx=11 или мебел с дърво, което да се връзва с плочките на пода - http://www.houzz.com/photos/8275857/Bathroom-Renovation-contempo … -bathroom-toronto Варианти има много.

Иначе изглежда стерилно.

# 511
Предишната ми супер малка (1,60м х 2,30м) баня беше в бяло и ... зелено (което вероятно малко хора ще харесат) и аз много си я обичам все още:
Скрит текст:
без дизайнери, без чужди напътствия, намерих някаква проста програмка из нета за да визуализирам на мъжо какво си представям ... и съвсем по аматьорски, реших и направихме това:

# 512
  • София
Харесва ми, макар че има нужда от още нещо за акцент. Огледало, ваза,  фриз като пода...

# 513
Мда... аз обичам бяло, даже много, но на тази баня нещо й липсва.
Огледалото и шкафа в проекта идейни ли са, или сте решили за тях? Хич не ми се връзват... Точно хотелски тип става, и някой нагоре беше казал.  newsm78
Май някакъв различен вид шкаф за баня и огледало ще се вържат къде - къде по - добре. Сега ми е много... просто.  Rolling Eyes

# 514
Огледалото и шкафа са идейни - не сме ги купило още.
ММ каза, също още снощи като го видя - че прилича на хотелска баня. Аз дето съм фен на бялото ми е постно.
За пода - дали този светлия нюанс или по-тъмен като платформата, макар и да има леко отклонение. Шкафчето може и да е венге, вие как мислите?  Thinking
Идеята с мазилката ми харесва - може да е на срещуположната стена на ваната.

# 515
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен по-тъмно дърво на пода ще е по-добре. След като мивката е проектна, значи спокойно може да си харесаш хубав шкаф с мивка, вместо нея. Този, който пуснах в предишния си пост с тъмно дърво много би се вързал с по-тъмен под.

# 516
Абсолютно. И ще изглежда добре на светла стена.  Peace

# 517
А огледало на стената срещу ваната, по подобие и размер на прозореца?

# 518
съпружка  ние искаме нещо подобно. Но нямаме възможност за проекти. Но ще сме с под венге. С плот за мивка от камък. Около огледалото пак камък, стъклена мивка, душ кабина прозрачна. Не сме завършили идеята все още, искаме някакъв акцент. Може би ще сложим още една стена малка с камъни или някаква мазилка. newsm78
Абе за това съм тук за да черпя идеи Simple Smile

# 519
  • София
Предишната ми супер малка (1,60м х 2,30м) баня беше в бяло и ... зелено (което вероятно малко хора ще харесат) и аз много си я обичам все още:
Скрит текст:
без дизайнери, без чужди напътствия, намерих някаква проста програмка из нета за да визуализирам на мъжо какво си представям ... и съвсем по аматьорски, реших и направихме това:

Аз съм по зеленичкото  Laughing Преди 4 год., като правихме нашата баня, много гледахме зелените нюанси, накрая се спряхве на тъмно тюркоазено+мръсно бяло. Все още си я харесвам  Simple Smile

Ето един приятен руски апартамент, но много високобюджетен ми се струва  Thinking http://www.inmyroom.ru/posts/geroy-inmyroom-yarkaya-kvartira-na-m-prospekt-mira

# 520
Така според майстора мазилката щяла да мухлясва от влагата и да е проблемна.  Confused

Това с огледалото също ми харесва, особено ако е с цяла рамка като прозореца.

Бефана, ние не сме плащали за нито един от проектите, повече магазини за плочки ги предлагат като опция с идеята, че ще си купиш от тях.

Ето нещо симпатично - http://artcafe.bg/malk-apartament-s-inteligenten-interioren-dizajn/

# 521
Зависи от мазилката. Аз съм с мазилка в банята (във всички бани), все още никъде не е мухлясало. Обикновенно майсторите в България се изживяват като специалисти, правят каквото са правили години наред...ако е нещо ново, веднага казват, не става.

За огледалото срещу прозорец/врата, мисля, че противоречи на фън-шуй. Аз не бих сложила. На всичко отгоре трябва да в по специално огледала, заради влагата ( има едни с нагревател отдолу, много добро пападение са)

# 522
За огледалото срещу прозорец/врата, мисля, че противоречи на фън-шуй.

После ми мина мисълта за това Wink

# 523
Нали се опитвам да избягам от червеното и кафявото в интериора, та в тази връзка, днес се сдобих с червен диван Joy и то кожен Party

Не можах да му устоя, като го видях, на момента реших, че е мой.
Ей такъв честърфийлд (втора ръка, разбира се), ще краси селския ми хол  Mr. Green Сега трябва наново да градя концепция за бъдещата визия на това помещение, а уж ги бях нагласила нещата в главата си. Отиде по дяволите и идеята да преправя соц секцията в бяла библиотека  ooooh!

Соц гарнитурата я подарявам на бедни роднини Simple Smile, така че, Дафинов лист, при мен отпада варианта за преправянето ѝ, оставям те сама в неравната битка.

# 524
 Съпружка, на мен не ми е много бялото, даже и бял под бих лепнала. Баните си се аксесоаризират сами предостатъчно като се ползват. За мен по-семплите варианти са винаги по-добрите, фризове и акценти ми бият вече на евроремонт. За красиво огледало в рамка съм, даже за екстравагантно такова.

п.п Ема честита придобивка, е сега вече чакам с нетърпение да видя резултата, този диван ми завърта очакванията на 180

Общи условия

Активация на акаунт